Köszönöm szépen!Lili írta:Petya! Ez nagyon jó hír! Tényleg rendes volt az Admin, hogy segített Neked.Gratulálok, ügyesen elintézted!

Köszönöm szépen!Lili írta:Petya! Ez nagyon jó hír! Tényleg rendes volt az Admin, hogy segített Neked.Gratulálok, ügyesen elintézted!
jancsika írta:112 Ki, 130 be, hogy Szotyka 21 örüljöninstant fizetett,
a képfeltöltés ügyében pedig elmémben vala az nagy sütéccség...
Emberek, montam é' hogy kánaán lessz....!
Hú Jani, bátor vagy és szerencsés, hogy ilyen kifizetéssel büszkélkedhetsz.jani írta:Ez is egy biztos cég,rogton ment vissza.
Earning $ 1,125.00 Oct-6-2011 05:10:53 AM
Earning from deposit $750.00 - 150.00 %
Ide is regisztrálhatsz: http://www.brandaily.com/?ref=jani
Köszi!Krisztina12 írta:Íme az én mai kifizum:
![]()
Tibi!csotibi írta:Majdnem instant kifizetést kaptam az imént. Kb. másfél perc után jött meg a pénz. Remélem még egy hetet kibír
Úgy legyen.csotibi írta:Ki fogja bírni! Főleg, hogy én is csak a kamatot emeltem le, a tőke forog tovább.
csináltad a kikérés visszavonása, újra kikérés trükköt?jani írta: Grat!én is varom innen, már egy oraja a penzem.
hátha ezzel felgyorsítanád az eseményeket.jani írta:nem,turelmesen varok.Azt irtak,h 24 ora lehet az atutalasi idoszak.Amint megjon,jelzem.sweeney todd írta:csináltad a kikérés visszavonása, újra kikérés trükköt?jani írta: Grat!én is varom innen, már egy oraja a penzem.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég