Tehát. Amikor elkezdődött az EG-nél, hogy az AP vizsgálja a számlájukat még aznap küldtem AP-nek egy support ticketet, kérdezvén, hogy igaz-e, hogy vizsgálják őket. A HUSM-ra is direkt rákérdeztem úgy mellékesen. Ma jött válasz. Szerintem bbcar is ugyanezt a levelet kapta. Biztos, hogy sablon levél, de azért lefordítottam, gondolom pár embert azért érdekel:
Hello,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot az AlertPay-el.
Hogy a biztonságos adatfeldolgozást biztosíthassuk minden ügyfelünknek az AlertPay-nek be kell tartania a pénzmosás elleni törvényeket, rendeleteket és jelentési kötelezettségeket. Ebbe beletartozik a szolgáltatásainkat használó eladók személyazonosságát igazoló adatok begyűjtése.
Plusz igazolásokat kértünk a kérdéses eladótól a szokásos megfelelőségi vizsgálatunk részeként. Sajnos az eladótól kapott igazoló dokumentumokat manipuláltnak találtuk. Ezután adtunk még egy lehetőséget a kereskedőnek, hogy legitim dokumentációt küldjön. Újra, egyértelműen módosított dokumentumokat kaptunk.
Egy utolsó próbálkozást még tettünk, a törvényes dokumentáció beszerzésére, és megkértük az eladót, hogy lépjen kapcsolatba irodáinkkal egy baráti megoldásért. Ennek ellenére, az eladó most sem tudta felmutatni a kért dokumentumokat, és még telefonon sem próbálta velünk felvenni a kapcsolatot a probléma megoldása érdekében.
Az AlertPay-nél a tagjaink védelme a legfontosabb és elkötelezettek vagyunk a biztonságos és szakszerű fizetési feldolgozási szolgáltatásokhoz. A hamisított azonosítási adatok megadása súlyos megsértése az üzeltszabályzatunknak és a szokásos üzleti gyakorlatnak.
A legjobb erőfeszítéseink ellenére, hogy megoldásra jussunk az eladóval, nincs más választásunk, mint hogy megszakítsuk az üzleti kapcsolatot.
Ha Ön befektetett, vagy átutalt pénzt a kérdéses kereskedőnek, kérem nyújtson be egy kérelmet az AlertPay Resolution csapatához. Kérem figyeljen oda, hogy csak 30 napon belüli tranzakciót bocsájthat vitára.
A többi csak arról szól, hogy hol és hogyan lehet beküldeni ezt, de elvileg ez már kiderül a fórumnak több helyen is, úgyhogy nem fordítom le feleslegesen.
Remélem nem írtam nagy hülyeségeket

:D