Ird már le légyszi mit kell csinálni. Engem és gondolom másokat is érdekelné.Hemi999 írta:A Primfix lett a kedvencem, főleg miután a facebookos játékukon nyertem 10$t és teljesen ingyen kezdhettem el a befektetést náluk.
Egyszeri promóció volt még az elején, egy kérdésre kellett válaszolni a facebookon.hoparduc írta:Ird már le légyszi mit kell csinálni. Engem és gondolom másokat is érdekelné.Hemi999 írta:A Primfix lett a kedvencem, főleg miután a facebookos játékukon nyertem 10$t és teljesen ingyen kezdhettem el a befektetést náluk.
Ez azért van, mert egy ip-t a rendszer egy nap csak egyszer számol el.kriszti92 írta:Nektek se számolja valami jól a ptp krediteket?? Nálam kb. 200 kattintásra ítr jóvá 12 kreditet. Nem valami sok...
Igen, ha meghirdeted az oldalt és rákattintanak a linkedre, ptp krediteket kapsz. 100 kredittől lehet konvertálni, 1 kredit 0.15 centet ér.Ksgrgo írta:Üdv mit takar ez a ptp kredit? azokért is lehet pénzt kapni? vagy miis ez pontosan?
Mindegy hogy banner vagy link, csak kattintsanak rá.Ksgrgo írta:köszi a gyors választ, ez az oldal hirdetés csak banner kirakásával működik? vagy pl jó hozza ez is: https://www.primfix.com/ads/1/?aff=Ksgrgo
1 dollár, de azt nem tudom, hogy befektetés nélkül fizet-e csakis ptp kredit után.Ksgrgo írta:Ok köszönöm, akifizetési minimum mennyi?
Ezt meg kell kérdezni a Primfix-től.Ksgrgo írta:Rndenben kösznöm. Annyit még kérdeznék, hogy a kattintás után rögtön jelenik meg vagy csak jóval késöbb a balancnál a ptp? mert teljesen más lakhéelyröl Ip röl kattinttottak ketten is de semmi ugyanugy nullának mutatja a balance. verifikáltam az accountot hátha az a baja de ígysem.
Két napja volt egy kis leállás, mert egy nagyon komoly szervert telepítettek, de már minden okés és szép gyors az oldal.Matee01 írta:Van két aktív lekötésem 45 napossal majd jelzem, ha kikértem célom az 500 dollár befektetés addig csak az aprókat veszem majd ki.
Remélem jó sokáig fog működni az oldal.
Ha esetleg gond lenne náluk azt jelezzétek légyszíves, de reméljük ilyen nem lesz soha.
Ez pontosan mit jelent?Ksgrgo írta:Üdv , A primfixhez hasonló PTP dologhoz hasonló van még valami oldal? tehát engem olyan érdekelne ami ugyan így a reflinken keresztül való oldal megnyitásért ad csekély összeget? TUd valaki segíteni, hogy van e még bármi ehez hasonló ilyen lehetőség?
Érdemes befektetni, de úgy tudom csak ellenőrzött AP-t fogad el. Én épp tegnap tettem be rá pénzt, úgy gondoltam kipróbálom, annyi jót olvastam róla.gabesz1982 írta:Sziasztok!
Ebbe a progiba érdemes még tenni pénzt?
Illetve a másik kérdésem ,hogy ez csak verified alertpay-t fogad el???
köszi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég