Image Porter Keress pénzt képfeltöltéssel.
Re: Image Porter Keress pénzt képfeltöltéssel.
én is csodálkoztam rajta..
de nem fogadta el az összes látogatót ezek szerint..
Cashhitsen hirdettem.
Amúgy én 2 napja igen ráfeküdtem ezekre a képhostingos dolgokra meg a ptp-re
imagetwisten tegnap este óta 0.6$ szedtem ma még összeszedem azt a 40 centet és kikérés image porteren is kifizu lesz 2 nap múlva max
de nem fogadta el az összes látogatót ezek szerint..
Cashhitsen hirdettem.
Amúgy én 2 napja igen ráfeküdtem ezekre a képhostingos dolgokra meg a ptp-re
imagetwisten tegnap este óta 0.6$ szedtem ma még összeszedem azt a 40 centet és kikérés image porteren is kifizu lesz 2 nap múlva max
Ben gratula!
És köszi, hogy alám regeltél 

nincsmit.
a napokban nagyon rá fogok állni szóval szép kis refjutijaid lesznek
a napokban nagyon rá fogok állni szóval szép kis refjutijaid lesznek

én is úgy csinálom egyik nap imageporter másik imagetwister mert nagyon sok idő egyszerre a 2-őt pörgetni.
Jaja nehéz egyszerre 2 helyre tölteni, ráadásul még a Filesonic-ra is töltök...ImagePorteren nekem is lassan meg lesz a kifizetés. 

megvan hol kell hirdetni a linket.
dúrván 3 nap és lesz rá elég pénzem hogy kipróbáljam ha jól bejön akkor tájékoztatok mindnekit itt a fórumon.
dúrván 3 nap és lesz rá elég pénzem hogy kipróbáljam ha jól bejön akkor tájékoztatok mindnekit itt a fórumon.
A websindyc nekem is megtagadta a linkemet,nem tudom miért! 

neobuxon megéri hirdetni 5$ 2500 credit tehát 6.9$ jön vissza
az aktiv tagok 6% USA-ból van tehát bőven lemegy 1 nap alatt a 2.500 credit. tegyük fel elfogad 2000 kattintást mert annnyit tuti elfogad már 60 cent +-ba vagyunk ezt napiszinten eljátszuk mind2 imagehosternél az havonta 36$ nyereség!!!
ha elfogadja mind a 2500 kattot akkor 90$ nyereség havonta.
az aktiv tagok 6% USA-ból van tehát bőven lemegy 1 nap alatt a 2.500 credit. tegyük fel elfogad 2000 kattintást mert annnyit tuti elfogad már 60 cent +-ba vagyunk ezt napiszinten eljátszuk mind2 imagehosternél az havonta 36$ nyereség!!!
Az nem rossz!!ben3994 írta:neobuxon megéri hirdetni 5$ 2500 credit tehát 6.9$ jön vissza
Ha majd megtehetem én is kiprobálom a ptc oldalon hirdetést hátha bejön. Amugy nem tudom hogy másnak miért nem jön be a websindyc én már bő egy hónapja használom ezzel a try.hu-s modszerrel, és tökéletesen müködik. Nemsokára meglesz az imageporteren a második kifizetésem, már csak 300 pont kell. Amugy köszönöm mindenkinek aki alámreggelt. Olvastam a pénzkeresők fórumán egy modszert amivel gyorsabban összegyülhet a kifizetés: http://penzkeresok.hu/showthread.php?tid=610
Remélem ti is hasznosnak talájátok majd.
Remélem ti is hasznosnak talájátok majd.
Keres pénzt képek megosztásával:
http://www.imageporter.com/free24555.html
http://imagetwist.com/?op=registration&ref=crazyfox
http://www.imageporter.com/free24555.html
http://imagetwist.com/?op=registration&ref=crazyfox
én is lelkesen belekezdtem még anno,hogy autosurf oldalakon hirdetem az imageportal-ra feltöltött képet,hamar meglett a 2000pont,ki is kértem.majd kifizetés előtt kaptam levelet azzal a kijelentéssel,hogy "click hacker,your accont banned"
na mondom szép.írtam vagy 10levelet,de nem méltóztatnak válaszolni se,szóval ez elvette a kedvem tőle
na mondom szép.írtam vagy 10levelet,de nem méltóztatnak válaszolni se,szóval ez elvette a kedvem tőle

<script src='http://ptp4ever.net/slide.js?pseudo=HunLuke' type="text/javascript"></script>
A Websyndyc kb. 1 hete már elutasítja a try.hu-s linket, mivel tudják, hogy egy átirányító szolgáltatás, / ami tiltott/ még szépen le is vezeti mikor elutasítja. Jobb megoldás a feerke által leírt mód.ls600h írta:A websindyc nekem is megtagadta a linkemet,nem tudom miért!
Engem a websindyc ki is bannolt miatta, szóval csak okosan! (mármint a try.hu-s átirányítás miatt)
pénz kikérve lássuk mennyi idő alatt érkezik meg:D
Na zsír, én is kiváncsi vagyok
Visszajött a befektetett összeg amit hirdetésre költöttél?

nem költöttem még semmit:D majd péntek fele tervezem:d
jaaa
akkor hogy szedtél össze ilyen gyorsan 1$-t? 

innen onnan:d
Fizet még az oldal???
elviekben igen.
Imagetwistnél lassan 48 órája várom a kifizetésem.
Imagetwistnél lassan 48 órája várom a kifizetésem.
All Pending Payments Will Be Checked And Sent Within 5 Days.
Még várhatod 3 napig
Még várhatod 3 napig

Sziasztok,
Aki ptc oldalon szeretne hirdetni keressen fel engem!
Neobuxon 2500 kattintás (United States, United Kingdom, Canada. országokból) 5$ helyett csak 4$ ha rajtam keresztül veszed meg a hirdetésed maximum 8 órán belül feladásra kerül!
Ha 10db ember vásárol tőlem hirdetést utána már 2500 credit 4$ helyett csak 3$-ba fog kerülni.
Clixensen 1000 kattintás (United States, United Kingdom, Canada országokból) 2.4$ helyett csak 1.5$
A ptc oldalak listája folyamatosan bővül ahol majd kedvezményesen tudsz hirdetni!!
Aki ptc oldalon szeretne hirdetni keressen fel engem!
Neobuxon 2500 kattintás (United States, United Kingdom, Canada. országokból) 5$ helyett csak 4$ ha rajtam keresztül veszed meg a hirdetésed maximum 8 órán belül feladásra kerül!
Ha 10db ember vásárol tőlem hirdetést utána már 2500 credit 4$ helyett csak 3$-ba fog kerülni.
Clixensen 1000 kattintás (United States, United Kingdom, Canada országokból) 2.4$ helyett csak 1.5$
A ptc oldalak listája folyamatosan bővül ahol majd kedvezményesen tudsz hirdetni!!
Akkor gondolom normál hirdetést veszel (30 másodpercest) mert csak azoknál lehet kiválasztani az országot 
A clixsensenél a standard hirdetés (1000 kredit) 9,5$ és nem 2,4$

A clixsensenél a standard hirdetés (1000 kredit) 9,5$ és nem 2,4$
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
3 mp-s 2.4$
De akkor csak a 30MP-snél lehet országot belőni?
De akkor csak a 30MP-snél lehet országot belőni?
Lehet a 15mp-esnél is be lehet de a 3-asnál tuti nem. Egyébként NEM LEHET 1,5$-ért megvenni azt sem.
Én nem tudom hogy csinálod de nekem ez elég gyanús....
Én nem tudom hogy csinálod de nekem ez elég gyanús....
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Meglehet oldani lehet hogy gyanúsnak tűnik de valós.
De köszi a tájékoztatást.
De köszi a tájékoztatást.
Addig amíg lehet surf oldalakon futtatni s főleg automata surf oldalon, feleslegesnek tartom, hogy $-ért vegyek hirdetést.
Az utolsó 2 napban 60 cent jött össze naponta. 19-én kértem ki az elsőt s ma reggel a 2-dik kifizut. Szerintem ha 4-5 naponta is van meg a 2$ az is nagyon jó.
Az utolsó 2 napban 60 cent jött össze naponta. 19-én kértem ki az elsőt s ma reggel a 2-dik kifizut. Szerintem ha 4-5 naponta is van meg a 2$ az is nagyon jó.
az egész jó összeg már.
Melyik autosurfoket használod a websyndicen kívül?
Melyik autosurfoket használod a websyndicen kívül?
Aki komolyabban akar foglalkozni ezzel a témával annak ajánlom hogy Imagetwisten gyűjtsön össze 2.5$ és vegyen prémium tagságot.
Ugyanis nem lesznek hirdetések a képeidnél szóval bármilyen autosurf manual surf oldal engedélyezni fogja a hirdetést. ezzel jócskán megnövelheted a napi bevételed.
Napi szinten ez akár 1-2$-t jelenthet ha komolyabban ráfekszel!!!
Ugyanis nem lesznek hirdetések a képeidnél szóval bármilyen autosurf manual surf oldal engedélyezni fogja a hirdetést. ezzel jócskán megnövelheted a napi bevételed.
Napi szinten ez akár 1-2$-t jelenthet ha komolyabban ráfekszel!!!