Rövidtávú befektetési programok
Re: Rövidtávú befektetési programok
Köszönöm.
Te nem szállsz be ?

-
- Aktív tag
Sajnos még nincs a Libertymen pénz, csak Alerton.vaszics írta:Köszönöm.Te nem szállsz be ?

Krisztina12 írta:Sajnos még nincs a Libertymen pénz, csak Alerton.vaszics írta:Köszönöm.Te nem szállsz be ?
Értem fő hogy pénz legyen

-
- Aktív tag
Elbuktam a fund6868-on, a franc vinné el, de majd váltok Alertről, amúgy is akarok, de az xchanger.org olyan tetves lassú, pedig már többször váltottam velük és annyira hajszál pontosan kivárják a 7 napot, hogy ihaj. Amúgy én már bölcsis korába kinéztem magamnak a SB-t. Na de neked addig nagyon sok sikert hozzá, menjen neked is tőle a hasad, mint Levinek a két Dailytől (elöl, meg hátul is Daily). Nekem is már kezd csikarni tőlük,már 3 kifizun túl vagyok.vaszics írta:Krisztina12 írta:Sajnos még nincs a Libertymen pénz, csak Alerton.vaszics írta:Köszönöm.Te nem szállsz be ?
Értem fő hogy pénz legyen![]()

Elbuktam a fund6868-on, a franc vinné el, de majd váltok Alertről, amúgy is akarok, de az xchanger.org olyan tetves lassú, pedig már többször váltottam velük és annyira hajszál pontosan kivárják a 7 napot, hogy ihaj. Amúgy én már bölcsis korába kinéztem magamnak a SB-t. Na de neked addig nagyon sok sikert hozzá, menjen neked is tőle a hasad, mint Levinek a két Dailytől (elöl, meg hátul is Daily). Nekem is már kezd csikarni tőlük,már 3 kifizun túl vagyok.
[/quote]
Úgy legyen
Most énis a Dailykbe raktam