Ha gondolod, szólok neki

csaba08 írta:Karbula58 írta: Ha gondolod, szólok neki
Megtennéd? De rendi vagy!
...és azonnal meggazdagodsz már a refjutiból is.Karbula58 írta:
Persze hogy megteszem. Nem gond. Csak ne lepődj meg, ha alád regisztrál
sweeney todd írta:...és azonnal meggazdagodsz már a refjutiból is.Karbula58 írta:
Csak van még 10 dolcsija, amit benyomna....Karbula58 írta:sweeney todd írta:...és azonnal meggazdagodsz már a refjutiból is.Karbula58 írta:
Miből gondolod, hogy van Leonnak pénze?![]()
Honnan lenne neki?
Én már is írok egyet Leon helyett:jani írta:lehet,h a motorszerelo szabin vansleepingevil írta:Jó lenne, ha végre nem csak párszáz kifizetés jönne meg, hanem a bejelentés, hogy minden megy tovább a régi kerékvágásban. Én annak is örülnék, ha írnának egy hivatalos üzenetet, hogy fejlesztések vannak, és csináljuk. De egyelőre ez is csak találgatás. Még senki nem támasztotta alá a fórumon, hogy valóban fejlesztenek új motort a honlapnak.![]()
de ténnleg jo lenne 1 hivatalos uzenet
vagy a pénz
Ma még semmi...jani írta:Hanyasnal tart a kifizetes?Nekem van 1 50739-es ,aug 5-ei.
Kivanom sokunknak,es remelem,h ma lesz azert valami visszatérités
jani írta:Draga Leon!Karbula58 írta:Kedves Leon!
Nagyon szép tőled, hogy pihenés közben is gondolsz ránk. Mi - kisbefektetők - akik rád bíztuk a pénzünket kívánjuk, hogy pihend ki magad, és sima arccal, napbarnítottan, frissen érkezz vissza. Mire visszaérsz, remélhetőleg már működik majd az új motor, és mi lelkesen fizetgetjük be összekuporgatott dollármillióinkat, hogy elmehess olyan tájakra is, ahol még nem jártál.
Kedves Leon, innen a festői és romantikus Magyarörszágról üzenem, hogy a hasad legyen hátul, valamint tisztelettel kívánom, hogy szarjál sünt. Ha esetleg találkozhatnék veled, biztos kitépkedném az orrszőrödet.
Szeretettel csókol barátod: Karbi
Johetsz Kanadaba is,talan meg itt se jartal.Majd elviszlek a jegesmacik kozé.
Leon Reiter írta:jani írta:Draga Leon!Karbula58 írta:Kedves Leon!
Nagyon szép tőled, hogy pihenés közben is gondolsz ránk. Mi - kisbefektetők - akik rád bíztuk a pénzünket kívánjuk, hogy pihend ki magad, és sima arccal, napbarnítottan, frissen érkezz vissza. Mire visszaérsz, remélhetőleg már működik majd az új motor, és mi lelkesen fizetgetjük be összekuporgatott dollármillióinkat, hogy elmehess olyan tájakra is, ahol még nem jártál.
Kedves Leon, innen a festői és romantikus Magyarörszágról üzenem, hogy a hasad legyen hátul, valamint tisztelettel kívánom, hogy szarjál sünt. Ha esetleg találkozhatnék veled, biztos kitépkedném az orrszőrödet.
Szeretettel csókol barátod: Karbi
Johetsz Kanadaba is,talan meg itt se jartal.Majd elviszlek a jegesmacik kozé.
KERESETT VALAKI?
Itt vagyok
Szabályzat írta:- Ha hozzászólsz egy témához, akkor azt érdemben tedd, ne OFF-olj feleslegesen! OFF-olásra ott a Csevegő vagy személyes megbeszélés esetén a PÜ a beszélgetésre.
sweeney todd írta:a legnagyobb pénzem ott 7-én jár le. szerintetek ezzel a tempóval mikor kapom meg kb? november?
sweeney todd írta:hát nekem 1200-om van bent + kamat, erről kicsit fájó lemondani.
sweeney todd írta:dátumban tudjuk kb, hogy hol tartanak?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég