DailyWith-Ígéretes oldal
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Re: DailyWith-Ígéretes oldal
Szerintem lassan éléri a mesterhármas a tetőpontot. addig kell magára hagyni, amíg működik, különben bukunk, úgyhogy én egy hét múlva megválok ezektől a programoktól és keresek újakat.
Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
Szerintem még futnak egy ideig.
Még nincs gond velük.
Jövő héten járnak le megint lekötéseim... kikérjem mind?
Én még bízok benne, hogy elmegy a DailyWith még egy hónapot.
Igértem rá akciót is.
Legyen. Mától minden újonan regisztrált felhasználó közül akik be is fektetnek minden 5-dik befektesés ref.jutalékát visszautalom az illetőnek!
Csak az új felhasználókra érvényes. Az akció péntek éjfélig tart. (szept.30)
DailyWith regisztráció itt: http://www.dailywith.com/?ref=csaba08
Még nincs gond velük.
Jövő héten járnak le megint lekötéseim... kikérjem mind?

Én még bízok benne, hogy elmegy a DailyWith még egy hónapot.
Igértem rá akciót is.
Legyen. Mától minden újonan regisztrált felhasználó közül akik be is fektetnek minden 5-dik befektesés ref.jutalékát visszautalom az illetőnek!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én is így érzem, hasonlóképp terveztem egy hét múlva én is kiveszem a pénzeimet. Nekem már csak a Daily With-ben és a Brand Daily-ben van pénzem. Az Advantage Capitalt már egy ideje pihentetem a maga 448 napjával...sleepingevil írta:Szerintem lassan éléri a mesterhármas a tetőpontot. addig kell magára hagyni, amíg működik, különben bukunk, úgyhogy én egy hét múlva megválok ezektől a programoktól és keresek újakat.
GTPN1 surfbar: http://www.gtpn1.com/index.html?p=Ziti
Én még is a NeoProgresst hírdeted az aláírásodban?Lili írta: Nekem már csak a Daily With-ben és a Brand Daily-ben van pénzem.

Nekem valóban van ott is pénzem, sőt ma ki is kértem egy kis hozamot!
Hibátlanul működő rendszer.
Gondom volt, mert elírtam az AP címem és rossz címre kértem ki így a pénzt.
Írtam a Supportnak, megoldották a problémát, visszakaptam a pénzem, újra kikérhető lett.
Ma kikértem, INSTANT fizetet!!!

Bátran ajánlom mindenkinek!
NeoProgress regisztráció: https://www.neoprogress.com/open/?ref-7gNcXX8
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szerintem meg totál nem lehet tudni. és új oldalak mitől lennének biztonságosabbak??? 
az is jó lenne, ha mindenki csak azokat az oldalakat hirdetné, ahol valóban pénze is van. így tisztességes szvsz.

az is jó lenne, ha mindenki csak azokat az oldalakat hirdetné, ahol valóban pénze is van. így tisztességes szvsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sweeney todd 2011.09.27. 09:27-kor.
sweeney todd írta:szerintem meg totál nem lehet tudni. és új oldalak mitől lennének biztonságosabbak???

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
sőt, szerintem ami már bizonyított csak azért lecserélni, mert elmúlt x napos... egy 100 napos oldal ugyan úgy bedögölhet. próbáltok valami rendszert találni, de az a legszebb, hogy NINCS rendszer. láttunk már 2 napos és 1000 napos hyipot is kipurcanni.csaba08 írta:sweeney todd írta:szerintem meg totál nem lehet tudni. és új oldalak mitől lennének biztonságosabbak???Ez is igaz!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igaz! Itt maximum csak a megérzések+szerencse működhet. Jó helyen jó időben és az időzítés, mikor szállj ki.sweeney todd írta:sőt, szerintem ami már bizonyított csak azért lecserélni, mert elmúlt x napos... egy 100 napos oldal ugyan úgy bedögölhet. próbáltok valami rendszert találni, de az a legszebb, hogy NINCS rendszer. láttunk már 2 napos és 1000 napos hyipot is kipurcanni.csaba08 írta:sweeney todd írta:szerintem meg totál nem lehet tudni. és új oldalak mitől lennének biztonságosabbak???Ez is igaz!
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Én nem rendszert nézek, hanem valószínűséget.
Az Advantages Capital hirtelen bekerült a goldpollon a top 4-be. Ugyanez volt az EG-vel is, és a HUSM is nagyon elöl volt mielőtt kipurcantak. Meg ha észreveszed... mielőtt lelépnek mindig van előtte egy nagyobb pénz begyűjtés.
A másik meg az, hogy az sztem mindenkinek egyértelmű, hogy ezek az oldalak akkor buknak be, amikor a legnépszerűbbek. Amikor a legtöbb pénze van bent az embereknek. A DW a BD és az AC lassan eléri a csúcspontját. Amikor elkezdenek fogyni az új becsatlakozók be fognak bukni.
Az AC szerintem most azt sinálja, hogy fizettek a goldpollnak, hogy feltegyék őket az elsők közé, ettől még lesz náluk egy csomó új becsatlakozó, aztán vége lesz a dolognak. a DW és a BD szerintem még menni fognak egy darabig, de én inkább kiszállok ezekből is, mert most fogom kivenni azt a pénzt, amit befektettem. Ha ezt megteszem egy HYIP-nál akkor az AP dispute-tal semmire nem megyek, mert az AP csak a befizetések és kifizetések különbözetét utalja vissza maximum.
Valamennyi pénzt azért hagyok mindegyik oldalban, és a bebukásig a kamatokat kiszedegetem. Tiszta haszon.
sweeney-nek igaza van. Nem az számít, hogy egy hyip hány napos. Az számít, hogy mit terveznek. Ahhoz hogy ezt tudd figyelni kell nagyon a részletekre, érteni kell hogy ha egy akciót csinálnak mondjuk, akkor azt mért teszik, valamint nagy szerencse is kell hozzá. Én úgy vagyok vele, hogy megdupláztam a pénzem ezekkel az oldalakkal. Ha most lelépek tőlük, akkor 100% nyereséggel távozom. Ha megvárom amíg bebuknak, akkor én is bukok velük.
Szerintem egyértelmű a választás.
Az Advantages Capital hirtelen bekerült a goldpollon a top 4-be. Ugyanez volt az EG-vel is, és a HUSM is nagyon elöl volt mielőtt kipurcantak. Meg ha észreveszed... mielőtt lelépnek mindig van előtte egy nagyobb pénz begyűjtés.
A másik meg az, hogy az sztem mindenkinek egyértelmű, hogy ezek az oldalak akkor buknak be, amikor a legnépszerűbbek. Amikor a legtöbb pénze van bent az embereknek. A DW a BD és az AC lassan eléri a csúcspontját. Amikor elkezdenek fogyni az új becsatlakozók be fognak bukni.
Az AC szerintem most azt sinálja, hogy fizettek a goldpollnak, hogy feltegyék őket az elsők közé, ettől még lesz náluk egy csomó új becsatlakozó, aztán vége lesz a dolognak. a DW és a BD szerintem még menni fognak egy darabig, de én inkább kiszállok ezekből is, mert most fogom kivenni azt a pénzt, amit befektettem. Ha ezt megteszem egy HYIP-nál akkor az AP dispute-tal semmire nem megyek, mert az AP csak a befizetések és kifizetések különbözetét utalja vissza maximum.
Valamennyi pénzt azért hagyok mindegyik oldalban, és a bebukásig a kamatokat kiszedegetem. Tiszta haszon.

sweeney-nek igaza van. Nem az számít, hogy egy hyip hány napos. Az számít, hogy mit terveznek. Ahhoz hogy ezt tudd figyelni kell nagyon a részletekre, érteni kell hogy ha egy akciót csinálnak mondjuk, akkor azt mért teszik, valamint nagy szerencse is kell hozzá. Én úgy vagyok vele, hogy megdupláztam a pénzem ezekkel az oldalakkal. Ha most lelépek tőlük, akkor 100% nyereséggel távozom. Ha megvárom amíg bebuknak, akkor én is bukok velük.

Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
goldfund pl 466 napos, nekem ott már csak a kamataim dolgoznak, instant fizet, szeretem, primfix meg behal 174 naposan.
most mondjuk aki otthagyta ilyen logika szerint a gf-ot 300 naposan, és átment a pf-hez, mert hogy az csak 174 napos, az megszívta.
most mondjuk aki otthagyta ilyen logika szerint a gf-ot 300 naposan, és átment a pf-hez, mert hogy az csak 174 napos, az megszívta.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
a pf-nél lehetett már érezni ezt a cuccot. Hoztak be új funkciókat, hogy mégtöbb becsatlakozót csábítsanak be. Valami akciójuk is volt, ráadásul az utóbbi időben egyre többször hivatkoztak szerver problémára.
Azért aki odafigyelt nyilván nem ment át gf-ről pf-re ilyen helyzetben.
Azért tegyük hozzá, hogy 4-500 nap futási idő felett már fokozottan oda kell figyelni a HYIP minden lépésére, mert bármikor elérheti azt a pontot, amikor érdemes bebuktatni.
Azért aki odafigyelt nyilván nem ment át gf-ről pf-re ilyen helyzetben.
Azért tegyük hozzá, hogy 4-500 nap futási idő felett már fokozottan oda kell figyelni a HYIP minden lépésére, mert bármikor elérheti azt a pontot, amikor érdemes bebuktatni.
Nem árt az óvatosság, ez igaz!
Végül is szerintem itt a többség már nem saját tőkét forgat egyik rendszerbe sem.
Azaz, így minden cent tiszta nyereség. Ha bukás van, az fájdalmas, de mivel nem saját tőke, jobban elviselhető.
A stratégia jó, kivenni a nagy összegeket és kicsiket forgatni tovább, amíg működnek.
Végül is szerintem itt a többség már nem saját tőkét forgat egyik rendszerbe sem.
Azaz, így minden cent tiszta nyereség. Ha bukás van, az fájdalmas, de mivel nem saját tőke, jobban elviselhető.
A stratégia jó, kivenni a nagy összegeket és kicsiket forgatni tovább, amíg működnek.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én még fele saját tőkézem (az új életembe, amit az EA óta kezdtem), plusz ott az az 1500$-os EA fájdalom, sokáig tart még egyáltalán pluszban leszek.
sleepingevil: primfixnél milyen új funkciók voltak?
sleepingevil: primfixnél milyen új funkciók voltak?
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
hát ilyen sportfogadás cucc. Fogadtál egy csapatra valamennyi pénzzel és megjelölted, hogy ha nem fogadnál, akkor milyen plan-be akarnál befektetni. Ha nyert a csapat, akkor megkaptad azt a pénzt, amit a plan végén kaptál volna meg. Ha vesztett a csapat, akkor meg betették a pénzed abba a plan-be, mint ha sima befektetés lett volna.
Egy szóval bármi van nyersz. Ez hatalmas csábító erő az embereknek. Biztos hogy jött egy halom új becsatlakozó, és 100%-ig biztos voltam benne, hogy bebuktatásra játszanak ezzel. Igazam lett.
Mint mindig.
Egy szóval bármi van nyersz. Ez hatalmas csábító erő az embereknek. Biztos hogy jött egy halom új becsatlakozó, és 100%-ig biztos voltam benne, hogy bebuktatásra játszanak ezzel. Igazam lett.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hát én erről nem is hallottam. 

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
látod. ezért mondtam, hogy figyelni kell a részletekre.
e-mailben is elküldték pedig, meg az oldalon is ki volt írva.
Én úgy csinálom, hogy amikor kiveszem a pénzem egy oldalról, mielőtt visszatenném egyrészt megnézem itt a fórumot, hogy mit írtok róla, megnézek pár külföldi fórumot, meg megnézem a monitorokat is. A monitoroknál nem csak arra figyelek, hogy scam-nek jelölik-e, hanem arra is, hogy hirtelen ugrott-e előre sok helyet a hyip. Utána megnézem magát az oldalt, hogy nincs-e valami hihetetlen új akció vagy nyereményjáték, esetleg hiba, változtatás, bármi gyanús.
Ha átment a rostán, csak akkor teszem vissza a pénzem.
e-mailben is elküldték pedig, meg az oldalon is ki volt írva.
Én úgy csinálom, hogy amikor kiveszem a pénzem egy oldalról, mielőtt visszatenném egyrészt megnézem itt a fórumot, hogy mit írtok róla, megnézek pár külföldi fórumot, meg megnézem a monitorokat is. A monitoroknál nem csak arra figyelek, hogy scam-nek jelölik-e, hanem arra is, hogy hirtelen ugrott-e előre sok helyet a hyip. Utána megnézem magát az oldalt, hogy nincs-e valami hihetetlen új akció vagy nyereményjáték, esetleg hiba, változtatás, bármi gyanús.
Ha átment a rostán, csak akkor teszem vissza a pénzem.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
mielőtt visszatenném én is megnézem itt a hozzászólásokat, a monitorokat és az ottani hozzászólásokat is.
ez az akció viszont elkerülte a figyelmemet.
ez az akció viszont elkerülte a figyelmemet.
DailyWith akció!
A mai naptól minden újonan regisztrált felhasználó közül akik be is fektetnek minden 5-dik befektesés ref.jutalékát visszautalom az illetőnek!
A mai naptól minden újonan regisztrált felhasználó közül akik be is fektetnek minden 5-dik befektesés ref.jutalékát visszautalom az illetőnek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csaba08 2011.09.28. 12:53-kor.
Sziasztok!
Mai instant kifizetésem
:
Dear Kornelia,
You've got cash!
DailyWith (admin@dailywith.com) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: September 27, 2011 4:11:45 PM
Amount Sent: $15.00 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
Mai instant kifizetésem

Dear Kornelia,
You've got cash!
DailyWith (admin@dailywith.com) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: September 27, 2011 4:11:45 PM
Amount Sent: $15.00 USD
Sender Name: DailyWith
Sender Email: admin@dailywith.com
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meggie 2011.09.28. 17:26-kor.
DailyWith a Facebookon is fönt van!
http://www.facebook.com/pages/DailyWith/155727857850210
http://www.facebook.com/pages/DailyWith/155727857850210
FileSonic : http://www.filesonic.com/referral/25236765
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Instant referencia jutalék:
Date: 9/28/2011 2:35:39 AM
Reference Number: A7922-xxxxx-xxxxx
Transaction type: Transfer Received From
Name/Email: DailyWith
admin@dailywith.com
Current Status: Completed
Amount: $3.95 USD
Purchase Type: Service
Shipping Details: Not Provided
Details (optional): Withdraw to sleepingevil from http://www.dailywith.com
Kb egy óra múlva jár le a befektetésem, arról majd teszek fel képet is.
Addig is regisztráljatok: www.dailywith.com
Date: 9/28/2011 2:35:39 AM
Reference Number: A7922-xxxxx-xxxxx
Transaction type: Transfer Received From
Name/Email: DailyWith
admin@dailywith.com
Current Status: Completed
Amount: $3.95 USD
Purchase Type: Service
Shipping Details: Not Provided
Details (optional): Withdraw to sleepingevil from http://www.dailywith.com
Kb egy óra múlva jár le a befektetésem, arról majd teszek fel képet is.
Addig is regisztráljatok: www.dailywith.com
Sziasztok!
Én legtöbbször csak csendes olvasója vagyok a fórumoknak, de mivel látom, hogy jó néhányan rajongtok a hyip oldalakért, elmondom, én hogyan szoktam csinálni.
Betettem a DW-be 25 dolcsit, kivettem 32,28-at. Azon egyszerű okból, hogy a gsmonitor.org a felső vonalam, akik akár 3000% refback-et fizetnek. Érdemes elgondolkodni rajta!
Én legtöbbször csak csendes olvasója vagyok a fórumoknak, de mivel látom, hogy jó néhányan rajongtok a hyip oldalakért, elmondom, én hogyan szoktam csinálni.
Betettem a DW-be 25 dolcsit, kivettem 32,28-at. Azon egyszerű okból, hogy a gsmonitor.org a felső vonalam, akik akár 3000% refback-et fizetnek. Érdemes elgondolkodni rajta!
Én most kértem ki egy nem kicsi összeget, de még nem fizetett 

Biztosan kifog mindjárt fizetni!vaszics írta:Én most kértem ki egy nem kicsi összeget, de még nem fizetett
Nekem is volt ilyen!

Hát nagyon remélem, ennek már 10 perce 

Próbaként én is kikértem a ref jutimatvaszics írta:Hát nagyon remélem, ennek már 10 perce
Ime:

Egy szempillantás alatt a számlán volt!
Nálam ennek az összegnek jópárszorosa. De még mindig semmi 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
A nagyobb összegnek picit több az átfutása, másnál is olvastam már ezt, akik nagyobb összeget kértek ki. Nyugodj meg, meg fogod kapni!vaszics írta:Nálam ennek az összegnek jópárszorosa. De még mindig semmi
Lili írta:A nagyobb összegnek picit több az átfutása, másnál is olvastam már ezt, akik nagyobb összeget kértek ki. Nyugodj meg, meg fogod kapni!vaszics írta:Nálam ennek az összegnek jópárszorosa. De még mindig semmi
Remélem

Igen,ez így van!!!Lili írta:A nagyobb összegnek picit több az átfutása, másnál is olvastam már ezt, akik nagyobb összeget kértek ki. Nyugodj meg, meg fogod kapni!vaszics írta:Nálam ennek az összegnek jópárszorosa. De még mindig semmi