Jelzem, ha megérkezett.

Aki még nem regisztrált a bannerre kattintva megteheti:

Én mindig azonnal frissítem az aláírásom, ha változás van. Most kizárólag az FX Juice-ot merem ajánlani, mert onnan volt kifizetésem.sweeney todd írta:sleepingevil írta: érdekelne, hogy te most miket favorizálsz.
Igen tudom, a BIA nálam most várólistán van. Meglátjuk mi van vele egy hét múlva, aztán lehet, hogy kipróbálom.eco írta:A BIA már egyre több monitor szerint problémás vagy nem fizet!
jól van, én is ezekbe raktam 10-eseket + Lili által ajánlott Veritasba (+ goldfund + reprofinance + PS maradnak). ezek rendben vannak így, nem?sleepingevil írta:Én mindig azonnal frissítem az aláírásom, ha változás van. Most kizárólag az FX Juice-ot merem ajánlani, mert onnan volt kifizetésem.sweeney todd írta:sleepingevil írta: érdekelne, hogy te most miket favorizálsz.
Most utánanéztem ennek a Profits Raise-nek, és be fogok tenni egy kis pénzt, de az ajánlottak közé csak az első kifizetés után fogom kitenni.
A PanaInv is tetszik, de még gondolkodom rajta. Illetve a BIA, ami még tetszett/tetszik, csak volt körülötte egy kis pánik, de úgy látom, hogy a Goldpollon még negatív kritikát nem kapott, és a legtöbb monitoron Paying.
Épp most vacillálok, hogy hova tegyek, ha döntöttem akkor írni fogok úgyis róla.
a hármasban volt a legtöbb, most mindenhol csak tizesek.sleepingevil írta:sok helyen van a pénzed.
Lili írta:Bocsi, hogy itt írom, de a Powerfulnál nagyon erős hirdetési kampányba kezdtek. Nem tudok megnyitni olyan monitor oldalt vagy külföldi fórumot stb, hogy ne legyen minimum egy banner-ük...lehet, hogy ők is kezdik elérni a csúcsot. Én ma kivettem az egyik lekötésem, 14$ még benn van, de utána végleg befejezem ezt az oldalt.
Nem a Powerful hirdeti a saját oldalát. Ha rákattintasz egy-két bannerre látod, hogy hyip monitor oldalak, illetve magánhirdetők hirdetnek gondolom refszerzés céljából.Lili írta:Bocsi, hogy itt írom, de a Powerfulnál nagyon erős hirdetési kampányba kezdtek. Nem tudok megnyitni olyan monitor oldalt vagy külföldi fórumot stb, hogy ne legyen minimum egy banner-ük...lehet, hogy ők is kezdik elérni a csúcsot. Én ma kivettem az egyik lekötésem, 14$ még benn van, de utána végleg befejezem ezt az oldalt.
Pedig ha rákattintasz egy-két bannerre, minden kiderül.Lili írta:Igazad lehet, erre nem is gondoltam.
érdekes,tegnap döntöttem el én is,hogy ami ma jár le lekötésem,már nem rakom vissza egyenlőre!Mondjuk nekem jár le 1 egy hét múlva is,remélem addig kibírja!Bár én azt gondolom,hogy ezt a havi szülinapi akciójukat nem fogják kihagyni,majd megint kap mindenki 5% bónuszt a befizetése után(vagy akár10%-ot),aznap(24-én) megnő a befizetés és akkor majd lelépnek!Ez ilyen altatás szerű dolog!Minden hónapban van ilyen,az emberek lassan hozzászoknak,hogy hát eddig is fizetett,aztán majd jön a döbbenet!sweeney todd írta:Lili írta:Bocsi, hogy itt írom, de a Powerfulnál nagyon erős hirdetési kampányba kezdtek. Nem tudok megnyitni olyan monitor oldalt vagy külföldi fórumot stb, hogy ne legyen minimum egy banner-ük...lehet, hogy ők is kezdik elérni a csúcsot. Én ma kivettem az egyik lekötésem, 14$ még benn van, de utána végleg befejezem ezt az oldalt.
én is goldolkozom rajta, bár még csak 143 naposak.
Na ez lett volna nekem is a következő kérdésemLili írta:Nem értem miért pont a PS-t reklámozzák annyira az emberek refszerzésre, mikor 1% a jutalék, máshol meg általában 5%.
írj nekik mélt.gabesz1982 írta:Sziasztok! /ezt még reggel írtam/
Így korán reggel van egy találós kérdésem:)
Szerintetek hová lett a pénzem???
Ma lejárt a lekötésem 5 nap elteltével...
Kikértem a pénzt 11.5 dollár...Egy picit pendigelt 1-2 perc majd pont amikor vissza akartam vonni előtte frissítettem és láss csodát kiküldte a pénzt...
Itt jön a kérdés...
Tőlük minden emailt megkaptam a pénz kikérésről és kifizetésről is csak éppen az alertpay-re nem került oda a pénz....
Szerintetek???Mi lehet a baj???Vagy mi a teendő ilyenkor???
A másik fórumba is betettem de hátha másik járt már így....
mert reggel 9 körül kértem ki és azóta már eltelt egy kis idő és nem jött sajna...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég