nagy nehezen megkaptam a pénzem...4-5 ször probáltam kikérni és most instant megjött....

Egy két napig én is kivárok most azt hiszem!!!
Kívánom mindenki kapja meg a pénzét gond nélkül!!!!
Lili azért vigyázz azokkal az új oldalakkal mert ma nekem ez három dispute-omba került. Regularbee, Firstcoasts,BruyetteLili írta:Gratulálok Neked!![]()
Nekem is nehezen jött ki délután. Én már biztosan elfelejtem ezt az oldalt a jövőben...vannak újak.
Mennyi idő volt?jani írta:Megjott a 79$-om.Kikertem az alertra.De nem lett belole instant.
Sziasztok!kittkid írta:Sziasztok!Elméletileg az Alertpaynél van vmi szerver hiba ezért vannak a gondok.A facen írták...reméljük igaz.A baj még hozzá,hogy az alertnél hétfőn sem lesznek bent,mert vmiért szünnapjuk van:-((Azt írták remélik a héten kijavítják a szerver hibát..ezek szerint nem sikerült...
Hurrá!bings írta:Én most kértem ki 1.5 $ azonnal a számlámon volt!![]()
Holnap 700 $ próbálok kikérni,remélem az is ilyen gyors lesz![]()
Én pár perce cancel-eztem Bings beírása kapcsán és fizetett.Ginger írta:Lejárt a 24 óra és nem fizettek. Valakinek van valami ötlete, javaslata?Nyomjak cancelt és újra próbáljam meg vagy dispute?:/ Nekem nagyon úgy tűnik, hogy azt a látszatot keltik, hogy fizetnek és pár összeget befagyasztanak...:S Csak nekem nem fizettek most egyedül???
Próbálgasd óránként kikérni a 10$-t,hátha.. :/Ginger írta:Hát ez nevetséges. 10 dollárt engedett, többet nem és utána már 10-et se. Ez nagyon nem jó így. Eddig instant jött nagy összeg is, eléggé gyanús...mintha korlátoznák, hogy max. mennyit engednek ki egy-egy felhasználónak.Kezdek most már nagyon mérges lenni.
most ez komolyan kérdés? hát cancelezzél az ég áldjon meg, próbálgasd. nálam is így fizetett tegnap, aztán anyámnak egy órával később meg instant.Ginger írta:Lejárt a 24 óra és nem fizettek. Valakinek van valami ötlete, javaslata?Nyomjak cancelt és újra próbáljam meg vagy dispute?:/
a francba, akkor a goldfundban, és a reprofinance-nál sincs hétfőn kamatom.jani írta:Ja és egy info:most van Kanadában thanx giving.Hétfon szunet
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég