Ez naggyon jooo....kingdeath írta: Nem kell szidni az oldalt.Akiknek megfelel a dolog,az befektet.A többiek meg két dolgot tehetnek.
1: nézik a fejleményeket és számolgatnak,hogy mennyit kerestek volna, ha időben beszállnak a dologba
2: keresnek más lehetőséget és békén hagynak minket a saját JBP-s világunkban
Mikor regisztráltál?Sanders írta:Na igen ez jogos, viszont én pl úgy állok pillanatnyilag, hogy épp a mai nap járt le az ajándék kezdő 10 dollár, ami egyáltalán nem hiányzott, mert úgy számoltam hogy restartig pont tudok venni két új poziciót... Erre most lementem minuszba és jó plusz egyet tudok venni a restartig... restart után, ha tényleg 40% a dolog, akkor kb 3 héttel ezelőtti állapotomba térek vissza... szóval buktam 3 hetet
bár ha ez az ára, akkor ennyi bajom legyen csak!
písz
Másfél hónapja kbkingdeath írta:Mikor regisztráltál?Sanders írta:Na igen ez jogos, viszont én pl úgy állok pillanatnyilag, hogy épp a mai nap járt le az ajándék kezdő 10 dollár, ami egyáltalán nem hiányzott, mert úgy számoltam hogy restartig pont tudok venni két új poziciót... Erre most lementem minuszba és jó plusz egyet tudok venni a restartig... restart után, ha tényleg 40% a dolog, akkor kb 3 héttel ezelőtti állapotomba térek vissza... szóval buktam 3 hetet
písz
Gondolj arra,hogy most jóó sok időd lesz halmozni a pénztSanders írta:Másfél hónapja kbkingdeath írta:Mikor regisztráltál?Sanders írta:Na igen ez jogos, viszont én pl úgy állok pillanatnyilag, hogy épp a mai nap járt le az ajándék kezdő 10 dollár, ami egyáltalán nem hiányzott, mert úgy számoltam hogy restartig pont tudok venni két új poziciót... Erre most lementem minuszba és jó plusz egyet tudok venni a restartig... restart után, ha tényleg 40% a dolog, akkor kb 3 héttel ezelőtti állapotomba térek vissza... szóval buktam 3 hetet
písz
Szia,nmiki írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Csütörtökön kikértem a JSS-től 20$ AlertPay számlára. A JSS elvileg elküldte a pénzt viszont nem jelent meg a mai napig sem az AP számlámon. Ilyenkor kinek írjak? JSS vagy AP?
Köszi.
Sanders írta:Na igen ez jogos, viszont én pl úgy állok pillanatnyilag, hogy épp a mai nap járt le az ajándék kezdő 10 dollár, ami egyáltalán nem hiányzott, mert úgy számoltam hogy restartig pont tudok venni két új poziciót... Erre most lementem minuszba és jó plusz egyet tudok venni a restartig... restart után, ha tényleg 40% a dolog, akkor kb 3 héttel ezelőtti állapotomba térek vissza... szóval buktam 3 hetet
písz
Szia!venci95 írta:Sziasztok, aki múlt csütörtökön 04.12.-én nem kapta meg a kikérést, és van valami válasza már a JSS supporttól, az ossza már meg itt, mert úgy tűnik, hogy sokakat érint. A reffjeim közül többen panaszkodtak erre!
Én személy szerint megkaptam a csütörtökit is, meg azóta már még egy kikérést, de szeretnék valami bíztatót mondani az alám regisztráltaknak.
A legkorábbi reklamációt amit elküldtünk 04.14-én adtuk fel, arra még nem jött válasz, holott max. 48 óra válaszidőt igértek...
Szépen lassan csak haladnak... most gyorsan utánanéztem másnál is, 599ezres ID tegnapi és mai jóváírása is megvan.venci95 írta:De a tegnapi még nem... legalábbis a magasabb ID számú tagoknál. a 470ezres ID szám még ki volt tegnap fizetve, de a 812ezres már nem...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég