Csak hogy világos legyen:drudi írta:Sziasztok!
Néhány napja regisztráltam, még mindig van néhány kérdésem. Ha tudtok segítsetek megérteni jobban a dolgokat!
Jelenleg van 1referált alattam és Ő alatta 3 újabb. Ezeket látom is a referáltjaim alatt és látom, hogy mennyi a "keresetük". Viszont Én azt olvastam, hogy az alám 1. és 2. szinten csatlakozottak után 10 ill. 5% jutalék jár, ami azonnal megjelenik az én accountomon is az Ő vásárlásuk után. Több kérdésem van:
1) Elvileg, akkor Nekem nőnie kellett vna a számlámnak a 10dollár pozíciójuk után 1X0,2 és 3x0,05, azaz 0,17dollárral. Azonban nekem ez nem jelent meg! Eszerint akár hányan alám jönnek, akkor sem látok majd belőle semmit?
2) A 10 és 5% jutalék a megvásárolt 10dolláros pozikra vonatkozik csak, vagy az alattam lévők keresetei után is folyton csurog hozzám ezen %-ok?
3) Esetleg upgrad-elnem kellett vna 15dollárral, hogy most megjelenjen nálam a ref utáni járulék?
Válaszokat előre is köszönöm!
drudi
Ameddig az első és második szintű szintű referáltjaid csak az ajándék 10$-ért vásárolnak pozíciót, addig nem jelenik meg a számládon az összeg.
1$ az első szintű, 0,5$ a második szintű referáltjaid után csak akkor jelenik meg a számládon, ha ténylegesen saját pénzzel vesznek + pozíciót, vagy kb 50 nap múlva, amikor az ajándék pozícióból tud venni egy újabb pozíciót....