Brandaily.com
Re: Brandaily.com
Örülök, hogy nem tettem be ide pénzt a primfix után.
Túl sokan reklámozták, hogy jó, meg mennyire biztos.
Na ezt a kijelentésedet mire alapozod?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én aug. elején regisztráltam, ha jól emlékszem és bőven megtérült ennyi idő alatt, szóval nem értem ezt a nyekergést.Matee01 írta:Örülök, hogy nem tettem be ide pénzt a primfix után.
amúgy meg amit nem reklámoznak, az azért hal be, mert senki sem fektet be.
Nyekereg a fene. Csak végre összetarháltam négy dodót LR-re és beraktam, had szaporodjon. Kezdhetem megint a nulláról. Az AP-n ezek az oldalak hozták vissza az augusztus eleji buktámat, és most sikerrel el is viszik a felét. Öröm és boldogság, az van

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nem neked írtam.csotibi írta:Nyekereg a fene.
Most kértem ki és első próbára azonnal küldte:

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nagyszerű!gabryela írta:Most kértem ki és első próbára azonnal küldte:

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Kinek van még lejárt lekötése? Sleepingevil? Neked tudom.
Próbálkozzatok kikérni, hátha sikerül!
Próbálkozzatok kikérni, hátha sikerül!
GTPN1 surfbar: http://www.gtpn1.com/index.html?p=Ziti
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ezen felbuzdulva megpróbáltam kikérni újra, de nem sikerült. Próbáltam 10 $-t is kikérni, szintén nem sikerült. Most bent hagytam 2 kikérést. Az egyik 10 $-os a másik a maradék.
Tuti, hogy nem fognak kifizetni engem amúgy, mert kb pont annyi pénzem van bent náluk, mint amennyit már nyertem belőlük. Csak szar, hogy eddig tökre tetszett, és végülis semmit nem nyertem vele. Na de legalább nem veszítettem.
Tuti, hogy nem fognak kifizetni engem amúgy, mert kb pont annyi pénzem van bent náluk, mint amennyit már nyertem belőlük. Csak szar, hogy eddig tökre tetszett, és végülis semmit nem nyertem vele. Na de legalább nem veszítettem.
Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Jaj, de szomorú!
Akkor akinek valami pici sikerül, nagyon szerencsés.

Akkor akinek valami pici sikerül, nagyon szerencsés.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én meg elvesztettem már a tőlük nyertet mást hyipokon (primfix és társai) 

Nekem se engedi. Meddig érdemes várni most a BD és DW-vel szerintetek?
Nem tudom, hogy ez most AP-vel megoldódik-e vagy sem. De sokat fogok bukni ezen most.
AP marad utolsó reményként akkor, ha ez nem változik. Még jó, hogy most kezdtem el a HYIP-eket és erre kapásból az öszes ahova beraktam bukásra állt első befizetésemmel szinte ....primfix és most ezek is...

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
a HYIP-ok folyamatosan cserélődnek.
Amúgy küldj nyugodtan dispute-ot. Én is küldenék csak tudom hogy nekem nincs semmi értelme.
Amúgy küldj nyugodtan dispute-ot. Én is küldenék csak tudom hogy nekem nincs semmi értelme.
Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Fel a fejjel Ginger!Ginger írta:Nekem se engedi. Meddig érdemes várni most a BD és DW-vel szerintetek?Nem tudom, hogy ez most AP-vel megoldódik-e vagy sem. De sokat fogok bukni ezen most.
AP marad utolsó reményként akkor, ha ez nem változik. Még jó, hogy most kezdtem el a HYIP-eket és erre kapásból az öszes ahova beraktam bukásra állt első befizetésemmel szinte ....primfix és most ezek is...
Én is így kezdtem, szerintem mindenki így kezdi a HYIP-eket. Még a nagyon tapasztaltaknál is megesik egy-egy bukás szerintem.
A lényeg, hogy nem szabad feladni, csinálni kell tovább a maradék pénzzel az aktuális oldalakkal. Arányaiban egyenlően oszd szét a pénzed. Én is abba a hibába estem az elején, hogy a nagyon jót ígérőt előnyben részesítve többet tettem oda...Nem szabad. Oszd szét minél több felé és arányaiban egyenlően. Ezt itt tanultam meg a fórumon a többiektől.

Szerintetek van értelme még estig várni vagy annyi a rendszernek?:(
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Még az is lehet, hogy rendbejön, de várni semmi értelme. Minél később küldöd a dispute-ot, annál kisebb az esélye, hogy visszakapod a pénzed.
Sziasztok!
A Dailywith-nél próbálkozzatok többször a kikéréssel, ki fogja adni garantálom "instant"!
Én kb. 50-szer vontam vissza és újra kértem és kiadta(különböző címletekben)!
Ismerősöm is így tett és neki is sikerült!
Szerintem a progijával vannak komoly gondok!
Sok szerencsét!
A Dailywith-nél próbálkozzatok többször a kikéréssel, ki fogja adni garantálom "instant"!
Sok szerencsét!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a BD-t én szúrtam el, nem adtam meg a Liberty számlámat, most néztem meg, azért nem tudtam kikérni a 0.2 jutit. 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Írj az adminnak, ha gondolod. Nekem megváltozott az AP számlaszámom, annak idején írtam neki és átírta. Új procit is be tud rakni Neked.sweeney todd írta:a BD-t én szúrtam el, nem adtam meg a Liberty számlámat, most néztem meg, azért nem tudtam kikérni a 0.2 jutit.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Örülök, hogy neked összejött.Gabesz írta:Sziasztok!
Sok szerencsét!
Most én is próbálkozom, de eddig sikertelen voltam

Zsuzsanna
https://uinvest.com.ua/?amigosid=1637
https://uinvest.com.ua/?amigosid=1637
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hát, most ez a 0.2 a legkevesebb. ha kiadják egy hét múlva a befektetésemet, annak már nagyon örülnék.Lili írta:Írj az adminnak, ha gondolod. Nekem megváltozott az AP számlaszámom, annak idején írtam neki és átírta. Új procit is be tud rakni Neked.sweeney todd írta:a BD-t én szúrtam el, nem adtam meg a Liberty számlámat, most néztem meg, azért nem tudtam kikérni a 0.2 jutit.

Szombaton jár le a befektetésem, lehet valamit csinálni? Nem járt még le a befektetésem, szóval szopás?