A reffekre visszatérve, Wu-n 7 reffem volt, és 3 hónap alatt 0,06$-t termeltek

Szia Sylar! Én ügyesen aktívkodom...sylar01 írta:Kérdésedre a válasz h elég sokan érdeklődnek de sajna sokan nem értik meg a lényeget....30 refből ha 5 aktív akkor az már jónak mondható
Hmm.. Van rá MAGYAR példa.... Régi ismerösxchange írta:minden rosszindulat nélkül........ heti 130$-t az életben nem hozol ki prémium eladásból. sajnos.
sylar01 írta:Ilyet nem tapasztaltam még... lehet h karbantartás miatt vagy éjfél környékén lehetett ez....pontosabban leírod?
punnmass írta:fileservenél ugyanez van. vagyis én bevételt nézem. amióta decemberi extra +20%-os akció van azóta naponta -20% a bevétel. -.- valszeg ugyanez lehet filesonicon is, bár nemtudom van-e ott most akció. ez egy gusztustalan húzás a részükről. hidd azt h többet kereshetsz 20%-al, dolgozz többet miközbe levonnak suttyonba 20%-ot.
Nyilván mindenki a saját tapasztalata alapján ítél, én közel másfél éve használom fileservet és eddig minden héten fizetett 1x sem csúsztak (sonic is), soha nem tapasztaltam 20% körüli visszaesést még wupload indulásakor sem!!! a -20%-ra semmi magyarázatot nem tudnék adni, az 1 hónapos csúszásról annyit: alertpay / webmoney kifizetésekkel szoktak technikai gondjaik lenni a filehostoknak.punnmass írta:egyátalán nem korrektek. nekem pl volt h fileserve 1hónapig nem akart kifizetni. már lemondtam róla mikor kifizetett. abból a szempontból "korrekt" volt hogy kifizetett de nekem nem 1hónap után kellett a pénz. semmi figyelmeztetést nemkaptam róla hogy nemtud kifizetni időben.
de ebben a 20%os csalásban biztos vagyok. szerintem nem csak nálam csinálja ezt de ki tudja ha már egyszer csak engem szivatott ezzel a kifizetéssel is.
nem-nem, paypal-t használom.xchange írta:Nyilván mindenki a saját tapasztalata alapján ítél, én közel másfél éve használom fileservet és eddig minden héten fizetett 1x sem csúsztak (sonic is), soha nem tapasztaltam 20% körüli visszaesést még wupload indulásakor sem!!! a -20%-ra semmi magyarázatot nem tudnék adni, az 1 hónapos csúszásról annyit: alertpay / webmoney kifizetésekkel szoktak technikai gondjaik lenni a filehostoknak.punnmass írta:egyátalán nem korrektek. nekem pl volt h fileserve 1hónapig nem akart kifizetni. már lemondtam róla mikor kifizetett. abból a szempontból "korrekt" volt hogy kifizetett de nekem nem 1hónap után kellett a pénz. semmi figyelmeztetést nemkaptam róla hogy nemtud kifizetni időben.
de ebben a 20%os csalásban biztos vagyok. szerintem nem csak nálam csinálja ezt de ki tudja ha már egyszer csak engem szivatott ezzel a kifizetéssel is.
bocs akkor figyelmetlen voltampunnmass írta:Nem én filesonicot nem használom, valahol előttem lévő emberkének van vele hasonló problémája.
Mindent átnéztem és működik ahogy annak kell és mégis van ez a dolog. De majd kiderül hogyan megy az akció vége után.
Nem nem történt nagyobb filetörlés. De mindegy is mondom majd kiderül jól sejtem-e a dolgot.sylar01 írta:Este gondokoztam kicsit....nem lehet h töröltek a file-jaidból és emiatt a visszaesés? ez is benne lehet a pakliban....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég