Hello!
Tudna nekem segíteni valaki?
AZ atlascash-nál ki szeretném kérni a 2 dolláromat de nem lehet
beállítani az alertpay-t.Hiába írom be az email címet nem történik semmi.
Előre is köszi!
jazmin
Az a helyzet, hogy elértem a pénzfogadási limitet és unverified a számlám. Ha hitelesítem, akkor valószínűleg már nem lesz ilyen probléma, és akkor majd az egyenlegeteken jóváírom amit a paypal levett. A hitelesítés folyamatban...
Töröld ki és írd be ezt: ptcajanlatok
Ezek a PTC oldalak olyan csalafintán vannak össze rakva, hogy ha megnézel egy ilyen PTC hirdetést valakinek a ref linkjével, akkor azt eltárolja a böngésződ és ha máskor regisztrálni szeretnél rá, akkor az alá kerülsz, persze ha nem törlöd vagy írod át a referral mezőt.
Március 9-én volt itt két kérdésem, de nem kaptam választ még rá!
Most azt kérdezném, hogy a Bux4Real oldalára regisztráltam, ígérte, hogy küld aktíváló emailt, de nem küldött. Mi a teendő? Megismételni meg nem engedi a regisztrálást, hogy van már ilyen!
Köszönöm,
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne az earneasycash oldalon, hogy nem engedi a kifizetésemet, mert rossz Account Id-t mentettem el és nem a paypal címemet. Mikor kérem a kifizetést és ott odaírom a paypal címem, akkor azt írja ki, hogy nem egyezik a mentett Id-vel! hogy tudom megváltoztatni???? Köszi előre is!
A cashmails.com oldalon kikértem a pénzemet. Azt az üzenetet kaptam hogy nem kell várnom hónapokig az ingyenes kifizetésre ha a liberty reserve-n 0.1 dollárt fizetek nekik 10 napon belül. De ott nincs pénzem és még utalni sem lehet a fiókomba. Mit tegyek? Valaki tudna kölcsönözni?
Nem ez az? http://cashmails.us
Ha igen akkor ne is várd a pénzed mert nem fog fizetni.
Az olyan oldalak amik ilyen sokat ígérnek az emailekért nem fognak fizetni!
ezt irja ki a red-alertbux.com nal nem tudom mit kell csinalni tovabb
Payout request refused
The payout maximum for your account is 200% of your investment. As your investment is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00.