EasyCashInv ! Új HYIP,jó hozamokkal!
EasyCashInv ! Új HYIP,jó hozamokkal!
Sziasztok!
Új HYIP,magas hozamokkal..
Éppen 1 napos,de rengeteg monitor oldal figyeli,tehát ha belegondolunk,nagyon sok pénzt költött az Adminaz oldala monitorozására,így gondolom nem 1 napra tervezi..
Érdemes kipróbálni,van 1 napos lekötés is !
Regisztráció : http://easycashinv.com/?ref=petya0426
Új HYIP,magas hozamokkal..
Éppen 1 napos,de rengeteg monitor oldal figyeli,tehát ha belegondolunk,nagyon sok pénzt költött az Adminaz oldala monitorozására,így gondolom nem 1 napra tervezi..
Érdemes kipróbálni,van 1 napos lekötés is !
Re: EasyCashInv ! Új HYIP,jó hozamokkal!
Be is löktem 10$-t egy napra,így holnap ilyenkor,ha minden jól megy,akkor 10,5$-t tudok kikérni,ami remélhetőleg azonnal a számlámon lesz,mivel INSTANT kifizetés van! 

Sziasztok!
Fizet az EasyCashInv !
Itt a bizonylatom :

Amint letelt az egy nap a lekötés után,azonnal megjelent a belső számlámon a 10,5$,amint rögtön ki kértem,és egyből meg is jelent az AP számlámon..
Kicsit megijedtem,mivel valamiért nem kaptam az AP-tól levelet,hogy megérkezett a pénz,de semmi gond,mert az AP-men rajta van!
Jó kis oldal,pár napot még minimum tuti,hogy kihúz!
Fizet az EasyCashInv !
Itt a bizonylatom :

Amint letelt az egy nap a lekötés után,azonnal megjelent a belső számlámon a 10,5$,amint rögtön ki kértem,és egyből meg is jelent az AP számlámon..
Kicsit megijedtem,mivel valamiért nem kaptam az AP-tól levelet,hogy megérkezett a pénz,de semmi gond,mert az AP-men rajta van!

Jó kis oldal,pár napot még minimum tuti,hogy kihúz!

Sziasztok!
Ismét fizetett az EasyCashInv !

Nagyon jó kis oldal,továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek!Instant fizet!
Ismét fizetett az EasyCashInv !

Nagyon jó kis oldal,továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek!Instant fizet!
730% After 10 Days = ezt érdemes kipróbálni?
Háát,nem tudom..bátor próbálkozás..Ha kis pénzt teszel be,annyit,hogy ha netalán bukás van,akkor nem sajnálsz elveszíteni..Hemi999 írta:730% After 10 Days = ezt érdemes kipróbálni?
De én inkább azt ajánlom,hogy az 1 naposba tegyél be,ha szeretnél..
Sziasztok!
Ismét INSTAT fizetett az EasyCashInv!
Továbbra is az egyik kedvenc befektetési oldalam,a rövid futamideje miatt!

Ismét INSTAT fizetett az EasyCashInv!
Továbbra is az egyik kedvenc befektetési oldalam,a rövid futamideje miatt!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
egye fene, beáldozok max 5 $-t, aztán azt pörgetem kikérés nélkül néhány napig.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ja, hogy 5$-os lehetőség nincs is? akkor inkább passzolok.
Igen,10$ a min. befektethető összeg,viszont ami jó benne,hogy már 1 napra le lehet kötni..
Nekem mindig késő este jár le a 10$-osom.. Minden este kiveszek 10.5$-t,10-et pedig visszateszek..Most már 2$-nál tartok..
Tehát,ha most mondjuk beteszel 10$-t,akkor holnap ilyenkor instant ki tudod kérni a 10.5$-t.
Nekem mindig késő este jár le a 10$-osom.. Minden este kiveszek 10.5$-t,10-et pedig visszateszek..Most már 2$-nál tartok..
Tehát,ha most mondjuk beteszel 10$-t,akkor holnap ilyenkor instant ki tudod kérni a 10.5$-t.
Neked az AP nem von le százalékot a bejövő pénzekből ?Petya0426 írta:Igen,10$ a min. befektethető összeg,viszont ami jó benne,hogy már 1 napra le lehet kötni..

Nem,kb. egy fél éve már nem von le pénzt,hogy ha utalnak nekem..monky írta:Neked az AP nem von le százalékot a bejövő pénzekből ?Petya0426 írta:Igen,10$ a min. befektethető összeg,viszont ami jó benne,hogy már 1 napra le lehet kötni..
Nem tudom,hogy miért,mert nem csináltam vele semmit..

Nekem Verified Pro számlám van és mindig van levonás, tehát tíz dolcsit beraknék egy napra, akkor nem érné meg kikérni másnap az összeget, mert a profitot az AP zsebelné be. A kezdő Not verified számla tulajdonosoktól is levonnak, ha elérik a limitet.
Üdv, Monky
Üdv, Monky

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a legutóbbi magas kamatos hyip lenyúlt, azóta nekem max 5$-t érne egy ilyen kísérlet.Petya0426 írta:Igen,10$ a min. befektethető összeg,viszont ami jó benne,hogy már 1 napra le lehet kötni..
Persze,saját szíved döntése,nem beszéllek rásweeney todd írta:a legutóbbi magas kamatos hyip lenyúlt, azóta nekem max 5$-t érne egy ilyen kísérlet.Petya0426 írta:Igen,10$ a min. befektethető összeg,viszont ami jó benne,hogy már 1 napra le lehet kötni..

Nekem Personal Starter Verified számlám van ,kb. 1 éve verifikáltam,sms segítségével..monky írta:Nekem Verified Pro számlám van és mindig van levonás, tehát tíz dolcsit beraknék egy napra, akkor nem érné meg kikérni másnap az összeget, mert a profitot az AP zsebelné be. A kezdő Not verified számla tulajdonosoktól is levonnak, ha elérik a limitet.
Üdv, Monky
Nekem is Starter verified számlám van és nem von le az AP!Majd csak akkor,ha elértem a 2000 dolláros limitet,mert akkor átvált a számla personal pro-ra!Csak sajna ez a limit átlépés egyenlőre még nem fenyeget 

eco írta:Nekem is Starter verified számlám van és nem von le az AP!Majd csak akkor,ha elértem a 2000 dolláros limitet,mert akkor átvált a számla personal pro-ra!Csak sajna ez a limit átlépés egyenlőre még nem fenyeget

Hát jó, csak nekem a kedves, aranyos, bájos HYP-ek több ezer dolcsimat nyelték be, úgyhogy maradt 13 dolcsim az AP-n.eco írta:Nekem is Starter verified számlám van és nem von le az AP!Majd csak akkor,ha elértem a 2000 dolláros limitet,mert akkor átvált a számla personal pro-ra!Csak sajna ez a limit átlépés egyenlőre még nem fenyeget
Pedig diverzifikáltam, egyszerre öt HYIP vert át.

Uhh az nem semmi!monky írta:Hát jó, csak nekem a kedves, aranyos, bájos HYP-ek több ezer dolcsimat nyelték be, úgyhogy maradt 13 dolcsim az AP-n.eco írta:Nekem is Starter verified számlám van és nem von le az AP!Majd csak akkor,ha elértem a 2000 dolláros limitet,mert akkor átvált a számla personal pro-ra!Csak sajna ez a limit átlépés egyenlőre még nem fenyeget
Pedig diverzifikáltam, egyszerre öt HYIP vert át.
Dispute-t próbáltad???
Próbáltam dispute-ot még augusztusban a HUSMbiz -nél 2740 USD, az Earngroups-nál 4870 USD. A GUlfreserve-nél. 75 USD. Az EA-nál 370 USD.
Eddig még egyiktől sem kaptam egy centet sem AP dispute útján. Szerintem nagyobb összeget senkinek sem fizet ki az AP.
Az Elite Alliance-nál kifutottam a 30 napos határidőböl.
Még nem csüggedtem el, a jövő héten megérkezik a bankkártyám és kezdem újra más stratégiával.
Üdv, Monky
Eddig még egyiktől sem kaptam egy centet sem AP dispute útján. Szerintem nagyobb összeget senkinek sem fizet ki az AP.
Még nem csüggedtem el, a jövő héten megérkezik a bankkártyám és kezdem újra más stratégiával.
Üdv, Monky

Uhh,az kemény..monky írta:Próbáltam dispute-ot még augusztusban a HUSMbiz -nél 2740 USD, az Earngroups-nál 4870 USD. A GUlfreserve-nél. 75 USD. Az EA-nál 370 USD.
Üdv, Monky
De azt jegyezd meg,hogy ekkora összegeket sosem szabad befektetni semmilyen HYIP oldalba!
Szerintem már a Daily is a végét járja,de ne legyen igazam..
Egyik HYIP sem örök életű..
Sok sikert ,és erőt kívánok !
Most már csak 50-100 dolcsit fogok betenni egy naposokba, majd meglátjuk. Kockázat nélkül nincs siker.

Igen,ez végül is igaz..monky írta:Most már csak 50-100 dolcsit fogok betenni egy naposokba, majd meglátjuk. Kockázat nélkül nincs siker.
Petya,Petya0426 írta: Szerintem már a Daily is a végét járja,de ne legyen igazam..
Ezt miből gondolod???
Csabi
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szerintem az egy naposak a lehető legrosszabb választás. engem a legutolsó egy napos befektetés után vissza sem engedett.monky írta:Most már csak 50-100 dolcsit fogok betenni egy naposokba, majd meglátjuk. Kockázat nélkül nincs siker.
Csaba!Onnan gondolom,hogy a legtöbb HYIP maximum,de nagyon maximum ,az 500 napot éri el csak!csaba08 írta:Petya,Petya0426 írta: Szerintem már a Daily is a végét járja,de ne legyen igazam..
Ezt miből gondolod???
Csabi
Ha jól tudom,a Daily már közeleg hozzá!
Ismétlem,ne legyen igazam!!!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szerintem nincs ilyen törvényszerűség
Lehet,nem is szerettem volna pánikot kelteni,meg lehet,hogy csak én vagyok ennyire pesszimista,ha lehet így fogalmazni..sweeney todd írta:szerintem nincs ilyen törvényszerűség
Az Easycash pendingbe tette a kikérésem,vigyázzatok a befektetéssel!