Igen, látlak a ref listán.Hemi999 írta:Neked is gratula! Én is alád vagyok regisztrálva ha jól tudom, amúgy ez első Iron volt, ahhoz képest nem is rossz a 7.15$ Most ezt befektettem máshová.

Igen, látlak a ref listán.Hemi999 írta:Neked is gratula! Én is alád vagyok regisztrálva ha jól tudom, amúgy ez első Iron volt, ahhoz képest nem is rossz a 7.15$ Most ezt befektettem máshová.
Ez a beszéd! $ok $ikert hozzá!csari írta:Tegnap megkaptam a negyedik kifizetésemet, ez mostanában nagyon gyors a BJ-n. Megvettem az ötödik IRON-t. Szeretném ezzel a csomival addig csinálni, amíg ki nem tudom venni, amit betettem, aztán, ha pluszban leszek, feljebb lépek.
köszi, közben sikerült valamennyire eligazodnom.nadint írta:>>> ATTENTION - ANTICHEAT LINK!!! <<<
DO NOT CLICK THIS LINK OR YOU WILL LOSE $3
Csak erre ne ! Minden másra ami mozog tüzelhetsz!
Regnél, tapasztalatom szerint. Én két IP-t használok kattolni, sőt, ha a telefonomat is hozzá számolom, akkor hármat.sweeney todd írta:köszi, közben sikerült valamennyire eligazodnom.nadint írta:>>> ATTENTION - ANTICHEAT LINK!!! <<<
DO NOT CLICK THIS LINK OR YOU WILL LOSE $3
Csak erre ne ! Minden másra ami mozog tüzelhetsz!
már csak egy kérdésem van, hogy csak a regnél fontos a különböző ip cím, vagy belépésnél is?
hogyne, megértettem a rendszert.csari írta: Remélem segítettem.
Addig nem érdemes nagyobb upgradet venni, amíg nincs BJ$ az acc-ban, mert az osztalék akkor is kicsi marad.sweeney todd írta:refek mennyibe kerülnek?
és holnap után felszabadul 20$-om az egy hyip-ból. hogy érdemes, vm betolok egy 20-ast, vagy felezzem?
Addig nem érdemes nagyobb upgradet venni, amíg nincs BJ$ az acc-ban, mert az osztalék akkor is kicsi marad.sweeney todd írta:refek mennyibe kerülnek?
és holnap után felszabadul 20$-om az egy hyip-ból. hogy érdemes, vm betolok egy 20-ast, vagy felezzem?
a cash balance-basweeney todd írta:a napi porofitot - a nem free-knél - a cash balance, vagy az account b.-hoz írják?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég