Gondolkozom most a Goldfund-on és a Sawia-n,szerintem ma megkockáztatok 10-10$-t.Sok sikert,és persze sok-sok $-t mindenkinek!!

Lassan én is elkezdem "feltérképezni" a területet.Karbula58 írta:
Köszi Márti. Te mikor indulsz be?
Persze ,igazad van,egy helyre sokat : soseKarbula58 írta:Petya: egy helyre soha ne rakd a pénzed! Biztos emlékszel még, hogy tavaly mit tanácsoltam folyamatosan mindenkinek: DIVERZIFIKÁLT BEFEKTETÉS!!!!!
Csabi: mindkét program 500 napnál régebbi. Tehát kibírták a 2010-es és a 2011-es év végi csődöket. Pillanatnyilag én máshova nem teszek pénzt, csak ebbe a kettőbe.
Petya0426 írta:NEM AKAROK SENKIT SEM RIASZTGATNI !!!
Csak a GoldPoll,s további monitorok is PROBLEM-ot jeleznek a GoldFund-nál.
A Swaia-nál azt tartom furcsának,hogy több mint 500 napos,mégis a legtöbb monitor az 90-95 napja kezdte el figyelni..
Minden esetre a Swaia-ba beteszek egy 10-est
A GoldPoll már Karácsony után is szívatta a GoldFund-ot. Akkor kiírták a GoldFund oldalán, hogy a két ünnep közötti időszakot nem tekintik munkanapnak, így erre az időszakra nem fizetnek hozamot. Lehet, hogy a GoldPoll-nál nem beszélnek angolulLili írta:Köszi.![]()
Nem értem a GoldFund esetében a Goldpoll-on miért van Problem?
Petya0426 írta:Igazatok van,bízzunk benne,hogy semmi baj nem lesz!
Köszi,én is viszont kívánom!Karbula58 írta:Petya0426 írta:Igazatok van,bízzunk benne,hogy semmi baj nem lesz!
Köszi a reget.
Ha gyorsan kitermeled az alaptőkédet, és majd csak a hozamokat forgatod, akkor már nagy baj nem tud érni.
Drukkolok mindannyiunknak, bízom benne, hogy nem lesz baj.
Bemásoltam a Google fordítóba,s nyelvfelismerésre tettem,orosz nyelvet észlelt,s erre fordította :Hemi999 írta:Le tudná ezt valaki fordítani? e-mailben kaptam a CREDIT PROGRAM BANK-tól. Mindig küldenek angol fordítást, de most valamiért nem.
"Уважаемые клиенты! CREDIT PROGRAM BANK поздравляет Вас всех с Рождеством Христовым! Этот год обязательно принесет радость и свет в Ваши дома, счастья, здоровья и благополучия. Пусть 2012 год сеет оптимизм и осуществления всех Ваших самых заветных желаний. "
Lili írta:A tegnap esti aggályokat szeretném ellensúlyozni a mai GoldFund instant kifizetésemmel:
Payment Details
* Date: January 10, 2012 5:01:54 AM
* Amount Sent: $3.15 USD
* Sender Name: Tive
* Sender Email: issitctive@hotmail.com
* Reference Number:
*
Gratulálok Lili !Lili írta:A tegnap esti aggályokat szeretném ellensúlyozni a mai GoldFund instant kifizetésemmel:
Payment Details
* Date: January 10, 2012 5:01:54 AM
* Amount Sent: $3.15 USD
* Sender Name: Tive
* Sender Email: issitctive@hotmail.com
* Reference Number:
*
Remélem,hogy nagyon az,mivel ma este ki tudom venni az egyik részletét a lekötésemnek.csotibi írta:Gratula a kifizukhoz. Kérdezném, hogy a SWAIA mennyire instant?
csotibi írta:Már majdnem 60 perce csak várok, csak várok
csotibi írta:Már majdnem 60 perce csak várok, csak várok
Petya0426 írta:csotibi írta:Már majdnem 60 perce csak várok, csak várok
Próbáld meg visszavonni,s újra kikérni,régebben ez a taktika bejött egyes oldalaknál.. Remélem nem lesz baj!!
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] valamint 1 vendég