Néztem,csak pay pal-ra fizet?
Mennyi időnként fizet,és van e min.pénz elérés?
Köszi, akkor várunk picit.applebook írta:FTP még nincs.. Elvileg pár nap múlva lesz
Ennek a hostnak mi a neve?
15$ fizet.bings írta:
Mennyi időnként fizet,és van e min.pénz elérés?
Köszi, ez tényleg elég gyenge.applebook írta:Ez egy gyenge host. Asszem 20 ezer kredittől fizet aminek az értéke 10$....
És ha 2 tárhelyre teszed fel a filmeket akkor 2 tárhelyről egyszerre is tudják tölteniRayden02 írta:Arra is figyeljen mindenki,hogy sokan free-ben töltenek le,és legtöbb ilyen oldalon csak 50-100kb/s-el lehet csak letölteni,arról nem is beszélve,hogy 1 letöltés után lehet várakozni negyed órákat,sokan félbe is hagyják!
Olyan alternatíva kell,mint a filesonic!Ott ha jól tudom nem volt ilyen,és elég gyorsan jöttek a fájlok free-ben is!
Szóval erre nagyon figyeljetek oda,különben nem lesz sok letöltő!!
Senki sem használja.. pont ezértferiman írta:Depositfile-t ne használjátok, nem jó alternatíva. Remote upload kb. használhatatlan és lassú, a letöltésekért pedig nem számolja a pénzt.
1. HotFile: Nem ajánlott. Ok nélkül simán felfüggesztenek.Matee01 írta:Aláírásomban két megbízható tárhely katt rájuk vizsgáljátok meg érdmes-e.
A hotfile megbízhatóan működik őt ajánlom ilyen nehézkes időkben.![]()
Másik-ba van ingyen két euro ha jól tudom én kaptam.
A hotfile pedig jó és fizetett többször is, ha egy gépről jelentkeztek be csak és normális link címet adtok szerintem nem bannonlnak ki na meg email egy cím stb Hókusz pókusz programok nélkül.
1. HotFile: Nem ajánlott. Ok nélkül simán felfüggesztenek.
2. Uploaded: Alig fizet valamit magyarok után. Felejtős.
És ha mondjuk a fájlkiterjesztést megváltoztatjuk,akkor is?sylar01 írta:Üdv!
nem ilyen miatt banolnak...hanem amiatt amit feltöltessz...hiába adsz neki értelmetlen címet mármint a filoknak ők nem azt nézik...
ha vmi jogvédett cuccot találnak akk ban röviden ennyi.... (én használom de nekem jogtiszta cuccaim vannak fent)
Értem,am 4 fájlomat a mai nap törölték,de nem bannoltak még szerencsére!sylar01 írta:A gyártók a filokon hagynak vmilyen digitális lenyomatot és úgy tudom h ezeket figyelik...ha ilyet találnak akkor egyből figyelmeztetnek v ban v csak törölnek...de mivel a Hotfile-ra már korábban rászálltak úgy mint a megauloadra a kiadók ezért bekeményítettek és figyelmeztetés nélkül felfüggesztenek sajna![]()
A file kiterjesztésének megváltoztatásával is ugyanúgy megtalálják ezeket....de egy próbát megér....maximum regelsz egy új accot majd
Depo lassú... Feltöltése nem rosz de a letöltés no komment...Matee01 írta:depositfiles.com ha nem pénzt akarsz keresni egész jó tárhely 250 Mb elég gyorsan lejön az már más kérdés, hogy 15 percet megkell várni a két letöltés között türelem türelem és akkor jó tárhely. Gyorsabban tölt le mint a data.hu freeként.
Eddig még egyszer sem szakadt meg onnan a letöltés
Wupload-ról 6 szor kellett elindítani egy letöltést mire lejött.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég