A BuxJunction ma reggeli osztaléka : 0,19 %

nadint írta:Úgy látom csarit végre kifizették, zsotit viszont még most sem. Ez nem sok, a pending összege pedig
egyre növekszik, mint ahogy az egyenlegünk is !!!
én addig nem veszek iront, míg nem stabilizálódik az osztalék és nem látom, hogy mi újság. inkább bukom a bent ragadt 7$-omat, mint 17-et.breaker írta:Én is megkaptam a kifizetésemet. Viszont közben begyűlt újabb $15 kiutalnivalóm, szóval újra upgradelni fogok ha kijön az új script.
Buxify: holnap elvileg tesztelhető lesz már az új rendszer és kapunk infókat.sweeney todd írta:aki jobb angolból az összefoglalná az új infókat?
nadint írta:Úgy látom csarit végre kifizették, zsotit viszont még most sem. Ez nem sok, a pending összege pedig
egyre növekszik, mint ahogy az egyenlegünk is !!!
csari írta:nadint írta:Úgy látom csarit végre kifizették, zsotit viszont még most sem. Ez nem sok, a pending összege pedig
egyre növekszik, mint ahogy az egyenlegünk is !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legalább lesz mit befektetni a Zeekrewards-ba, és ha újra jó lesz a script, ide is, mert így már összejött egy mini lé.
MÁS: töltött valaki mostanában AP számlát? Mióta nem lehet használni a kártyát, még nem próbáltam.
az mi?csari írta:Legalább lesz mit befektetni a Zeekrewards-ba,
köszi a segítséget. persze, könnyű nekik mindent az ap-re fogni.breaker írta:Buxify: holnap elvileg tesztelhető lesz már az új rendszer és kapunk infókat.sweeney todd írta:aki jobb angolból az összefoglalná az új infókat?
Buxjunction: a helyzet hasonló, csak itt most kezdenek hozzá a script megújításához, és 29-éig a rendszer be lesz fagyasztva. Vagyis nincs osztalék, kifizetés, semmi, de a tagságok sem fognak letelni közben. Az okok a már említettek, az AlertPay problémáit sorolja bekezdéseken keresztül. Nem lehet hitelkártyával fizetni, és emiatt 20%ra csökkentek a reklámbefektetések, viszont ami számomra újdonság volt, az az hogy az osztalékok "nevetséges" (ő fogalmazott így!) szintjét is az alertpay-jel magarázta. Ez amúgy aligha igaz, lévén hogy az osztalékok csökkenése jóval az alertpay-krízis előtt kezdődött. Viszont azt mondta, hogy a kifizetéseket eddig egy "trükkel" előre betárazták (gondolom kvázi hitelre a kártyákról), és így pár nap alatt megkaphatta mindenki a pénzét. Most viszont nem lehet előre betárazni, ezért sokkal tovább tart a kiutalás. Magyarán ugyanaz van mint a BF-fel, csak eddig azon dolgoztak, és ha az holnap kész, akkor nekiesnek a BJ-nek. Nagyon kíváncsi vagyok, mert nagyon mélyről kell visszajönniük, és tuti hogy merőben új szabályokat is be kell vezetni. De egy tuti, ők nem zöldfülűek a szakmában, és láthatóan nagyon rajta vannak a dolgon.
Én is leellenőríztem a számaimat, nálam minden rendben megy.patrasz írta:Érdekes hogy a ref kattintásokat bár továbbra is jóváírja a belső egyenlegen, de visszafelé számol, nekem eddig ma 17-et kattoltak, erre 13-al kevesebbet mutatta a ref katt!
Privát üzenetben küldtem tájékoztatót !sweeney todd írta:az mi?csari írta:Legalább lesz mit befektetni a Zeekrewards-ba,
deejayfly írta:én a napoklba vettem Iron tagságot.akkor ez meghosszabopdik addig mig nem fizetnek ismét vagy ezt akkor elbuktam?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég