fortuna76 írta:Sziasztok az Advantages Capital- nál lejárt a lekötésem és azonnal az AP-n volt a pénzecske ahogy kikértem.

fortuna76 írta:Sziasztok az Advantages Capital- nál lejárt a lekötésem és azonnal az AP-n volt a pénzecske ahogy kikértem.
sleepingevil írta:Nekem nem válaszoltak a levelemre. A pénzt viszont ki tudtam kérni, de arról sem jött levél.Mindenki saját belátása szerint cselekszik. Én eddig nagyon jó döntéseket hoztam. EG-vel is jól jöttem ki a játékból és GG-ből is pont jókor szálltam ki. Pedig emlékezz rá, hogy akkor is mondtad, hogy szerinted még menni fog.
Nem akarok senkit megijeszteni, csak elmondom a véleményem.Nekem csak a saját pénzem fontos, és most beindult a termelés, úgyhogy nem is panaszkodom.
Az InvestnetGroup nem fizet! Nem tudom miért írtad ki, hogy a legmegbízhatóbb......Karbula58 írta: És hogy hol vannak a befektetéseim? Csak a legmegbízhatóbb és legjobb helyeken:
AdvantagesCapital, DailyWith, BrandDaily, Stock-Biz, InvestnetGroup.
Scam....feerke írta:Az InvestnetGroup nem fizet! Nem tudom miért írtad ki, hogy a legmegbízhatóbb......Karbula58 írta: És hogy hol vannak a befektetéseim? Csak a legmegbízhatóbb és legjobb helyeken:
AdvantagesCapital, DailyWith, BrandDaily, Stock-Biz, InvestnetGroup.
Igaz még 3 hétig fizetett, de szerinted mikor kell kiszállni egy hyip oldalból?Karbula58 írta: Amikor a GG-re azt mondtam, hogy még jó, akkor 3 hétig még fizetett. Volt benne pénzem, azért emlékszem.
A másik, hogy nekem nem csak a saját pénzem a fontos, ugyanis elég sokan regisztráltak az én kódommal (pl. Te is), és nekem ezért fokozottan illik figyelnem ezeket az oldalakat.
Annak szívből örülök, hogy beindult a termelés, és kívánom, hogy maradjon is így!
AC-vel nekem is bajom van. az időzónájuk eddig megegyezett a DW-del, egymás után jártak le a pénzeim, néhány perc késéssel. a DW-től tegnap délután ki tudtam kérni, minden oké, azonnal fizetett, az AC viszont nem jelezte, hogy lejárt volna a fizetésem és csak reggel tudtam kikérni. nem is tettem vissza.sleepingevil írta:Az AC-nél most sem megy a levél küldés, a szerverük pedig rettenetesen lassú. Az e-curreny váltást sem véletlenül szüntették be. Még ennek is van 3 hete, sőt... lehet hogy van még többszáz napja, de én most úgy érzem, hogy kockázatos bent tartani a pénzt.Karbula58 írta: Amikor a GG-re azt mondtam, hogy még jó, akkor 3 hétig még fizetett. Volt benne pénzem, azért emlékszem.
A másik, hogy nekem nem csak a saját pénzem a fontos, ugyanis elég sokan regisztráltak az én kódommal (pl. Te is), és nekem ezért fokozottan illik figyelnem ezeket az oldalakat.
Annak szívből örülök, hogy beindult a termelés, és kívánom, hogy maradjon is így!
szerintem fizetnek még egyelőre (reggel kifizették, ami elvileg tegnap délután járt le). én már nem rakok be oda többet.csotibi írta:Akkor izgulok erősen. 11:51-kor járt volna le a lekötésem. Most várhatok éjfélig. És utána? Dispute?
Ez a megjegyzés egy kicsit rosszul esett. Ha valakire nem lehet azt mondani, hogy dicsőít egy oldalt a refjutalékért, hát akkor rám biztos nem. Erre csak itt a fórumban is van tanúm. Én annyit írtam, és azt fenntartom, hogy folyamatosan fizetnek. És nem 10-20 dollárokat, hanem nagyobb összegeket is. Ha ez dicsőítés, akkor én pingvin legyek!sleepingevil írta:Igaz még 3 hétig fizetett, de szerinted mikor kell kiszállni egy hyip oldalból?Karbula58 írta: Amikor a GG-re azt mondtam, hogy még jó, akkor 3 hétig még fizetett. Volt benne pénzem, azért emlékszem.
Annak szívből örülök, hogy beindult a termelés, és kívánom, hogy maradjon is így!Akkor amikor tönkremegy már késő. Szerintem előtte 3 héttel kiszállni tökéletes időzítés. Főleg hogy előtte többszáz napig működött. Ráadásul voltak előjelei, és én pontosan ezekre reagáltam. Az AC-nél most sem megy a levél küldés, a szerverük pedig rettenetesen lassú. Az e-curreny váltást sem véletlenül szüntették be. Még ennek is van 3 hete, sőt... lehet hogy van még többszáz napja, de én most úgy érzem, hogy kockázatos bent tartani a pénzt.
Amúgy igazad van, kicsit elhamarkodottan fogalmaztam, mert nem csak a saját pénzem, hanem természetesen a referáltjaim sikere is érdekel. Pontosan ezért hívom fel a figyelmüket, hogy szerintem mikor szálljanak ki az adott programból, és nem istenítem az oldalt a halála napjáig a ref jutalékokért.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég