Nálam is lenne hálaadás, ha ma kifizetnének !bogyozotyo írta:Hálaadás van amcsiban, nem biztos, hogy ma lesz fizu... Azért hátha.

Nálam is lenne hálaadás, ha ma kifizetnének !bogyozotyo írta:Hálaadás van amcsiban, nem biztos, hogy ma lesz fizu... Azért hátha.
azért a copper nem egy akkora összeg, hogy parázni kelljen.csari írta:Talán ideje lenni megint beruházni és megvenni a Choppert a BJ-n. Szerintetek?
nekem sajnos azsweeney todd írta:azért a copper nem egy akkora összeg, hogy parázni kelljen.csari írta:Talán ideje lenni megint beruházni és megvenni a Choppert a BJ-n. Szerintetek?
hol tartasz, mennyi a számlád? ha 100 $ körül van, akkor jelenleg 20 nap alatt bőven megtérül. de ha sok a copper, akkor nyomass iront.csari írta:nekem sajnos azsweeney todd írta:azért a copper nem egy akkora összeg, hogy parázni kelljen.csari írta:Talán ideje lenni megint beruházni és megvenni a Choppert a BJ-n. Szerintetek?
Itt írtam róla: http://markandjames.net/forum/index.php ... 5#msg37085sweeney todd írta:az lenne a kérdésem, hogy ha majd túl leszek a 100% megtérülésen, akkor egyre csökkenő összegeket kapok, vagy stagnál fix százalékra? tehát van különbség mondjuk a 100%, és a 200% megtérülés között kifizetésben?
vagy ez egyáltalán akkor hogy éri meg?
szóval akkor okosan sakkozva megéri a csökkentett osztalék is.bogyozotyo írta: Remélem érthető amit fejtegettem.
de viszont a refek sincsenek benne a kifizetési arányban, így jelentős pluszba nem is lehet kerülni, nem?bogyozotyo írta:BJ-n megjátszható.
megint elindultunk lefelé.nadint írta:BuxJunction : 0,67 %
BuxifY : 0,12 %
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég