figurehead írta:
Mesélj erről egy picit, ha kérhetném... Jól látom, hogy novemberben napi 150-160 dollárokat kapsz? Mit kell ehhez tenni? Mennyit fizettél be márciusban? Hány embert léptettél be (ha kell egyáltalán)? És korábban is kaptál? (Márc., április, május...)
Köszi előre is minden infot!

Szia,hát van egy pár kérdésed,Alapvetően ez különbözik minden eddig látott programtól,ezt egy matematikus fejlesztette ki Frederick Mann, azt írja hogy a végtelenségig fent tartható,amit nagyon remélek. 1.nem léptetem be senkit,2. Mit kell ehhez tenni,pénzt be rakni rajtad áll hogy mennyit,napi 2%-ad 75 napig az ugye 150% de azért Tripler mert a lejárt pénzedet automatikusan be teszi egy mátrixba ami elég gyorsan ki pörög tehát Pl:10$=15$ Mátrix 10$=15$ugye ez =30$
De van egy másik lehetőség a compoundig.Pl:100$ 75nap 441.58$,200$ 75nap 883$ ami a lényeg,rajtad múlik meddig akarod fel tornászni,ez is egy Pl.10000$ az napi 200$ 70% vissza forgatsz 30% leveszel,és ezt öröké fent tarthatod.Ha van további kérdésed azt privibe mert elég hosszú,ezért nem is nyitottam neki topikot,nekem is kellet egy pár nap mire megértetem az egész rendszert hogyan működik.De annyit elmondhatok hogy szuper.
http://adv.justbeenpaid.com/?r=gabib&p=jsstripler7