Irtó dühös vagyok,persze nem a NeoProgress-re.
Ma kaptam 1.5$ refjutit,gondoltam kikérem AP-re.
Sikeresen ki is kértem,s kaptam is e-mail-t,hogy a pénz megérkezett az AP számlámra.
Gondoltam belépek hát az AP-mre,s csinálok bizonylatot,hogy fel tudjam ide tölteni.
Többszöri próbálkozásra sem sikerült belépnem,ezt furcsálltam is.
Hát nem tudtam mit tenni,gondoltam kérek egy új jelszót.
Sikerült is,meg is adtam az új jelszót,nagyon megörültem ,hogy be tudtam lépni,egyszer csak azt látom,hogy a számlámon csak 1.5$ van,az amit 5 perccel azelőtt kértem ki a NeoProgessről.
Több mint 50$-nak kellett volna rajta lennie.
Akkor látom,hogy erről az e-mail címre ( camille_riquier@yahoo.com ) lett elutalva 53.5$.
Mivel én nem utaltam el senkinek ennyi összeget,s a számlámra is nagynehezen tudtam csak belépni,biztos voltam benne,hogy feltörték a számlám.
Gyorsan fogtam,s az e-mail címet bemásoltam a google-ba,ahol kiadta,hogy ez az e-mail cím bizony a Compact Fund Adminjának az e-mail címe.
Ekkor kezdtem el gondolkodni,hogy kb. 2 hete beregisztráltam erre az oldalra,viszont pénzt nem fizettem be.
Rá két napra viszont valaki feltörte a Gmail-omat,de megváltoztattam a jelszavam,s nem foglalkoztam vele.
Tehát a Compact Fund Adminja CSALÓ!!!
Most írtam az AlertPay-nek,remélem tudnak intézni valamit,bááár....
Szó szerint belebolondulnék,hogy ha nem tudnám visszaszerezni ezt a pénzt.Egy hónapja az Opulentia vitt el több mint 100$-omat,most pedig ez.
Mint a mondókám elején is említette,össz vagyonom 1.5$.
Tehát ennyi.
Ja,amúgy csináltam bizonylatot a NeoProgress-ről,legalább ők fizetnek: