https://pharma-finance.com/?ref=Janika76

Pár nappal ezelőtt már pendingeltek a kikérések, sajnos várható volt, hogy ez az oldal végét jelentette.szotyka21 írta:Nem jön be az oldal sem már és a monitoroknak sem tetszik!
Valakinek valami infó?
Nekem a pharma küldte vissza, pedig én nem is reklamáltam:szotyka21 írta:Most nézem, hogy az AP visszaküldte nekem a befizetéseimet, úh itt nullán zártam!!!!Jippi jé, jippi jó!
Ez hogy lehetséges? Hiszen én nem kértem őket?
Nem mintha baj lenne, ideje volt már, hogy lássam az AP hasznát, ugyanis vagy 5 "sikertelen" dispute után, kaptam most vissza pénzt!
Nem bánnám ha beindulnának a visszafizetések is.
Azonnal változtatni kell jelszavat és PIN kódot.eco írta:Megnéztem az AP számlámat!Nekem csak annyi történt,hogy 08.15-én raktam be 15$-t a parmába,de a mai dátumot írja,mintha ma fizettem volna be!Ez most akkor mit jelent?Ezek a szemetek hozzáférnek bármelyikünk AP számlájához?
Ha igen,akkor egy jelszóváltoztatás elvileg segít,nem?
Nem tudom meddig tart sajnos, gondolom míg a vizsgálat be nem fejeződik.eco írta:Köszi!
Közben leesett!valószínűleg az AP zárolta a számlájukat és visszautalta mindenkinek a befektetett összeget,a pharma meg visszautalta magának!Remek!
A számlánk zárolása mennyi ideig tart kb?
Én irtam az Alertnek, de még nem jött válasz. Jelszót és kódot változtattam, a számlán jelenleg nincs változás.szotyka21 írta:Na, mára nekem is visszautalta magának a Pharma a befizetéseimet!
Nem volt rajta pénz, úh minuszban vagyok. Megváltoztattam a kódokat.
Most akkor ki szórakozik velünk és mi lesz a vége?
hoparduc írta:Én is kaptam ma levelet ezzel a szöveggel:
Thank you for contacting AlertPay. My name is Alex and I am happy to assist you.
Upon reviewing your AlertPay account, we have found no evidence of a third party accessing your information.
To ensure the security of your AlertPay account we recommend resetting your transaction PIN and primary password.
If you are unsure of how to reset your transaction PIN and password please reply back to this ticket for instructions.
Thank you for choosing AlertPay. If you have any additional questions, feel free to check out our helpful Frequently Asked Questions at http://helpdesk.alertpay.com
Igen, ezek szerint Neked még van reményed, hogy visszaszerzik a pénz.szotyka21 írta: Akkor én most elvileg jobban állok.
Pedig nálad is ők utalták vissza maguknak?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég