$110.50 has been successfully sent to your LibertyReserve account U1247395.
Transaction batch is 70229272.
stock-biz.com
Lehet regisztrálni

https://stock-biz.com/?ref=vaszics
Szívből gratulálok!Krisztina12 írta:Na nekem is megjött az első ref.juti.
Köszönöm szépen barátném!Lili írta:Szívből gratulálok!Krisztina12 írta:Na nekem is megjött az első ref.juti.
vaszics írta:Gratula
Sziapatric22 írta:sziasztok!
azért ide írom,mert ide szeretnék befektetni de....nekem STP-n van a lové...és STP-t nem fogad el az oldal... mit tudtok javasolni,esetleg valamilyen módszer amivel perfect-re vagy liberty-re tudnám utalni a pénzemet STP-ről? bocsi ha gyerekes kérdés még sosem kerültem ilyen helyzetbe és igy fogalmam sincs,hogy van-e erre valamilyen megoldás.előre is köszi
Feltettem a legutóbbi kifizetésem, legközelebb vasárnap jár le. Monitorok szerint is fizet.monky írta:Sziasztok !
Jók működik még az oldal ? Fizet rendesen ?
Esetleg tudna valaki váltani pénzt Alert pay számlámról LR vagy PM-re ? Cserébe alá regisztrálok.
Üdv, Monky
Ma egy kicsit sűrű napom van, majd küldök PM-et. Bankba kell mennem az új kártyát aktiválni, stb.Lili írta:Feltettem a legutóbbi kifizetésem, legközelebb vasárnap jár le. Monitorok szerint is fizet.monky írta:Sziasztok !
Jók működik még az oldal ? Fizet rendesen ?
Esetleg tudna valaki váltani pénzt Alert pay számlámról LR vagy PM-re ? Cserébe alá regisztrálok.
Üdv, Monky
Nekem van 25 $-om váltani, ha gondolod.
https://stock-biz.com/?ref=bettina08
Igen, én is szívből remélem! Sok sikert a befektetéshez!monky írta:Kedves Lili !
A regisztráció megtörtént, remélem sikereket érünk el mindketten.
Köszi, monky
halikittkid írta:Sziasztok!Tud valaki segíteni?Tegnap 5 után szerettem volna kivenni a lejárt pénzemből itt a stock-nál,de azóta sincs semmi..PM-ra kértem,mevel azzal is fizettem..írtam nekik,de válasz sincs sehol:-(Ez azért már több,mint 12 óra..aggódjak?
Jaj, ez most komoly?kittkid írta:Köszi szépen!!Nekem már 15 óra is elmúlt:-(Nagyon nem tetszik:-(
Hú, ez húzós volt! 16 óra, bár arra gondoltam mivel kézzel utalnak, ők is alszanak valamikor...kittkid írta:Most jött meg:-)16 óra...hááát örülök,de azért kicsit húzom magam..van még bent pénzem és most nem tudom mit csináljak..hagyjam vagy ha lejárt vegyem ki..nem örülnék,olyan jónak nézett ki
Eddig nem volt semmi gond az oldallal, reméljük nem is lesz!monky írta:A frászt hozzátok rám. tegnap regiztem és fizettem be először.
Feltétlenül megírom és felteszem a kifizetést, valamint a tapasztalataimat. Hisz már "fórumlakó" vagyok ezen az oldalon...kittkid írta:Lili köszi,hogy szurkoltál!:-)Monky sejtheted rám is a frász jött ...nagyon fájlalnám,ha gond lenne az oldallal,de inkább hesegessük el és szurkoljunk,hogy még nagyon sok hónapot éljen!!!:-))A vasárnapidra kíváncsi vagyok Lili..nekem is van egy másik,ami akkor jár le...örülnék,ha kivételesen később alukálnának:-))))
Gratulálok az első kifizetésedhez, remélem sok hasonló lesz még!kriszti92 írta:Ma reggel megérkezett az első kifizetésem, kb. 8 és fél óra után. Szerintem még nincs ok aggodalomra, úgy tudom eddig se fizettek instant.
Köszi. Én is remélem sikerül még gyűjtögetnem a dollárkákat.Lili írta:Gratulálok az első kifizetésedhez, remélem sok hasonló lesz még!kriszti92 írta:Ma reggel megérkezett az első kifizetésem, kb. 8 és fél óra után. Szerintem még nincs ok aggodalomra, úgy tudom eddig se fizettek instant.
![]()
Eddig sem fizetett instant ez az oldal, a 8 és fél óra szerintem még reális.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég