szerintem megérdemel új topikot

Ma találtam és már be is raktam 15$.
7 napra ad 121%ot 5$tól
15 napra pedig 150°%ot 100$tól
Interneten utánnakerestem és fizetnek...
regisztrálni itt tudtok:
http://www.advantagescapital.com/?ref=alex199303
Én is bízom, mert tervezek egy regisztrációt.bergi77 írta:Bízom ,hogy nem lesz vele gond
Egyébként pont most olvastam másik fórumon, hogy mostantól elfogad Alertpay-t is!
Igazad van. Az apró részletekre is érdemes figyelni.acquaintance írta:Nekem fura észrevételeim vannak ezzel az oldallal kapcsolatban.
Azt írja Forex-szel foglalkoznak. Nehezen hiszem, hogy lazán hoznák az 50%-os profitot 15 nap alatt, pláne, hogy csak hétköznap lehet kereskedni a Forexen.
A menüben How it work? szerepel. Holott helyesen How it works? Nyilvánvalóan nem angol anyanyelvűek készítették a honlapot, ami megint gyanússá teszi, pláne hogy azóta se javították ki, mióta létrejött a honlap (gondolom azóta van rajta ez a szöveg).
A GoldPlan résznél a Period-nak a mozgó téglalapban 158 napot ír, máshol meg 15 napot mond.
Utolsó észrevételem: Ha berakok 100 dollárt, akkor 150 dollár profitot ígér. Pedig az nem a profitom, hanem csak a bevételem, a kiadásom volt 100 dollár, bevételem lett 150 dollár, tehát a profitom 50 $, nem 150. Ennyit azért csak tudniuk kéne, ha már profi befektetők)
Én most tettem be 3 perce 20 dolcsit.sleepingevil írta:Nos... beregisztráltam. Jövő héten jár le DW-ben a lekötésem. A felét ide fogom betenni. 3 helyett 4 helyen lesz már a pénzem. Sőt lehet a GoldGain-nek is adok mégegy esélyt, és akkor 5 helyen.
igen lehetséges, és a váltásért nem kér pénzt...jani írta:Ilyen lehetseges?alex199303 írta:ma fizetett libertyre azonnal! alerten fizettem be és libertyre kértem ki![]()
Akkor ez nagyon szuper,csak eljen sokaig az oldal!!
Egyet értek Veled. Én már kivettem innen a pénzem, elővigyázatosságból. Ettől független még lehet, hogy 1000 napot is megér, ez az amit soha nem tudunk előre.probro írta:hát erősen filzók most ezen hyip-en h beszálljak-e mert eléggé öreg már. EG is kb ilyen idősen scammelődött be. És kb kéne neki egy hónap de legalább 15 nap hogy valami profit kialakuljon, kicsit rizikós a cucc.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég