Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy legalább a fórumtársunktól ne kelljen veszteséget elkönyvelnem!

Történt ugyanis, hogy egy "Szabol" nevű fórumtársunk még augusztusban Forexből származó Garantált jövedelmet ígért.
Én oda is adtam neki $50-t bízva a leírtakban, ugyanis nem állított lehetetlent.
Telt múlt az idő és jöttek a hírek, hogy ugyan bukó volt, de hamarosan minden rendben lesz.
Persze nem így lett!
Az ő általa ígért legminimálisabb hozamokkal is számolva már $100-al tartozott, amikor megbeszéltük, hogy adok még neki $18-at, hogy egy új dologba tudjon kezdeni és, hogy én is előbb láthassam a $100-om.
Ez történt körülbelül másfél hónapja és azóta se pénz, se válaszok . . .
A legszebb pedig, hogy az időközben bekövetkezett változások a HYIP-ek világában, teljesen lenulláztak, úgyhogy nagyon nagy szükségem lenne a "pénzemre".
Ha tehát valakit valamire is csábít Szabol, ne dőljetek be neki, mert egy abszolút gerinctelen ember, akinek nincs helye közöttünk!
A másik pedig, hogyha valaki ismeri őt, vagy tud róla valamit, kérem ossza meg velem is, hogy esélyem lehessen visszakapni a pénzemet!
Ha tudtok segítsetek és persze VIGYÁZZATOK A PÉNZETEKRE!
Szép napot mindenkinek, még Szabol-nak is!
Üdv.:
Szotyka