A Daily With teljesen elérhető. Most léptem be.csaba08 írta:A Daily With jelenleg nem elérhető!![]()
Új szerverre költöznek....
"apa kezdődik!"
Apa a botrány elmarad!

A Daily With teljesen elérhető. Most léptem be.csaba08 írta:A Daily With jelenleg nem elérhető!![]()
"apa kezdődik!"
És hol léptél be?Karbula58 írta:A Daily With teljesen elérhető. Most léptem be.csaba08 írta:A Daily With jelenleg nem elérhető!![]()
"apa kezdődik!"
Apa a botrány elmarad!
92 dolláromat nyulta le. a rohadt.bocsi de kicsit ki vagyok tőle.a kölcsönt nem komolyan mondtam.szabol írta:mennyit nyúlt le mennyi kellene kölcsönbe?
privátba megbeszéljük.az igzság az,hogy sok pénzt kell kifizetnem havonta és jól jött volna egy jól hozó befektetés.EA-ba van pénzem igaz nem sok de nem tudom kivenni mert egy hónap.olyan oldal kell ami tutira fizet.tényleg privi kéne megdumálni.szabol írta:most épp nincs de talán jövőhéten tudok kölcsönadni de adok hozzá egy honlapot is ahova érdemes lesz beraknod
eco írta:Nekem két kikérésem volt eddig Opulentián,mindegyik 4 - 4 és fél óra alatt jött meg!
sleepingevil írta:Na ma tettem be egy kis pénz az opulentia 7 napos programjába.náluk valahogy kevésbé féltem a pénzem.
sleepingevil írta:Remélem megtartják ezt a programot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég