Persze ez azoknak éri meg jobban akik viszonylag nagy alappal indulhatnak...De sztem 75 napra 50% az egész jó, ennél magasabb csak hyip eknél van amik viszont nem ennyire biztosak.

Vélemény?
Nos az a lényeg,hogy restart után mindenképp érdemes befektetni,mert min 3 hónapig nem kell félni egy újabb restarttól(ez ugye nem biztos soha).Nos én úgy döntöttem,hogy megveszem az upgrade-t és ha nem ér el a restart,akkor azt itt jelezni fogom.Most ennyit szánok rá.Hogy a mátrixok feltöltődése mennyi idő lesz?Arról sajnos fogalmam nincs.Majd ezzel akkor foglalkozom,ha már ott tartok.Dopamin írta:Bennem most egy olyan merült fel,hogy aki nem akar szarakodni a mátrixxal meg a restarttal, az csinálhatja úgy is hogy restart után egyből benyom egy nagy összeget 75 napot nagy valószínűséggel túléli és 50% os hozamot elkönyvelhet,amit szépen ki is vesz vagy a számlájára vagy csak a justbeenpaid "főszámlájára" (azt ugye nem bántja a restart?????) és megvárja míg restart lesz majd indul előről.
Persze ez azoknak éri meg jobban akik viszonylag nagy alappal indulhatnak...De sztem 75 napra 50% az egész jó, ennél magasabb csak hyip eknél van amik viszont nem ennyire biztosak.
Vélemény?
Úgy rémlik valaki írta itt a fórumon régebben, hogy ha nem vagy upgrade-elve, akkor sincs baj, mert attól még átkerül a pénz a JSS-be csak várakozik és amikor kifizeted, akkor indítja a mátrixot. De ezt az ismerősödnek már gondolom tudnia kéne, ha régebb óta benne van.kingdeath írta:Nem olvastam.Mondták nekem.Egy olyasvalaki,aki régebb óta benne van a rendszerben.Na most kiderül nemsokára.Így tanul az ember.Viszont nincs upgrade lvl1-em.Ha így nem kapom meg a mátrixot,akkor igen morcos leszek.
Igen..a FAQ-ban ez le is van írva,hogy a pozik megvárnak engem.Aki mondta nekem ezt a dolgot..nem ő szervezett be.Aki engem beszervezett,az már nem foglalkozik a JBP-vel.Vagy elfelejtette,vagy pedig türelmetlen hozzá.Lényeg,hogy nem válaszol az e-mailemre sem.Nos az oldalon tényleg azt írják,hogy a tegnap óta vásárolt pozik biztonságban vannak.A leírásból idéztem azt,hogy érdemes a restart után vásárolni.pborisz írta:Úgy rémlik valaki írta itt a fórumon régebben, hogy ha nem vagy upgrade-elve, akkor sincs baj, mert attól még átkerül a pénz a JSS-be csak várakozik és amikor kifizeted, akkor indítja a mátrixot. De ezt az ismerősödnek már gondolom tudnia kéne, ha régebb óta benne van.kingdeath írta:Nem olvastam.Mondták nekem.Egy olyasvalaki,aki régebb óta benne van a rendszerben.Na most kiderül nemsokára.Így tanul az ember.Viszont nincs upgrade lvl1-em.Ha így nem kapom meg a mátrixot,akkor igen morcos leszek.
Én itt is kifogtam a szponzort, mert egy weboldalon keresztül regeltem. Ma írtam neki, hogy esetleg nem ártott volna, ha értesített volna néhány dologról a restarttal kapcsolatban, erre visszaír, hogy elnézést kér és elküldte azt a hírlevelet, amit én is megkaptam. A kérdésekre meg válasz smafu.
Nekem meg teljesen természetes, hogy utána járok mindennek és értesítem róla a szponzoráltjaimat, hogy segítsek neki. Hiszen ez az én érdekem is. Ezért nem hoztam még ebbe a rendszerbe senkit, mert még én magam se tudom hogy működik pontosan.
Hamarosan tapasztaltabb leszek
A hírlevélben pl. azt írják ugye, hogy a 03.7.-e után vásárol pozíciókat nem érinti a restart, de később meg azt írják, hogy jobb ha a restart után veszünk pozíciót. Akkor most melyik a jobb? Ami addig kijön inkább vegyem ki? Vagy maradjon a Tripler számlán? Vagy tegyem át a JSB számlára?
2. oldalon volt kitárgyalva ez a téma. Ezek szerint nem kell különösebben aggódni.
omg van olyan ember, akinek nincs türelme kivárni, hogy 50%-ot kamatozzon a pénze 75 nap alatt? Ez több, mint hihetetlen.kingdeath írta:Aki mondta nekem ezt a dolgot..nem ő szervezett be. Aki engem beszervezett, az már nem foglalkozik a JBP-vel. Vagy elfelejtette,vagy pedig türelmetlen hozzá.Lényeg,hogy nem válaszol az e-mailemre sem.
kingdeath írta:Nos az a lényeg,hogy restart után mindenképp érdemes befektetni,mert min 3 hónapig nem kell félni egy újabb restarttól(ez ugye nem biztos soha).Nos én úgy döntöttem,hogy megveszem az upgrade-t és ha nem ér el a restart,akkor azt itt jelezni fogom.Most ennyit szánok rá.Hogy a mátrixok feltöltődése mennyi idő lesz?Arról sajnos fogalmam nincs.Majd ezzel akkor foglalkozom,ha már ott tartok.Dopamin írta:Bennem most egy olyan merült fel,hogy aki nem akar szarakodni a mátrixxal meg a restarttal, az csinálhatja úgy is hogy restart után egyből benyom egy nagy összeget 75 napot nagy valószínűséggel túléli és 50% os hozamot elkönyvelhet,amit szépen ki is vesz vagy a számlájára vagy csak a justbeenpaid "főszámlájára" (azt ugye nem bántja a restart?????) és megvárja míg restart lesz majd indul előről.
Vélemény?
Nem...nincsen.Csak féltem,hogy a jss pozíciókat nem fogom megkapni,ha elér a restart.Erre senki nem tudott nekem egyenes választ adni.De már kipuhatoltam a dolgot,hogy nem kell hozzá upgrade.venci95 írta:kingdeath írta:Nos az a lényeg,hogy restart után mindenképp érdemes befektetni,mert min 3 hónapig nem kell félni egy újabb restarttól(ez ugye nem biztos soha).Nos én úgy döntöttem,hogy megveszem az upgrade-t és ha nem ér el a restart,akkor azt itt jelezni fogom.Most ennyit szánok rá.Hogy a mátrixok feltöltődése mennyi idő lesz?Arról sajnos fogalmam nincs.Majd ezzel akkor foglalkozom,ha már ott tartok.Dopamin írta:Bennem most egy olyan merült fel,hogy aki nem akar szarakodni a mátrixxal meg a restarttal, az csinálhatja úgy is hogy restart után egyből benyom egy nagy összeget 75 napot nagy valószínűséggel túléli és 50% os hozamot elkönyvelhet,amit szépen ki is vesz vagy a számlájára vagy csak a justbeenpaid "főszámlájára" (azt ugye nem bántja a restart?????) és megvárja míg restart lesz majd indul előről.
Vélemény?
Miért akarsz upgradelni addig, amíg nincs legalább 4 lejárt pozíciód? Vagy már van?
Köszi az infót babmar! Ezek szerint a Triplerben két restart között zavartalanul megy a profitosztás, csak a mátrix lassult le, ami egyébként tekinthető extra profitnak is, amolyan prémium.babmar írta:Eddig 3 hónapon belül nem volt kétszer restart.
Azt sajnos nem tudom megmondani mi történik ha nem frissíted a számládat mert én megkapom az elhelyezéseket.
Most én sem vásárolok pozíciót mert 27 nyitott matrixom van és ezt sokára tudom feltölteni.Ezt így nyitotta a rendszer ezt nem tudtam befolyásolni.Tehát annak az esélye elég kicsi hogy neked egy matrixot tölt fel.Én eddig úgy próbáltam gyorsítani hogy vettem prémium elhelyezést de most az is elég lassú.Amit vettem március elsején még mindig nem kaptam meg.
Ja, a kifizetés most is rendre megérkezik!kingdeath írta:Még arra is gondoltam,hogy ez a pár napos kiesés és egyéb dolgok miatt hirtelen megnőtt a kiadásuk és ezért szükséges a restart.Lényeg az,hogy nem fogunk bukni vele hosszú távon.Többi meg nem érdekel.Csak menjen az oldal és hozza a sok-sok hozamot
kaptál tőlük kifizut?venci95 írta:Ja, a kifizetés most is rendre megérkezik!kingdeath írta:Még arra is gondoltam,hogy ez a pár napos kiesés és egyéb dolgok miatt hirtelen megnőtt a kiadásuk és ezért szükséges a restart.Lényeg az,hogy nem fogunk bukni vele hosszú távon.Többi meg nem érdekel.Csak menjen az oldal és hozza a sok-sok hozamot
persze, így igaz, ott a pont! nyilván akik benne vagyunk valamilyen szinten mind bizunk a programban.... különben minek is másztunk volna beleDopamin írta: Ennek ellenére még akár ki is húzhatja 1-2 évig vagy többig is, szóval tényleg ügyesen megcsinált rendszer, de mindenkinek ajánlom hogy a befektett tőkét minél előbb szerezze vissza, onnantól már nem bukhat rajta.)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég