nekem majd 22-én jár le, addig még 25x meghalhatnak, feltámadhatnak - remélem az utóbbi.Lili írta:Az még benne van. Akkor kb. még 7 órát várok vele.

nekem majd 22-én jár le, addig még 25x meghalhatnak, feltámadhatnak - remélem az utóbbi.Lili írta:Az még benne van. Akkor kb. még 7 órát várok vele.
nekem a háromban volt 35-35-35, amit most buktam. a PS-ben van 30 az új helyeken 10-10, szóval most 100-at minimum én is buktam.jani írta:Good for you,
el se tudom kepzelni,mi tortenhetett veluk.azaz mi az igazság valojában.ez volt az utolso ceg szinte,ami penzem maradt ,ahova betettunk.
Ugyhogy a monitoroknak se higyjen senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A best az,amikor nem teszel be sehova.
tutira, legalábbis jóval biztosabb, mint a hyipok, viszont lassabb is, én szeretem! 2008 óta müxik.jani írta:sweeney,ez a bux mennyire biztos?
Az enyém tegnap délután 17:12 perces kikérés..17:22-kor a számlámon volt a pénz.Karbula58 írta:A tegnapi kikérést nem fizette ki a PanaInv!
Petya0426 írta:Az enyém tegnap délután 17:12 perces kikérés..17:22-kor a számlámon volt a pénz.Karbula58 írta:A tegnapi kikérést nem fizette ki a PanaInv!
Huhh,ez nagyon nem jó.Karbula58 írta:Petya0426 írta:Az enyém tegnap délután 17:12 perces kikérés..17:22-kor a számlámon volt a pénz.Karbula58 írta:A tegnapi kikérést nem fizette ki a PanaInv!
Igen. az 5-6 dolláros kikéréseket teljesítik. A monitorok, és a vélemények miatt. Nekem viszont nem ennyi pénz van bent. Írtam az adminnak egy nagyon udvarias levelet. Kértem, hogy segítsen, mert eddig olyan szépen érkeztek a kifizetések, most viszont várok már 13 órája. Ez tegnap este volt. Nem fogod kitalálni, hogy mi történt! Nem kaptam választ. Viszont ki lettem tiltva az oldalról. Nem fogadja el a jelszavamat. Kértem új jelszót, de azt sem küldtek. Megint írtam az adminnak, és micsoda meglepetés, erre sem válaszolt. Na akkor most?
Jelenleg pendingel 260$, és holnap jár le még 100$, ami 120 a hozammal. Az már 380$.
Szóval azt csinálják, hogy akinek nagyobb összeg van az egyenlegén, annak 10-20 dolcsit sem fizetnek ki. Amikor még be tudtam lépni, ezt is megpróbáltam. Kikértem 10 dollárt, de nagyon nem jött meg.
Szóval én csak annyit tudok javasolni, hogy aki teheti, mentse ki a pénzét, mert szelektív fizetés van. Ha levelet írtok nekik, akkor többet nem enged belépni. Mocsok banda!
nekem 25 van bent, remélem, azt kiadják.Karbula58 írta:Petya0426 írta:Az enyém tegnap délután 17:12 perces kikérés..17:22-kor a számlámon volt a pénz.Karbula58 írta:A tegnapi kikérést nem fizette ki a PanaInv!
Igen. az 5-6 dolláros kikéréseket teljesítik. A monitorok, és a vélemények miatt. Nekem viszont nem ennyi pénz van bent. Írtam az adminnak egy nagyon udvarias levelet. Kértem, hogy segítsen, mert eddig olyan szépen érkeztek a kifizetések, most viszont várok már 13 órája. Ez tegnap este volt. Nem fogod kitalálni, hogy mi történt! Nem kaptam választ. Viszont ki lettem tiltva az oldalról. Nem fogadja el a jelszavamat. Kértem új jelszót, de azt sem küldtek. Megint írtam az adminnak, és micsoda meglepetés, erre sem válaszolt. Na akkor most?
Jelenleg pendingel 260$, és holnap jár le még 100$, ami 120 a hozammal. Az már 380$.
Szóval azt csinálják, hogy akinek nagyobb összeg van az egyenlegén, annak 10-20 dolcsit sem fizetnek ki. Amikor még be tudtam lépni, ezt is megpróbáltam. Kikértem 10 dollárt, de nagyon nem jött meg.
Szóval én csak annyit tudok javasolni, hogy aki teheti, mentse ki a pénzét, mert szelektív fizetés van. Ha levelet írtok nekik, akkor többet nem enged belépni. Mocsok banda!
sweeney todd írta:PANAMA SE ENGEM, SE ANYÁMAT NEM ENGEDI BE (25-ÖT KÖTÖTTEM LE)
nem írtam nekik semmit, nem is foglalkoztam velük, most hogy írtál néztem be, hogy mi újság és nem tudtam belépni. aztán anyám és a pasim adataival sem. lehet, hogy minden min. 25$-ost kizártak.Karbula58 írta:sweeney todd írta:PANAMA SE ENGEM, SE ANYÁMAT NEM ENGEDI BE (25-ÖT KÖTÖTTEM LE)
Te is írtál nekik levelet?
Mert akkor csinál ilyet, ha levelezel velük. Engem is azonnal "megbüntetek".
eco írta:Sajnálom Levi,hogy így jártál!Én messziről elkerültem ezt a BIA-t meg a Panainv-et,valahogy nem voltak szimpatikusak!Ahogy látom jól tettem!
Jelenleg én a Profitsraise-ba és a Veritas Fundba bízom,bár nagyobb összeget oda sem mernék fektetni!Kicsit sok(k) volt ez a pár nap!
én nem kicsit.Karbula58 írta:eco írta:Sajnálom Levi,hogy így jártál!Én messziről elkerültem ezt a BIA-t meg a Panainv-et,valahogy nem voltak szimpatikusak!Ahogy látom jól tettem!
Jelenleg én a Profitsraise-ba és a Veritas Fundba bízom,bár nagyobb összeget oda sem mernék fektetni!Kicsit sok(k) volt ez a pár nap!
Hát igen. Köszi. Szerintem valami járvány söpör végig a HYIP-oldalakon.
Én most kicsit morcos vagyok.
Jani: ez változó hozamú oldal? A kereskedések függvényében?jani írta:http://eurextrade.com/?partner=jani424
Szohoz sem jutok.Mindenkit nagyon sajnalok.
Itt van ez a link,ez egy forexes ceg,akit érdekel,nézzen utána.
Nem kinálnak sokat,kimondottan keveset!Talán megbizhatobbak,mint az osszes tolvaj cég.
Még talán a neo az ,amelyik megbizhato.Hm...ezek után kitudja...pedig a powerfullban én személy szerint nagyon biztam.
1 hoanappal ezelott kérdeztem toluk,h mennyi 5000$-on feluli tagjuk van,s akkor volt 28 ilyen tag volt.S mostanra érték el kb a visszafizetési határidot.
Én is nézegettem már ezt az oldalt, csak nem annyira értettem a működését.jani írta:Igen,valahogy igy.Kiirjak,hogy aznap ?%-ot csináltak,de ebbol nem adják oda az egészet.Akkor is fizetnek,amikor veszteséggel zárták a napot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég