A disputnál csak az Alert.ről befizetett összeget lehet visszaigényelni?
Én 09.08-án fizettem be az oldalra 20 $,és most 450 $ próbálok kikérni?

Dispute-nál csak az AP-ről befizetett összeg kérhető ki.bings írta:Nekem se adja ki!![]()
![]()
szerintem amúgy is üres ez a számla.hoparduc írta:Dispute-nál csak az AP-ről befizetett összeg kérhető ki.bings írta:Nekem se adja ki!![]()
![]()
Az előző hozzászólásomban már írtam, hogy akkor már nem tud segíteni az AP sem, ha többet vettél ki, mint amekkora összeget befizettél.
DW AP számlájajani írta:melyik ures?kié?
A DailyWith számlája lehet üres, ezért felesleges a dispute.jani írta:melyik ures?kié?
gratulálok! de szerintem ez már csak lutri.bings írta:Most kifizetett 10 $-t!![]()
Na erre varjunk gombot!!!!!
na de nem működik most semsweeney todd írta:nekem még 4 nap, csak addig működjön!
én is reménykedem még benne remélem, hogy igazad leszjani írta:lehetetlen,h ures,5-en tettem be 1150-etrhiniti írta:na de nem működik most semsweeney todd írta:nekem még 4 nap, csak addig működjön!
20-an kéne,h kijojjon kamatostul
Instant?bings írta:Most kifizetett 10 $-t!![]()
csaba08 írta:Instant?bings írta:Most kifizetett 10 $-t!![]()
Igen![]()
![]()
Jó az órabéred!rhiniti írta:5 óra kattintgatás után.
Date: October 10, 2011 9:13:23 AM
Amount Sent: $14.40 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
Reference Number:
igen alertos és az utolsójani írta:alertos volt?rhiniti írta:5 óra kattintgatás után.
Date: October 10, 2011 9:13:23 AM
Amount Sent: $14.40 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
Reference Number:
orulok neki.Maradt még bent?
No akkor mondj most jól működő biztosat!sleepingevil írta:Látjátok, látjátok. Sose hallgattok rám, meg mindig mindenki meg akarja cáfolni, hogy igazam van. Aztán az idő mindig engem igazol.
A legtöbb HYIP-nél ez a séma. Először megy, nagyon szépen. Aztán jönnek az előjelek. Utána szelektív kifizetés, aztán eltűnnek.
Most a szelektív kifizetésnél tartunk.
sleepingevil mi van az fxjuice-al tudtál már kivenni belőle valamit? mikor jár le befektetésed?sleepingevil írta:Látjátok, látjátok. Sose hallgattok rám, meg mindig mindenki meg akarja cáfolni, hogy igazam van. Aztán az idő mindig engem igazol.
A legtöbb HYIP-nél ez a séma. Először megy, nagyon szépen. Aztán jönnek az előjelek. Utána szelektív kifizetés, aztán eltűnnek.
hoparduc írta:Én ebben a pillanatban kértem ki, de nem fizetett.csaba08 írta:Valakinek ma már fizetett a Dailywith?
sleepingevil írta:Látjátok, látjátok. Sose hallgattok rám, meg mindig mindenki meg akarja cáfolni, hogy igazam van. Aztán az idő mindig engem igazol.
Szerintem épp annyi pénz lehet a számlám, amit éppen befizetnek.bings írta:Nem értem,mi lehet a gond!
Ha nem akarna fizetni,néha nem csinálna instant kifizetéseket-
Meg,ahogy ilyenkor lenni szokott,levenné az AP kifizetés lehetőségét.![]()
Igazad van. Az Earngroups is így kezdte. Ugyan az a séma itt is.sleepingevil írta:Látjátok, látjátok. Sose hallgattok rám, meg mindig mindenki meg akarja cáfolni, hogy igazam van. Aztán az idő mindig engem igazol.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég