Hosszútávú befektetési programok
Re: Hosszútávú befektetési programok
hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ott már nekem van befektetésem, ezért oda ne tegyél.teso80 írta:hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget

Nem szeretném, ha befuccsolna az oldal.

Hello,teso80 írta:hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget
A DW eddig tökéletesen működik!
Több lekötésem is van, és vettem is ki kétszer is a héten.
Ne tedd tönkre kérlek!

Regisztráció: http://www.dailywith.com/?ref=csaba08
Csaba
- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
teso80 írta:hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget
Tudod jól, hogy itt biztosra nem lehet menni.

Egyébként meg (ha jól emlékszem) regisztráltál az én kódommal olyan helyre, ami ma is működik.
Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.

A DW egyenlőre hiba nélkül fizet. INSTANT. Lement náluk eddig 7-8 befektetésem.
De esetleg kereshetnél valami másik befektetést. Ahova senki nem rakott pénzt.

Vagy összedobunk Neked hetente egy kis jutalékot, hogy ne fektess be.
De azért nem haragudtál meg, ugye?

Weblapom: http://sokpenztakarok.lapra.hu/
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Ez így nem teljesen pontos.Karbula58 írta: ...Több mint egy éve (2010. július) kezdtek....
A goldpoll és a maxhyip 414 naposnak írja, ez így is van, 2010.05.04-től létezik,
de 2011.04.14-én még így nézett ki az oldal: Link
A mai formájában kb 28 napja létezik, ennyi ideje monitorozza a többi cég.
Az Invest-Tracing monitornál fizet az oldal folyamatosan 2010.07.07 óta.
Az stfmonitor-nál még a régi oldal adatai szerepelnek.

- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
pityuka0011 írta:Ez így nem teljesen pontos.Karbula58 írta: ...Több mint egy éve (2010. július) kezdtek....
A goldpoll és a maxhyip 414 naposnak írja, ez így is van, 2010.05.04-től létezik,
de 2011.04.14-én még így nézett ki az oldal: Link
A mai formájában kb 28 napja létezik, ennyi ideje monitorozza a többi cég.
Az Invest-Tracing monitornál fizet az oldal folyamatosan 2010.07.07 óta.
Az stfmonitor-nál még a régi oldal adatai szerepelnek.
Szerintem sokat javult a megjelenésük.

Én a Goldpoll adatát ismertem.
De ezek szerint még régebbi az oldal, és ez jó hír!
Köszi
Hát köszi mindenkinek a bíztatást és hogy olyan rendesek vagytok.AKKOR HOVA TEGYEM A PÉNZEM?HOGY TI NE BUKJATOK??????????Bocsi hogy nem vagyok szerencsés csillag!Karbula58 írta:teso80 írta:hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget
Egyébként meg (ha jól emlékszem) regisztráltál az én kódommal olyan helyre, ami ma is működik.
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Instant kifizetés:
Payment Details
Date: August 24, 2011 2:31:35 PM
Amount Sent: $2.95 USD
Sender Name: chfh45wer
Sender Email: investnetgroup.com@gmail.com
Reference Number: 47924-
Investnetgroup:
Napi 5 % (kamat + tőke) fizető oldal:
Minimum 5 dollárral indítható AlertPay, Liberty és PerfectMoney számlákról.
Lekötési idő 30 munkanap. A tőke és a kamat akár naponta is kikérhető, instant fizet.
Pin kódot mindenki jegyezze meg, mert szükséges a tranzakciókhoz.
10 dolcsinál 0.5 dollár naponta x 30 munkanap = 15 dollár, itt a haszon 5 dollár. Tőkét és a kamatot megkapod naponta.
Aki még nem regisztrált, a bannerre kattintva megteheti:

Monitorok:

Payment Details
Date: August 24, 2011 2:31:35 PM
Amount Sent: $2.95 USD
Sender Name: chfh45wer
Sender Email: investnetgroup.com@gmail.com
Reference Number: 47924-

Investnetgroup:
Napi 5 % (kamat + tőke) fizető oldal:
Minimum 5 dollárral indítható AlertPay, Liberty és PerfectMoney számlákról.
Lekötési idő 30 munkanap. A tőke és a kamat akár naponta is kikérhető, instant fizet.
Pin kódot mindenki jegyezze meg, mert szükséges a tranzakciókhoz.
10 dolcsinál 0.5 dollár naponta x 30 munkanap = 15 dollár, itt a haszon 5 dollár. Tőkét és a kamatot megkapod naponta.
Aki még nem regisztrált, a bannerre kattintva megteheti:

Monitorok:

- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
teso80: Ne butáskodj, csak vicc volt! 
Tedd nyugodtan az oldalamon található bármelyikbe. Én nem vagyok babonás!

Tedd nyugodtan az oldalamon található bármelyikbe. Én nem vagyok babonás!
teso80 írta: Hát köszi mindenkinek a bíztatást és hogy olyan rendesek vagytok.AKKOR HOVA TEGYEM A PÉNZEM?HOGY TI NE BUKJATOK??????????Bocsi hogy nem vagyok szerencsés csillag!
Szia,
Oda tedd a pénzed, ahová Te magad jónak látod!!!
Nem rajtunk múlnak itt a dolgok!

Sikeres befektetést!
Csaba
http://thesuperinvest.com/?ref=szabo én ezt ajánlom hosszú távra 

http://thesuperinvest.com/ Legfrissebb pénzkeresési módok.
Sziasztok!
Ismét fizetett a NeoProgress!
Itt látható a legfrissebb bizonylatom:
Itt látható az általam nyitott NeoProgress topic,ahol bővebb információt,s több fizetési bizonylatot tekinthetsz meg: http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=1367
Regisztráció: https://www.neoprogress.com/?ref-DFL7ZO8
Ha bármiben segíthetek,keress nyugodtan itt,a Neoprogress topicban,vagy privátban!
Ismét fizetett a NeoProgress!
Itt látható a legfrissebb bizonylatom:

Itt látható az általam nyitott NeoProgress topic,ahol bővebb információt,s több fizetési bizonylatot tekinthetsz meg: http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=1367
Regisztráció: https://www.neoprogress.com/?ref-DFL7ZO8
Ha bármiben segíthetek,keress nyugodtan itt,a Neoprogress topicban,vagy privátban!
-
- Aktív tag
Szia Teso80!teso80 írta:Hát köszi mindenkinek a bíztatást és hogy olyan rendesek vagytok.AKKOR HOVA TEGYEM A PÉNZEM?HOGY TI NE BUKJATOK??????????Bocsi hogy nem vagyok szerencsés csillag!Karbula58 írta:teso80 írta:hello a DW mennyire jó?Most utaltam AP-re ami jövő héten lesz rajt és befektetném.De eddig amibe raktam mind befuccsolt!Szeretném a pénzemet visszahozni csak biztosra akarok menni.Köszi a segítséget
Azt hiszem kezet foghatunk a szerencsétlenség terén. Alig másfél hónapja kezdtem a HYIP-es pályafutásom és rögtön mind a 7 nyamvadt HYIP lenyúlta az összes pénzem. De nem adtam fel. Karbula58 barátomnak köszönhetően kezdek talpra állni, mert szépen jönnek vissza a pénzeim, persze olyan oldalakból, amit ő ajánlott. De mondhatnék itt bárkit, nagyon jó kis csapat. A BrandDaily és a DailyWith, CompactFund tisztességesen fizetnek. Persze mindenki maga dönti el, hova teszi be a pénzét. Ragyogni fog még nekünk is csillag az égen, hidd el. Na jó befektetést és halom pénzt kívánok Neked, na meg egy csillagot az Égen.
Hát köszi mindenkinek a bíztatást és hogy olyan rendesek vagytok.AKKOR HOVA TEGYEM A PÉNZEM?HOGY TI NE BUKJATOK??????????Bocsi hogy nem vagyok szerencsés csillag![/quote]
Szia Teso80!
Azt hiszem kezet foghatunk a szerencsétlenség terén. Alig másfél hónapja kezdtem a HYIP-es pályafutásom és rögtön mind a 7 nyamvadt HYIP lenyúlta az összes pénzem. De nem adtam fel. Karbula58 barátomnak köszönhetően kezdek talpra állni, mert szépen jönnek vissza a pénzeim, persze olyan oldalakból, amit ő ajánlott. De mondhatnék itt bárkit, nagyon jó kis csapat. A BrandDaily és a DailyWith, CompactFund tisztességesen fizetnek. Persze mindenki maga dönti el, hova teszi be a pénzét. Ragyogni fog még nekünk is csillag az égen, hidd el. Na jó befektetést és halom pénzt kívánok Neked, na meg egy csillagot az Égen.[/quote]
Köszike!Hál isten én csak EG-én meg most Ea-n buktam jó 150eurot.nem kis pénz.azt akarom most visszahozni.pedig elég optimista ember vagyok.Kívánom mindenkinek jó sok pénze legyen.
Szia Teso80!
Azt hiszem kezet foghatunk a szerencsétlenség terén. Alig másfél hónapja kezdtem a HYIP-es pályafutásom és rögtön mind a 7 nyamvadt HYIP lenyúlta az összes pénzem. De nem adtam fel. Karbula58 barátomnak köszönhetően kezdek talpra állni, mert szépen jönnek vissza a pénzeim, persze olyan oldalakból, amit ő ajánlott. De mondhatnék itt bárkit, nagyon jó kis csapat. A BrandDaily és a DailyWith, CompactFund tisztességesen fizetnek. Persze mindenki maga dönti el, hova teszi be a pénzét. Ragyogni fog még nekünk is csillag az égen, hidd el. Na jó befektetést és halom pénzt kívánok Neked, na meg egy csillagot az Égen.[/quote]
Köszike!Hál isten én csak EG-én meg most Ea-n buktam jó 150eurot.nem kis pénz.azt akarom most visszahozni.pedig elég optimista ember vagyok.Kívánom mindenkinek jó sok pénze legyen.
-
- Aktív tag
Hát Teso! Valamivel kevesebbet vitt el nekem az a 7 rohadék. Majd írok privibe, van egy jó ötletem, de most rohanok intézni a dolgaim.
rendben várom leveled!Krisztina12 írta:Hát Teso! Valamivel kevesebbet vitt el nekem az a 7 rohadék. Majd írok privibe, van egy jó ötletem, de most rohanok intézni a dolgaim.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Sziasztok! Segítsetek már nekem Kollégák!
Tegnap betettem a richesgain.com.-ba 10 dollárt, ahogy kellett 200% hozamra, 1 napra! Letelt az egy nap az oldalon kitették, én bekértem az Alertpayra és lássatok csodát a 20 dollár helyett 2 dollárról küldött értesítést az Alertpay. Ilyenkor mit lehet tenni?
Tegnap betettem a richesgain.com.-ba 10 dollárt, ahogy kellett 200% hozamra, 1 napra! Letelt az egy nap az oldalon kitették, én bekértem az Alertpayra és lássatok csodát a 20 dollár helyett 2 dollárról küldött értesítést az Alertpay. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
- Aktív tag
Bocsi, hogy megkérdezem, de 20 dollárt kértél ki? Nem nyomtad el véletlen, lehet, hogy lemaradt egy nulla? Először ezt nézd meg.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Szia Krisztina12!
Értelek, azonban a richesgain.com értesítése is 20 dolcsiról szól, tehát nem csinálhattam rosszul, a tranzakciót, sőt az oldalon is 0 dollár van a kikérés után. Ide másolom!
Hello BALINT JOCZIK.
$20.00 has been successfully sent to your AlertPay account n/a.
Transaction batch is n/a
Az Alertpay pedig ezt küldte:
This is an automated email, please do not reply
Dear Joczik Balint,
You've got cash!
RichesGain (ap@richesgain.com) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: August 25, 2011 7:08:40 AM
Amount Sent: $2.00 USD
Sender Name: RichesGain
Sender Email: ap@richesgain.com
Reference Number: 02B97-5FF52-2A2C4
Azért köszönöm neked!
Értelek, azonban a richesgain.com értesítése is 20 dolcsiról szól, tehát nem csinálhattam rosszul, a tranzakciót, sőt az oldalon is 0 dollár van a kikérés után. Ide másolom!
Hello BALINT JOCZIK.
$20.00 has been successfully sent to your AlertPay account n/a.
Transaction batch is n/a
Az Alertpay pedig ezt küldte:
This is an automated email, please do not reply
Dear Joczik Balint,
You've got cash!
RichesGain (ap@richesgain.com) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: August 25, 2011 7:08:40 AM
Amount Sent: $2.00 USD
Sender Name: RichesGain
Sender Email: ap@richesgain.com
Reference Number: 02B97-5FF52-2A2C4
Azért köszönöm neked!
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
A richesgain.com oldalon most ez az állapot van!
Your Account:
User: balintmester
Registration Date: Aug-24-2011
Last Access: Aug-25-2011 05:07:02 AM
Account Balance: $0.00
Earned Total: $20.00
Pending Withdrawal: $0.00
Withdrew Total: $20.00
Active Deposit: $0.00
Last Deposit: $10.00 Aug-24-2011 01:00:37 AM
Total Deposit: $10.00
Last Withdrawal: $20.00 Aug-25-2011 04:08:44 AM
Withdrawn Total: $20.00
Hát ez a helyzet!
Your Account:
User: balintmester
Registration Date: Aug-24-2011
Last Access: Aug-25-2011 05:07:02 AM
Account Balance: $0.00
Earned Total: $20.00
Pending Withdrawal: $0.00
Withdrew Total: $20.00
Active Deposit: $0.00
Last Deposit: $10.00 Aug-24-2011 01:00:37 AM
Total Deposit: $10.00
Last Withdrawal: $20.00 Aug-25-2011 04:08:44 AM
Withdrawn Total: $20.00
Hát ez a helyzet!
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Szerintem azonnal írjál a richesgain-nak, majd küldjél egy requestet és egy ticketet az AP-nak is.balintmester írta:Sziasztok! Segítsetek már nekem Kollégák!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
aládreggeltem.Karbula58 írta:REMEK DOLOG TÖRTÉNT!
Az Advantages Capital mostantól végre elfogadja az AlertPay számlákat is.![]()
Hogy miért jó ez? Mert ugyanazt tudja, mint a DailyWitg, és a BrandDaily, csak eddig AlertPay számlával nem lehetett hozzáférni.
Nekem járt már le Liberty-s befektetésem náluk, azonnal a számlán volt a pénz.
Befektetés indítása: 5$
7 nap - 121% (saját tőke + 21% hozam)
15 nap - 150% (saját tőke + 50% hozam)
INSTANT KIFIZETÉS!
Több mint egy éve (2010. július) kezdtek.
És tud valamit, amit más oldalak nem igazán. 0%-on lehet átváltani a különböző számlák között a pénzt![]()
Advantages Capital regisztráció: http://www.advantagescapital.com/?ref=Karbula58![]()
![]()
![]()
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
más is nyomul a serious-investorsbe, vagy csak én? aggódom, tegnaptól not payingen van, nekem meg holnap jár le lém náluk. 

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ezt az oldalt sajnos már 23.-ától scamként jelölik több helyen.sweeney todd írta:más is nyomul a serious-investorsbe, vagy csak én? aggódom, tegnaptól not payingen van, nekem meg holnap jár le lém náluk.
Nekem soha nem volt itt befektetésem, csak olvastam.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a powerful-strategy írt, hogy akciójuk van, aki 23-án tesz be pénzt, az +5% kamatot kap. hát... csak én fázok már a szülinapi akcióktól az op. után?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
remélem, csak belassultak a kifizetések, de nem álltak le.hoparduc írta:Ezt az oldalt sajnos már 23.-ától scamként jelölik több helyen.sweeney todd írta:más is nyomul a serious-investorsbe, vagy csak én? aggódom, tegnaptól not payingen van, nekem meg holnap jár le lém náluk.
Nekem soha nem volt itt befektetésem, csak olvastam.
Mint fentebb írtam, ez a harmadik ilyen akciójuk volt, minden havi szülinapon tartottak eddig egyet. Mondhatnám: havi rutin náluk 

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én is fektettem be 23.-án és jóvá is írta az 5 %-ot.sweeney todd írta:a powerful-strategy írt, hogy akciójuk van, aki 23-án tesz be pénzt, az +5% kamatot kap. hát... csak én fázok már a szülinapi akcióktól az op. után?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
na, akkor remek, megnyugodtam.csotibi írta:Mint fentebb írtam, ez a harmadik ilyen akciójuk volt, minden havi szülinapon tartottak eddig egyet. Mondhatnám: havi rutin náluk

kívánom nekik, hogy még 568 ilyen ünneplésük legyen.

-
- Új tag
- Kapcsolat:
hali szerintem meg nem fogod viszontlátni soha azt a pénzt..... ugyan ilyennel szívtam meg evvel az oldallal.... http://www.fairtradearea.com már van rajta 10millió dollárom csak hát nem fizeti ki... volt mikor 10dollárt fizetett de volt mikor egyet a tiz dollárt akkor fizette mikor 1000$kértem ki, érdemes kifizetési bizonylatokat keresni neten és ha nem találsz nagyokat csak egy pár dollárost akkor pénzt nem szabad belerakni én már megtanultam remélem ti is tanultok a leírásomból...hoparduc írta:Szerintem azonnal írjál a richesgain-nak, majd küldjél egy requestet és egy ticketet az AP-nak is.balintmester írta:Sziasztok! Segítsetek már nekem Kollégák!