Aki regisztrálni szeretne:
https://creditprogrambank.com/index.php?ref=7150
nagyon szivesenjoke75 írta:Köszi a gyors válszt Sanders,így már értem:)
EjjPetya0426 írta:Hát,én nagyon megszívtam.. :/
Ma járt le a befektetésem,ki akartam kérni,viszont elfelejtettem a biztonsági kódom.. :/
Vagyis,tudom,hogy felírtam egy lapra,amit később kidobtam.. :/
Most írtam nekik egy supportot,hogy segítsenek,bár nem sok reményt fűzök hozzá.. :/
Remélem segítőkészek lesznek.. :/
Hát,most visszaírták,hogy kaptam kódot akkor,mikor regisztráltam (ezt nem értem ) meg,hogy küldjem el a referencia számát a befizetésnek..na ezt elküldtem,tehát tudom igazolni..remélem segítenek..Laccy írta:EjjPetya0426 írta:Hát,én nagyon megszívtam.. :/
Ma járt le a befektetésem,ki akartam kérni,viszont elfelejtettem a biztonsági kódom.. :/
Vagyis,tudom,hogy felírtam egy lapra,amit később kidobtam.. :/
Most írtam nekik egy supportot,hogy segítsenek,bár nem sok reményt fűzök hozzá.. :/
Remélem segítőkészek lesznek.. :/Tartsd meg az e-mailt, vagy írd ki valahova a gépen is. Ne papírra, azt én is kidobtam volna
Remélem segítenek Neked, elvégre igazolni tudnád, hogy Te vagy az nem?
igen,csak én azt biztonsági okokból töröltem,mivel már törték fel nem egyszer a gmail-om.. :/Hemi999 írta:Úgy értik az e-mailben le vannak írva a kódok amit regisztráláskor kaptál.
A Private Office után a Deposits menüpontban!joke75 írta:Az oldalon hol lehet beállítani,hogy napi kamatot forgassa vissza?
Köszi a helpet,csak még annyit,hogy itt a menüben a reinvestment rate-ba mit kell írni??Hemi999 írta:A Private Office után a Deposits menüpontban!joke75 írta:Az oldalon hol lehet beállítani,hogy napi kamatot forgassa vissza?
Köszi!Bízzunk benne,hogy nekem sem csak ez az egy lesz!joke75 írta:Gratula,remélem nekem is lesz ilyenem![]()
Úgy legyen!Hemi999 írta:Nyár végéig úgy néz ki, működik majd!
rainbow írta:Idei első kifizetésem a Creditbankból
https://creditprogrambank.com/index.php?ref=6052
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég