Segítjük egymást!

Ez így vanLili írta:Szerintem nincs semmi baj, csak véleményt cserélünk, hisz ennek a fórumnak többek között ez is a célja. Mindenki annyi információt vesz magához és fogad meg, amit Ő maga a saját befektetéseit és megítélését illetően jónak érez.
Segítjük egymást!
Hát, ez szuper! Szívből örülök, de jó, látod, hogy válaszoltál.bergi77 írta:Sziasztok!
Kb két hete írtam,hogy valaki ellenem nyújtott be dispout-t az alertpay-nál, olyan tickettel aminén fizettem be.
Háromszori levélváltás után ma csodák csodájára, nem ,hogy levontak volna tőlem, hanem Én kaptam vissza a pénzemet![]()
Tanúság: Minden levélre válaszolni kell és nem szabad belenyugodni, ha elbukunk egy kis pénzt
Karbula58 írta:
Ez már a második StiforP kifizetésem. Automatikusan utalják a számlámra, ki se kell kérni![]()
Ez már a második kifizetés volt!
Bővebb információt itt olvashatsz: http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet
Ha már ismered, csak eddig nem akartál belépni, itt megteheted:
http://karbula58.stiforphu.com/
Én még a NeoProgresst tudom Neked ajánlani.sleepingevil írta:... és van még 20 $-om az AP számlámon, szeretnék vele valami újat kipróbálni. Várom a tippeket. Szerintetek hova érdemes regisztrálni? Ezekben már benne vagyok: DW, BD, FXJuice. Csak 30 napon belüli befektetések érdekelnek.
sleepingevil írta:Hali!
Nos. Tegnap elindítottam az első kikérésemet bankszámlára. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt jön meg.
Most viszont egy kérdéssel fordulnék hozzátok, és ez a kérdés mindenkinek szól:
Mi a kedvenc HYIP oldalad?
Mivel az AC-be már nem vagyok hajlandó pénzt betenni, és van még 20 $-om az AP számlámon, szeretnék vele valami újat kipróbálni. Várom a tippeket. Szerintetek hova érdemes regisztrálni? Ezekben már benne vagyok: DW, BD, FXJuice
Csak 30 napon belüli befektetések érdekelnek.
http://www.goldfund.biz/?ref=miyokusleepingevil írta:Mi a kedvenc HYIP oldalad?
Esetleg ezt is tudnám ajánlani:sleepingevil írta: Mi a kedvenc HYIP oldalad?
Powerful nekem eddig még mindig instant fizetett. Eddig 15 befektetésem járt le és most van még egy aktív:sleepingevil írta:A Powerful és a Neoprogress nekem nagyon nem szimpi oldalak.
A golfund tetszik, csak elég öreg. Viszont goldpollon makulátlan, tehát nincs egy negatív értékelése sem.
Goldfundtól még azért is félek, mert nem ismerem, nem tudom pontosan mire figyeljek. Ráadásul majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a GoldGain tulajdonosáé.
Mindegy, kipróbálom. Köszi a tippet!
Instant fizet?
igen, rögtön. nekem is azért tetszettek meg, mert teljesen tiszták. én 20-at tettem be, amint összejött a napi kamatokból a 10$, azt tovább kötöttem, aztán hetente vettem ki 5$-t (a maradék lekötve), már 0-án vagyok, csak a kamatok dolgoznak.sleepingevil írta:A Powerful és a Neoprogress nekem nagyon nem szimpi oldalak.
A golfund tetszik, csak elég öreg. Viszont goldpollon makulátlan, tehát nincs egy negatív értékelése sem.
Goldfundtól még azért is félek, mert nem ismerem, nem tudom pontosan mire figyeljek. Ráadásul majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a GoldGain tulajdonosáé.
Mindegy, kipróbálom. Köszi a tippet!
Instant fizet?
Egy szóval sem mondtam, hogy kockázatosak. Egyszerűen nem szimpi nekem egyik sem.hoparduc írta:
Powerful nekem eddig még mindig instant fizetett. Eddig 15 befektetésem járt le és most van még egy aktív:
Balance: 0.06 $
Active deposits: 32.22 $
Total earned: 35.33 $
Withdrawal total: 175.40 $
Szerinted mi a kockázatos a Powerful és Neoprogress oldalakkal?
Most vettem csak észre, hogy ajánlottad a Pana Inv-et, de már találkoztam ezzel a programmal, és egy dolog van, ami miatt nem akarok csatlakozni:csotibi írta:Napi 12%? Mert van olyan is...
Persze, megértem.sleepingevil írta:Most vettem csak észre, hogy ajánlottad a Pana Inv-et, de már találkoztam ezzel a programmal, és egy dolog van, ami miatt nem akarok csatlakozni:csotibi írta:Napi 12%? Mert van olyan is...
http://www.goldpoll.com/details/17660/
Sok a negatív vélemény pedig csak 2 hónapos.
-------------------------
Az Stock-biz nagyon jó oldal, de nem akarok áttérni sem Liberty-re, sem bármi másra. Nagyon fontos, hogy tudjak dispute-ot küldeni ha valami gond van. Már nagyon sokszor kihúzott ez a csávából.
Remélem lesz náluk AP.
hát, akkor kifújt.sleepingevil írta:A goldfund sem tetszik. Félreértettem. Azt hittem 5 napra ad 21%-ot, de rájöttem, hogy 5 napig ad 21%-ot, ami napi 1% hasznot jelent. Kevés. Ide inkább nagyobb összeget tennék (minimum 200 $). Kisebb a kamat, de nagyobb a biztonság.
Más tippek esetleg?
FxJ-t meg akartam nyitni, hogy megnézzem, de "probléma az oldal betöltése közben".sleepingevil írta:ez sem szimpi. nem látom át a rendszert és ez zavar. Na de nap mint nap jönnek új oldalakegyelőre maradok a DW-BD-FXJuice-nál, többit meg majd meglátjuk. Ha több pénzem lesz, akkor úgyis teszek kisebb hozamú oldalakba is, ott meg már lesz miből válogatni bőven.
sleepingevil írta:ez sem szimpi. nem látom át a rendszert és ez zavar. Na de nap mint nap jönnek új oldalakegyelőre maradok a DW-BD-FXJuice-nál, többit meg majd meglátjuk. Ha több pénzem lesz, akkor úgyis teszek kisebb hozamú oldalakba is, ott meg már lesz miből válogatni bőven.
valami gond van az órájukkal, most léptem be, 9 vm am-et írnak, a DW, szerint, ami ugyan úgy mér 6 pm van kb.Karbula58 írta:sleepingevil írta:ez sem szimpi. nem látom át a rendszert és ez zavar. Na de nap mint nap jönnek új oldalakegyelőre maradok a DW-BD-FXJuice-nál, többit meg majd meglátjuk. Ha több pénzem lesz, akkor úgyis teszek kisebb hozamú oldalakba is, ott meg már lesz miből válogatni bőven.
Mostanában nagyon hisztis lettél!
Az Advantages nekem tegnap 2x fizetett. És ma is fog fizetni. Volt egy kis szervergondjuk, vagy valami szoftverhiba, az még nem jelent semmit. Nekem is késve fizettek, írtam nekik, 1 órán belül megérkezett a válasz. Amelyik oldal meg akar lépni, az nem válaszol a mail-ekre. Szerintem semmi baj velük.
én nem állítom, hogy velük konkrétan baj lenne, de a lelépő hyipok az utolsó pillanatig válaszolnak, aztán néhány óra múlva már nem.Karbula58 írta:Amelyik oldal meg akar lépni, az nem válaszol a mail-ekre.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég