Köszieco írta:Ezeknek a gyors kifizetéseknek örülök,1 hete az első kikérésemnél még vártam 4-5 órát!Fejlődnek
Grat mindkettőtöknek!

Köszieco írta:Ezeknek a gyors kifizetéseknek örülök,1 hete az első kikérésemnél még vártam 4-5 órát!Fejlődnek
Grat mindkettőtöknek!
Köszönöm szépen!kittkid írta:Jól van Lili:-)Nagyon örülök:-)
Nekem sem. Na ne már!!! Ilyenkor mi van?szotyka21 írta:Nem jön be az oldal, azt írja elérte a tulaj a sávszélessége határát!
Nekem jelenleg el sem érhető az oldal.Lili írta:A Profits Raise 10.10-én adott MNO interjút...A többit biztosan tudjátok innentől...
Megjegyzés: A Brand Daily 09.29-én adott MNO interjút rá 10 napra ÁMEN...
Nyugodj meg Márti, nekem egy másodperc alatt bejön az oldal. Nálad lehet vmi hiba a kapcsolattal.hoparduc írta:Nekem jelenleg el sem érhető az oldal.Lili írta:A Profits Raise 10.10-én adott MNO interjút...A többit biztosan tudjátok innentől...
Megjegyzés: A Brand Daily 09.29-én adott MNO interjút rá 10 napra ÁMEN...![]()
Pedig mindannyiunknak ma járna le a befektetése.
Már nálam is elérhető, köszi.Lili írta:
Nyugodj meg Márti, nekem egy másodperc alatt bejön az oldal. Nálad lehet vmi hiba a kapcsolattal.
Nekem holnap jár le a befektetésem.
A Brandaily több,mint 200 naposan adott interjút,a PR nem rég indult!Szerintem csak minél több befektetőt akarnak szerezni!Lili írta:A Profits Raise 10.10-én adott MNO interjút...A többit biztosan tudjátok innentől...
A Powerful-ban igazad van, sőt a Neoprogress is pozitív példa még.eco írta:A Brandaily több,mint 200 naposan adott interjút,a PR nem rég indult!Szerintem csak minél több befektetőt akarnak szerezni!Lili írta:A Profits Raise 10.10-én adott MNO interjút...A többit biztosan tudjátok innentől...
Szóval remélem nem az lesz,amire gondolsz!Bár nekem is megfordult a fejemben!
Közben utána néztem egy ellenpéldának!A Powerful-Strategy 06.15-én lett ugyanígy bemutatva az MNO-n!A mai napig fizet!És mi a közös a PR-rel?Hát az,hogy a P-Strategy is akkor indult nemrég!Én ebben bízom!
Tetszik a gondolatmeneted és a levezetés.eco írta:Így van,meg azon is érdemes elgondolkodni,mint ahogy írtam,a primfix sem új oldal volt,amit valahogy fel kellett lendíteni,hanem egy utolsó pénzbeszerzés állt mögötte!
Egyébként ez valahogy úgy működik,hogy az oldal tulajdonosa eldönti,miként akarja reklámozni az oldalt!Vagy valamelyik monitoroldalon vesz pár dollárért ilyen reklám bannert,vagy például ahogy a PR is tette,az MNO-n ad interjút!Gondolom azért is szépen tejel!Ők így döntöttek,ők nem az Allhyipmonitors-on hirdetnek,hanem interjút adtak!Körülbelül ennyi az egész!A tegnapi ideiglenes leállás(mint megtudtam egy "szakértőtől" egy un. Bandwitch) is azért volt,mert az AP befizetés óta(ehhez még most hozzájött az MNO interjú) nagyon megugrott az oldal látogatottsága és valszeg elérték a havi adatmennyiséghatárt!Ez nekünk csak jó!Megugrott a befizetés!Felkapott lett az oldal!Ezért azt gondolom,hogy 20-30 napot biztosan,de akár 1-2 hónapot is elmehet!A goldpoll hsz-ei után is arra lehet következtetni,hogy beindult az oldal az AP befizetésnek és az interjúnak köszönhetően!1 hónapos az oldal,5 nappal ezelőttig csak 4 hozzászólás érkezett kifizetésekről,azóta nézzétek csak meg:
http://www.goldpoll.com/details/17866/
Expert plan-ba tetted?jancsika írta:Bement 50 $, kaptam+ bonus 50-et. Ki tudja mi ez, osztan mit lehet veléje csinyáni?
irtam a supportnak, ha lehet tegye mán Bé' a 170%/15 napba, de nem Ír vissza.
Én is minden nap figyelemmel kisérem a szavazatokat a goldpoll-on és a hyipexploreren is:eco írta:Megugrott a befizetés!Felkapott lett az oldal!Ezért azt gondolom,hogy 20-30 napot biztosan,de akár 1-2 hónapot is elmehet!A goldpoll hsz-ei után is arra lehet következtetni,hogy beindult az oldal az AP befizetésnek és az interjúnak köszönhetően!1 hónapos az oldal,5 nappal ezelőttig csak 4 hozzászólás érkezett kifizetésekről,azóta nézzétek csak meg:
http://www.goldpoll.com/details/17866/
Nem az vagyok,az valaki más!jani írta: Eco elképzelése nagyon is ésszeru.(Eco ,te nem az Eco2 vagy?)
Hali!sweeney todd írta:Enyém a napokban jár le. Most akkor a tuti megérző-bizsergő emberek írják már meg, hogy szerintük érdemes-e visszatolni a zsét. Sleepingevil, mit érzel, bizsereg a lábujjad, vagy nem?
érdekelne, hogy te most miket favorizálsz.sleepingevil írta:Hali!sweeney todd írta:Enyém a napokban jár le. Most akkor a tuti megérző-bizsergő emberek írják már meg, hogy szerintük érdemes-e visszatolni a zsét. Sleepingevil, mit érzel, bizsereg a lábujjad, vagy nem?
Ezt a programot még nem próbáltam, most gondolkodom rajta.
Amúgy nem megérezni szoktam, hanem gondolkodni, és mérlegelni. Mindjárt kicsit utánanézek ennek a programnak. Csábító, és tegnap visszakaptam a HUSM-ban elvesztett pénzem, úgyhogy lehet hogy ide fogom betenni.
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég