Lekötési lehetőségek:

Egy pár kört szerintem mindenképpen megér!
Befizetési lehetőségek:
AP
PM
LR
Refferál jutalék 15 %
Itt tudsz regisztrálni:
http://tooincome.com/?ref=bings1
A hozamok legyenek velünk!!!
csotibi írta:Megvettük...
Ha nem vagyok indiszkrét,mennyit raktál be?
Üdv!
10 dolcsit. Ma veszélyesen élekbings írta:Ha nem vagyok indiszkrét,mennyit raktál be?
Teljes mértékben igazad van!Johnny írta:Sokáig nem tartott a történet bentragadt egy100-om ez is egy hulladék volt a sok közül. Tartott 5 napig. Egyébként az alertal is tele van a hócipőm, nem vizsgálja meg rendesen ezeket a cégeket és felrakják alerton lehet fizetni. Aztán tart 5-10 napig az alert meg visszaír bocsi nincs pénz a számlájukon.
Ilyen magas kamatokat hirdető oldalra egyébként sem érdemes befektetni, pláne nem 100 dolcsit.Johnny írta:Sokáig nem tartott a történet bentragadt egy100-om ez is egy hulladék volt a sok közül. Tartott 5 napig. Egyébként az alertal is tele van a hócipőm, nem vizsgálja meg rendesen ezeket a cégeket és felrakják alerton lehet fizetni. Aztán tart 5-10 napig az alert meg visszaír bocsi nincs pénz a számlájukon.
Szúrópróbaszerű ellenőrzés van az AP-nál. Te kevered a PP-al.Johnny írta:Ők vizsgálják meg az oldalt és ha nem felel meg a feltételeknek nem használhatja az alertpay-t. Még jó hogy te ilyen szakértő vagy :-) Köszi a tanácsot :-)
Ebben tévedsz, nem minden oldalt vizsgálnak meg.Johnny írta:Látom te jobban tudod, minden oldalt megvizsgálnak van hogy egy hétig is tar a vizsgálat a bekért adatok alapján. Nem keverem semmivel főleg nem a pp-vel.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég