Most ezt nem teljesen értem.Most állsz jelenleg -40 centen?Vagy annyi lesz 3 nap múlva.Kérlek nézd meg a futó pozikat,hogy mikor járnak le.steevee99 írta:Nálam -40 cent lett a vége ha még 3 napot ki bír... akkor most 10 dolcsi 40 centet kéne befizetnem h újra vehesek pozíciót ? és most 48 napig nézhetem h az ajándék 10 dolcsiból h lesz tartozásom ?
ProfitClicking - MEGSZŰNT !
Re: JSS-Tripler, JustBeenPaid
Elméletileg lejárt És a tegnap még 9.40 dolcsimbol lett mára igy -40 cent és a 3 napot arra értetem h akkor már meg lett volna a második pozim és nem lenék mínuszba
Még mindig nem értem akkor.Ha 75 nap ugye a pozi.Akkor 50. napon veszel egy másik pozíciót és a 75. napon meg pont 10 dollárod van a harmadik vételére.Abból meg megint pluszban leszel végül.steevee99 írta:Elméletileg lejárt És a tegnap még 9.40 dolcsimbol lett mára igy -40 cent és a 3 napot arra értetem h akkor már meg lett volna a második pozim és nem lenék mínuszba
48 nap után -40 c az egyenlegem tegnap még +9.40 dolcsi volt és ha még tovább fut is a pozi 75-ik napig akkor is csak 5 dolcsi lesz az egyenlegem . vagy így is tudok pozit venni ?
Hát akkor sajnos az a helyzet,hogy be kell tenned lóvétsteevee99 írta:48 nap után -40 c az egyenlegem tegnap még +9.40 dolcsi volt és ha még tovább fut is a pozi 75-ik napig akkor is csak 5 dolcsi lesz az egyenlegem . vagy így is tudok pozit venni ?

köszönöm a választ valahogy éreztem de legalább ne dobot volna mínuszba 

Sajnos pár napja, mióta levették 45 napra a "kölcsön" lejáratát, azóta már kell saját pénzt is betenni. Annyit lehet tenni, hogy kb. a 40. nap környékén 2 dollárt betenni és gyorsan egy pozit venni, vagy hírdetni, referáltat szerezni...és abból pótolni a hiányzó részt.
Sajnos két referáltam is így járt, 48. napon visszavették tőlük a kölcsönt, bár korábban 60 napra kapták... Én most segítem ki őket 5-5 $-ral, hogy tudjanak saját pozit venni. A többinek pedig írtam, hogy szóljanak a 40. nap környékén, mert akkor csak 2$-ral kell segíteni nekik, ha nem tudnak befizetni maguk. Hosszabb távon remélem, nekem is megéri, ha segítek.
Sajnos két referáltam is így járt, 48. napon visszavették tőlük a kölcsönt, bár korábban 60 napra kapták... Én most segítem ki őket 5-5 $-ral, hogy tudjanak saját pozit venni. A többinek pedig írtam, hogy szóljanak a 40. nap környékén, mert akkor csak 2$-ral kell segíteni nekik, ha nem tudnak befizetni maguk. Hosszabb távon remélem, nekem is megéri, ha segítek.

Csak nehogy gáz legyen az oldalnál és azért vették le 45 napra. Matematikailag, elméletileg akkor most már belehet bizonyítani h bukás vagy bukás lehetet volna az oldal nem ?

Eleve az 1 millás jutalom elegendő motiváció szerintem.Csak talált volna már valaki hibát a rendszerben.Nekem az a fontos,hogy legalább addig menjen,hogy ki tudjam szedni azt az összeget,amit betettem.Persze nem ma kezdem el kivenni a pénzt,hanem úgy tervezem,hogy fél év múlva.Addig visszaforgatom a tőkét.steevee99 írta:Csak nehogy gáz legyen az oldalnál és azért vették le 45 napra. Matematikailag, elméletileg akkor most már belehet bizonyítani h bukás vagy bukás lehetet volna az oldal nem ?![]()
Szerintem mindenképpen meg fogja érni a dolog.Nekem sajnos nem akarnak jönni a reffek.Egyszerűen nem megy nekem ez.Ezért nem kezdek manapság bele semmilyen MLM rendszerbe.Ezért is vagyok itt...mert ez ugye nem azvenci95 írta:Sajnos pár napja, mióta levették 45 napra a "kölcsön" lejáratát, azóta már kell saját pénzt is betenni. Annyit lehet tenni, hogy kb. a 40. nap környékén 2 dollárt betenni és gyorsan egy pozit venni, vagy hírdetni, referáltat szerezni...és abból pótolni a hiányzó részt.

Én febr. 18.-án tettem be 180$-t, és most már elkezdtem kikérni 20$-onként kikérni. Az elsőt már megkaptam az AP számlámra, a másodikat ma kérem ki. Ha jól számolom, akkor 3 naponta tudok kikérni 20$-t és kb 1 hónap múlva, ápr. 22-25 körül visszajött a befektetésem, ...és még lesz 34 futó pozim, ami tovább hozza a lét...
Onnantól már újra vehetek pozit is (és persze valamennyit kikérni továbbra is)
Remélem így lesz!
Onnantól már újra vehetek pozit is (és persze valamennyit kikérni továbbra is)
Remélem így lesz!

Sziasztok!
Én betennék 10$-t, de valaki segítsen legyen olyan jó, hogy miképpen tudok AP-ről pénzt tenni JBP-re?
Köszi!
mir
Én betennék 10$-t, de valaki segítsen legyen olyan jó, hogy miképpen tudok AP-ről pénzt tenni JBP-re?
Köszi!
mir
Sziasztok!
Eddig azt vettem észre, hogy a megvásárolt pozíciók után minden nap délután 2 körül jöttek meg a szokásos hozamok. A mai napon eddig viszont még semmi sem történt. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális és várjak nyugodtan, illetve, hogy Ti megkaptátok már a mai hozamot?
Eddig azt vettem észre, hogy a megvásárolt pozíciók után minden nap délután 2 körül jöttek meg a szokásos hozamok. A mai napon eddig viszont még semmi sem történt. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális és várjak nyugodtan, illetve, hogy Ti megkaptátok már a mai hozamot?
Szia!
Én is mindennap lestem, hogy jött-e már a jóváírás, de eddig mindig rendben megkaptam!
Egyébként valamelyik menüpont alatt megtalálod az időpontokat, amelyek azt mutatják, mikor mi történik, mikor mit csinálnak.
Ne aggódj, jönni fog a pénzed!

Azt viszont légyszi mondjátok el, hogyan tudok AP-ről lóvét betenni!
Köszi!
Én is mindennap lestem, hogy jött-e már a jóváírás, de eddig mindig rendben megkaptam!
Egyébként valamelyik menüpont alatt megtalálod az időpontokat, amelyek azt mutatják, mikor mi történik, mikor mit csinálnak.

Köszi!
Belépsz JSS tripler-be és a Financial menüpontban találod az oldal alján a pénzügyi mozgásokat
Köszönöm a választ...
Ezalatt a néhány perc alatt jóvá is írták, úgy látszik írnom kellett ide... 

Angol megy?mirdal írta:Szia!
Köszi!

http://static.justbeenpaid.com/training ... /index.htm
Szia!
Igen, megy és köszi a segítséget!
Máris kezdem...
Igen, megy és köszi a segítséget!
Máris kezdem...
nincsmit ;-)
sziasztok,
nagyon csendes lett ez a topik.
Mi újság? mit gondoltok, milyen közel lehetünk az újraindításhoz?
Tény, hogy lelassult a jóváírás, de megy...

Hello!
Nem lassul le a kifizetés,és a hozam jóváírás.Az oldalukon írták hogy rengeteg ember csatlakozik a rendszerhez ezért lassabb az oldal.
NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lassul le a kifizetés,és a hozam jóváírás.Az oldalukon írták hogy rengeteg ember csatlakozik a rendszerhez ezért lassabb az oldal.

Nem hiszem,hogy beparázott volna.Csak kíváncsi volt a véleményünkre,hogy mikor lesz restart.
Sajna nekem erről lövésem sincs.Még tippelni sem tudok
Sajna nekem erről lövésem sincs.Még tippelni sem tudok

Nem parázok, 3 naponta tudok már kikérni 20-20$-t, és rendre megjön az AP-re 24 óra múlva... Ma kértem ki a 4-szer 20$-t, remélem az is itt lesz holnap reggelgabopapa írta:Hello!

De kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a továbbiakban, ( január 7.-én volt az utolsó restart )
Addig is hajrá!

Ma hogy kértél ki venci95?
Nekem be sem tölt az oldal... 

Ma kora délután még beengedett az oldalra.Kb fél 1 körül.Mindig akkor szoktam megnézni,hogy jóváírták-e a hozamot.Gondolom akkor kérte ki.Lehet,hogy most bővítik a szervert és azért áll az oldal.Kíváncsi vagyok,hogy a többi oldalon mennyire lesznek bepánikolva az emberek.
engem is beengedett, többször is
tudtam is venni poziciót
tudtam is venni poziciót
Még reggel 7 óra körül. Mikor összejön a 20 $ a du.-i jóváíráskor akkor általában nem enged kikérni, mindig azt írja ki, hogy az aznapi kifizetés már betelt az AP-re, olyankor mindig másnap reggel lehet csak kikérni, és a következő nap reggelre át is utalják. A ma reggeli kikérést holnap reggelre várom, hogy megjöjjön.SuCrE írta:Ma hogy kértél ki venci95?Nekem be sem tölt az oldal...
Délután már én sem tudtam belépni, és sajnos azóta sem...
Sziasztok!
Most kaptam levelet gondolom ti is megkaptátok.
JBP & JSS Tripler - DDoS támadás!
remélem hamar megjavítják.
Most kaptam levelet gondolom ti is megkaptátok.
JBP & JSS Tripler - DDoS támadás!
remélem hamar megjavítják.
Én nem kaptam emailt, ráadásul pár napja csatlakoztam és be is fizettem, úgyhogy kissé izgalmasan kezdődik a dolog 

Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
SOHA TÖBBET NEM KÍVÁNCSISKODOM....ha JBP-ről van szó...venci95 írta:sziasztok,