Payment Details
Date: November 03, 2011 6:28:15 AM
Amount Sent: $1.00 USD
Sender Name: APONTIME
Sender Email: admin@apontime.com
Reference Number: 98894-

Tegnap én is visszatettem 8 dolcsit, viszont holnap is lejár egy 9.50 dolcsis lekötésem.Petya0426 írta:Na,megkockáztattam még 5$-t 5 napra
hoparduc írta:Tegnap én is visszatettem 8 dolcsit, viszont holnap is lejár egy 9.50 dolcsis lekötésem.Petya0426 írta:Na,megkockáztattam még 5$-t 5 napra
hoparduc írta:Instant:![]()
Lejárt befektetés:
Payment Details
Date: November 04, 2011 4:49:20 AM
Amount Sent: $12.15 USD
Reference Number: 9DBF1-
Message: Withdraw to hoparduc from http://www.apontime.com![]()
Pendingel?jani írta:én is gratulálok a kifizetéshez.![]()
Mennyi idöt vártál rá?Nekem 2 orája pendingel a lém.
hoparduc írta:Instant fizetett:![]()
Payment Details
Date: November 04, 2011 1:52:57 PM
Amount Sent: $2.50 USD
Reference Number: 3C9AF-
Így legyen.Lili írta:Szerintem még fizetni fog egy darabig.
Mekkora összeg pendingel?rainbow írta:Szerintem ezt az oldalt felejtsétek el már több mint 24-órája pendingen a pénzem,igaz PM-en, a többin nem tudom hogy fizet -e
Neeehoparduc írta:Mekkora összeg pendingel?rainbow írta:Szerintem ezt az oldalt felejtsétek el már több mint 24-órája pendingen a pénzem,igaz PM-en, a többin nem tudom hogy fizet -e
297$-onhoparduc írta:Mekkora összeg pendingel?rainbow írta:Szerintem ezt az oldalt felejtsétek el már több mint 24-órája pendingen a pénzem,igaz PM-en, a többin nem tudom hogy fizet -e
Akkor még ez, kamatokkal együtt.rainbow írta:Köszönöm.
Van még egy 248$ ami 1 nap múlva jár le,PerfectMoney-on,most ahol volt pénzem,AP,PM,mindet ide raktam,meg állt bennem az ütő amikor nem volt elérhető,de nagyon bíztam benne mert ezek az oldalak(átlagban min 25- 30napot futnak)mire megéri nekik.
Még nekem tegnap fizetett instant. Ezt nem értem én sem.gabesz1982 írta:na ne már nekem még 2 napon van a lekötésből és már bedőlt.....
a kutyafáját neki.........
Ez így nagyon nem jó....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég