mohóság miattszabol írta:a mohóság miatt vesztetek el pénzt
én is pl sokszor vesztettem forexen mert mohó voltam

de amúgy biztos annyira vicces kárörvendeni, hogy telenyomod röhögő szmájlival. agyam eldobom az empátiádtól.

mohóság miattszabol írta:a mohóság miatt vesztetek el pénzt
én is pl sokszor vesztettem forexen mert mohó voltam
bocs, belassultam. 2006 óta ebből az oldalból él, vagy mi?jani írta:Your Referral link
http://brantonsgroup.com/?r=janiesatobbiek
ez az oldal egy olyan valakitol szarmazik,aki 2006 ota ebbol él.
azaz a hyipekbol.
O irt a ac-nek es visszaigazoltak neki,h szelektiven fizetnek.S hétfoig adott haladekot a Powerfullnak.
Ez a lapja,nem titok:http://hyip-blog-investment-monitor.com/monitor/
Az ilyen esetek elkerülése miatt kell létrehozni több AP számlát. Lehet ugyan azon a néven, csak más mail cím kell hozzá.sleepingevil írta:Hali!
Mégsem kértem ki a Panainv-től a pénzt, inkább visszaforgattam, mert pro AP számlám van, és nagyon nem érte volna meg kikérni. Majd kikérem 3-4 kör után. Úgyis a 2 naposba tudok csak tenni.
Szerintem nagyon jól csinálod.hoparduc írta:Az ilyen esetek elkerülése miatt kell létrehozni több AP számlát. Lehet ugyan azon a néven, csak más mail cím kell hozzá.sleepingevil írta:Hali!
Mégsem kértem ki a Panainv-től a pénzt, inkább visszaforgattam, mert pro AP számlám van, és nagyon nem érte volna meg kikérni. Majd kikérem 3-4 kör után. Úgyis a 2 naposba tudok csak tenni.![]()
Nekem egy fő számlám van, egy verified personal pro számla. Ehhez van hozzárendelve a bankszámla számom.
Amikor haza akarom utalni a pénzt, csak akkor utalom át erre a fő számlára. Egyébként a starter számlával mozgatom a kisebb összegű befektetéseket, mert a pro számlával nem érné meg a levonások miatt.
ezt nem tudom, hogy csináltad nálam a 3 felhasználó közül senkit sem enged be a rohadék.lipuka írta:Sziasztok,
pontosan 2 óra alatt érkezett meg,
You've got cash!
Quinn Traufmann (panainv@gmail.com) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: October 15, 2011 11:00:55 AM
Amount Sent: $49.00 USD
Sender Name: Quinn Traufmann
Sender Email: panainv@gmail.com
Reference Number: B5A59-
htttp://pananinv.com/?ref=lipsa
fogalmam sincs. pedig nem is kötözködtem.Lili írta:Hú, gratulálok Neked! Nagyon szerencsés vagy!![]()
Ezek szerint még fizet?
Sweeney todd: nem értem, ha Neked 25$-od van és kitiltott, hogy fizetett ki 49$-t lipuka-nak?
lipuka: Te nem olvastad, hogy járt Karbula (Levi) és sweeney todd? Nagyon bátor vagy, én óva intenélek, de Te tudod...lipuka írta:Sziasztok,
A Panainv-el kapcsolatban csak tippem van, amibe én is már bele estem![]()
Én már jártam ugy hogy egy IP cim alatt beregiztem egy pár ismerősömet családtagot stb. / PL: ExtraIncome,Futuretrails,FCO/
és jol beszo...ot a végén mikor már a szebb jutalékokat kellet volna kifizetni. a jutalékokat 5-10USD-ig kifizette mikor már 10, 20 ...stb már nem.
És mikor én kérdőre vontam őket hogy mizú akkor kőzőlték velem hogy én ugyan az a személy vagyok és nem fizetnek![]()
Talán itt is figyelik az IP-ket!!!!!
Én mostanában halottam olyan valakiről is aki szintén igy járt és még annak sem fizettek aki egy másik Ip-ről regizett és ugy mond semmi köze nem volt az egészhez![]()
De ez csak egy tipp ez az én tippem.
Én legalább is még egy kört megyek és meg látom
Lili írta:lipuka: Te nem olvastad, hogy járt Karbula (Levi) és sweeney todd? Nagyon bátor vagy, én óva intenélek, de Te tudod...lipuka írta:Sziasztok,
Én már jártam ugy hogy egy IP cim alatt beregiztem egy pár ismerősömet családtagot stb. / PL: ExtraIncome,Futuretrails,FCO/
és jol beszo...ot a végén mikor már a szebb jutalékokat kellet volna kifizetni. a jutalékokat 5-10USD-ig kifizette mikor már 10, 20 ...stb már nem.
És mikor én kérdőre vontam őket hogy mizú akkor kőzőlték velem hogy én ugyan az a személy vagyok és nem fizetnek![]()
Én mostanában halottam olyan valakiről is aki szintén igy járt és még annak sem fizettek aki egy másik Ip-ről regizett és ugy mond semmi köze nem volt az egészhez![]()
Viszont ez érdekes.Én jártam már így,hogy kitiltottak egy adott HYIP oldalból,viszont akkor nem azt kaptam válaszul,hogy rossz a jelszavam,vagy a felhasz.nevem,hanem,hogy this account deleted..Tehát,kiírta,hogy törölték a fiókom.Karbula58 írta:Lili írta:lipuka: Te nem olvastad, hogy járt Karbula (Levi) és sweeney todd? Nagyon bátor vagy, én óva intenélek, de Te tudod...lipuka írta:Sziasztok,
Igen, nekem egy reg van az IP-címemről.
Csak nekem már 390 dollárt kéne fizetniük. Megint megpróbáltam belépni, de sajnos az eredmény ugyanaz.
"Your login or password or turing image code is wrong. Please check this information. "
Lili!Lili írta:Találtam egy oldalt, ami ugyan hosszú távú (150-200 nap), de található rajta bizonyíték a valós kereskedésről. Szerintetek mennyire hihetünk nekik?
http://brantonsgroup.com/?r=sweety
Az egyik programjuk napi 1-3% változó kamatot ígér a kerekedés függvényében. Ha a %-okra rákattintotok lejön egy táblázat, hogy aznap óra perckor mennyi a vétel és eladás:
https://brantonsgroup.com/en/reports.html
https://brantonsgroup.com/en/report/2011-10-3.html
45% levonással visszakérhető a befektetett tőke a lejárat előtt.
Monitorok is igen jók:
http://www.allhyipmonitors.com/details/ ... sgroup.com
Érdemesebb lenne ilyen oldalba befektetni? Szerintetek?
Szerintem ide érdemes lenne befizetni.Lili írta:Bocsánat nem tudtam, csak a véleményetekre lettem volna kíváncsi, hogy valóban igazi kereskedést folytatnak és talán biztosabb lehet.
a reprofinance is ilyen! ott már majd' a felénél járok, nagyon korrektek!Lili írta:Én is így gondolom és ennek függvényében keresgéltem ma reggel. A hozam inkább kevesebb legyen, de ne kelljen heti 5-10 disputot küldeni...Az elmúlt hetek függvényében átgondoltam a befektetési stratégiáimat és rájöttem nem minden a magas kamat. Persze jó lenne, de azok az oldalak nagyon rezegnek a holnapot illetően.
Lili írta:Én is így gondolom és ennek függvényében keresgéltem ma reggel. A hozam inkább kevesebb legyen, de ne kelljen heti 5-10 disputot küldeni...Az elmúlt hetek függvényében átgondoltam a befektetési stratégiáimat és rájöttem nem minden a magas kamat. Persze jó lenne, de azok az oldalak nagyon rezegnek a holnapot illetően.
nekem (sem) nem válaszoltak.tomcsy írta:A Pana engem is kitiltott. Egyszerűen csak meg akartam nézni a ma este lejárandó 3 befektetésemet és nem enged be.
Hiába próbáltam többször is. Küldtem nekik mailt.
sweeney todd írta:nekem (sem) nem válaszoltak.tomcsy írta:A Pana engem is kitiltott. Egyszerűen csak meg akartam nézni a ma este lejárandó 3 befektetésemet és nem enged be.
Hiába próbáltam többször is. Küldtem nekik mailt.
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég