Erről van itt szó kérem! Látom jó tolmácsod van!

Szia !Zandvoort82 írta:Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Mert nem igazán világos az oldalak működése.
Az nem világos, hogy pl. Buxify-n veszek mondjuk cooper tagságot, akkor ugye egy klikk 0.13 centet ér. Az napi 1.3 dollár. Ez minden nap hozzáadódik az egyenlegemhez, de levonódik belőle a napi osztalék.
De mi van, ha napi osztalék nagyobb, mint ami hozzájön az egyenlegemhez (e-mailekkel együtt), akkor elkezd csökkenni az egyenlegem, és ebből következően a napi osztalékom is?
No, ez nem egészen így van.Zandvoort82 írta:De akkor előbb-utóbb mindenképpen elfogy az egyenleg, nem?
Pl. van 100 dollár az account balance-on, veszek coopert 20 dollárért, mostani osztalákkal számolva kapok napi kb 4 dollárt osztalékként, ami levonódik, de csak napi 1.3 dolcsi, plusz az e-mailek, mondjuk napi 2 dollár jön be. Tehát napi 2 dollárral csökken a fő egyenlegem, 20 nap alatt lesz kb 60 dolcsi a 100-ből. A következő upgrade-nél 60-ról indulok, ami 2,4 dollár naponta osztalékként, zehát megint csökken a fő egyenlegem szépen lassan...
Köszönöm a válaszod,kár pedig jó lenne máshova is kikérninadint írta:Igen, jól tudod.
Azzal ugyan hiába... BJ-n csak AP-ről lehet...nadint írta:A BuxJunction újra refeket kínál bérletbe, egészen pontosan 400-at.
Lehet próbálkozni a konvertálással is.
hogy lehet atmenni erre az uj scriptre?bogyozotyo írta:Javallanám a script váltást (lényegében mindenkinek, aki a régiben csücsül...), mert amivel még adósak a régiből, azt úgyis odaadják, viszont az újon tudsz közben haladni!![]()
A régin maradni már csak kínlódás, és tesznek is róla, hogy az legyen...
Most nézem én is,de bérelni lehet tagsággal is?nadint írta:Figyeljetek !
A BuxifYv2-n megnyitották a ref konvertálás és bérlés lehetőségét !
Igen, természetesen lehet, Nálam már munkába is álltak !joke75 írta:Most nézem én is,de bérelni lehet tagsággal is?nadint írta:Figyeljetek !
A BuxifYv2-n megnyitották a ref konvertálás és bérlés lehetőségét !
Amúgy meg úgy néz ki tényleg megéri már az elején tagságot venni,az újrakezdésem után 4 nappal vettem az iront,de már most járok $10,2 -nél és még lenne vissza 1 hetem
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég