Payment Details
Date: August 26, 2011 3:40:29 AM
Amount Sent: $1.48 USD
Sender Name: chfh45wer
Sender Email: investnetgroup.com@gmail.com
Reference Number: B2A68-
Akinek zavaró, nem tekinti meg.sleepingevil írta:Bocs hoparduc, nem beszólni akarok, de az ilyen hosszú, bannerekkel teletűzdelt hozzászólásokat kerülhetnéd. Elég zavaró tud lenni. Meg ha refeket akarsz gyűjteni, akkor nem jó túl sok választási lehetőséget nyújtani nekik. Elvesznek a bőség zavarában. Hatásosabb ha egy postban 1-et ajánlsz, és arra fekteted a hangsúlyt.
Ebben a hónapban már sajnos nem tudok kikérni pénzt a számlámra, mert elértem a havi limitet vagy a starter limitét? - de nem is tudom pontosan értelmezni az AP levelét.sleepingevil írta:Sajnos ez nem úgy megy, hogy akit nem érdekel nem nézi meg, mert ott van, és akányhányszor visszaolvasok, vagy jövök, át kell prögetnem. atom hosszú lesz tőle egy oldal.
Azt hogy egyszerre csak egyet promotálj pedig a te érdekedben mondtam... marketing szempontból hatásosabb (internetes marketing a szakterületem).
Összeveszni nem fogunk, azt csinálsz amit akarsz, csak szóltam, hogy engem zavar, és neked sem jó!
Ennek a menetét ismerem már.sleepingevil írta:Ha elérted a limitet, akkor upgrade-elni kell pro számlára, és utána megint tudsz kikérni.
Úgy működik az alertpay-nél, ha 1 hónapban eléred a 400 $-t vagy összesen a 2000 $-t akkor a starter számlád nem működhet tovább.
Ilyenkor két választásod van:
1: nyitsz egy új starter számlát és minden hyip-nél szólsz az adminnak, hogy cserélje ki az alertpay számládat az újra.
2: upgrade-eled a számládat pro-ra, és utána minden kifizetésért 2,5% + 0,25 $-t fizetsz.
Mindig ezekkel a visszaforgatásokkal van a baj.csotibi írta:Akkor addig forgass vissza ezerrel
Köszi.eco írta:Ha 2,5 %-ot vonnak le akkor szerintem mindegy,hogy kis vagy nagy összeget kérsz ki!Persze ott van egy 25 centes fix költség,szóval nem 1 dolláros kikérésre gondolok,de mondjuk egy 5 dolláros vagy nagyobb kikérésnél már nekem megérné azt a 25 centet,hogy az AP számlámon legyen a pénz,elvileg biztonságban!
ja és nekem semmi gondom nincs a banneres HSZ-eiddel,sőt kimondottan kedvelem őket!
sweeney todd írta:más is nyomul a serious-investorsbe, vagy csak én? aggódom, tegnaptól not payingen van, nekem meg holnap jár le lém náluk.
mikor még legutóbb az oldaladon jártam még nem volt az, 10 napja payingen volt minden monitoron, nyilván nem tegnap tettem be, holnap jár le a 10. napom, addig meg rendben fizetett.Karbula58 írta:sweeney todd írta:más is nyomul a serious-investorsbe, vagy csak én? aggódom, tegnaptól not payingen van, nekem meg holnap jár le lém náluk.
Szia, a regelést köszönöm, a Serious pedig (ahogy Márti is írta SCAM). Ha többet járnál a weblapomra.....
Szia Teso80!Karbula58 írta:
Mire célzol Jani?jani írta:Karbula,a fagyi kedveloKrisztina12 írta:Találós kérdés. Tudjátok melyik a legjobb HYIP monitor? Hát: Karbula58
Jaj, Tanár Úr kérem! Ne teccen már ilyen szigorúnak lenni. Ezt nem hagyhattam ki. Repült a pöttyös.Karbula58 írta:Viselkedjetek rendesen, mert szét lesztek ültetve!
janinak meg mindjárt megcibálom az orrszőrét!
Kamu? Szerintem a nevében is benne van: Elfújta A Szél.sweeney todd írta:mi lesz 29-én?
megint vm EA-os kamu?
sweeney todd írta:mi lesz 29-én?
megint vm EA-os kamu?
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég