Videónézés napi 1$
Re: Videónézés napi 1$
Cheddaron mar nem segit ami anno looton. Itt mar a playlista van atirva.
Ahogy elinditod, az elso meg a kaja, de oldalso menuben latod, hogy a soron kovetkezok,
mar videojatekok. ( mac address valtas utan is ).
( looton meg ugy volt, hogy mar cimsorbol lehetett latni, ha sz..ra vagy itelve, azon segitett a mac, vagy gepvaltas. Itt mar maga a lista van megvarialva.
pixelhez, egyelore tartja magat, hogy minden nap van celeben.
( minden nap uj ip, uj mac, es teljes cc , es gepujrainditas, nem sima gep kikapcsolas)
egyebek kesobb.
(
Ahogy elinditod, az elso meg a kaja, de oldalso menuben latod, hogy a soron kovetkezok,
mar videojatekok. ( mac address valtas utan is ).
( looton meg ugy volt, hogy mar cimsorbol lehetett latni, ha sz..ra vagy itelve, azon segitett a mac, vagy gepvaltas. Itt mar maga a lista van megvarialva.
( minden nap uj ip, uj mac, es teljes cc , es gepujrainditas, nem sima gep kikapcsolas)
egyebek kesobb.
(
pixelhez proof, mai is van mar 186 pont ami meg nincs kikerve:

Aki gyenge gepen hasznalja, annak kifejezetten ajanlott az edge, mivel jelenleg az
fogyasztja a legkevesebb RAM-ot es CPU-ta bongeszok kozul, reklamok megjelenitesehez ez szamit most.
( En librewolfon tolom, de eleg eros gepen ).
Tobbit kesobb

Aki gyenge gepen hasznalja, annak kifejezetten ajanlott az edge, mivel jelenleg az
fogyasztja a legkevesebb RAM-ot es CPU-ta bongeszok kozul, reklamok megjelenitesehez ez szamit most.
( En librewolfon tolom, de eleg eros gepen ).
Tobbit kesobb

Amióta ide postoltam, hogy megy nálam, rá 2 napra nem ment így tovább.
Nem tudom, van-e összefüggés, hogy valaki esetleg szólt, hogy másnál miért megy így....
Szóval abbahagyom itt az erről szóló tapasztalataimat. Sorry.
Nem tudom, van-e összefüggés, hogy valaki esetleg szólt, hogy másnál miért megy így....
Szóval abbahagyom itt az erről szóló tapasztalataimat. Sorry.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nincs semmi összefüggés, nálam egy héten max 2-3 nap megy, többin semmi. Egyszerűen el kell engedni már ez, lassan fél éve kínlódik.
Egesz nap total nulla volt ujra, mindennel probalkoztam amit el lehet kepzelni. IP-m ugyanaz reggel ota azt nem valtottam. Az elmult 1 oraban tudtam szamolasra birni,de nem tudom hogyan.
Pedig a napi kodnal mar le akartam loni.
1 ora alatt 100 pont felett jott mar most celeben.
En nem vagyok az az elengedos tipus, ha tudom, hogy valakinel megy, en nem szoktam feladni a dolgokat.
De teny, hogy sok ideget ettem mar meg miatta, es sokszor gondolkodtam azon , megeri-e szenvedni vele.
Pedig a napi kodnal mar le akartam loni.
1 ora alatt 100 pont felett jott mar most celeben.
En nem vagyok az az elengedos tipus, ha tudom, hogy valakinel megy, en nem szoktam feladni a dolgokat.

De teny, hogy sok ideget ettem mar meg miatta, es sokszor gondolkodtam azon , megeri-e szenvedni vele.
Cheddar:
vege a szep eletnek, minden bongeszoben, pc-n, mobilon is megjelent az
"Are you still watching?" yes/ no....
szoval mar nem lehet alvas kozben is futtatni.
( amiket en extrakent probaltam az a Kiwi, Librewolf, Mull de mindegyiken megjelent )
vege a szep eletnek, minden bongeszoben, pc-n, mobilon is megjelent az
"Are you still watching?" yes/ no....
szoval mar nem lehet alvas kozben is futtatni.
( amiket en extrakent probaltam az a Kiwi, Librewolf, Mull de mindegyiken megjelent )
nah... talan megszultem...tegnao is 300 felett ma is 200 felett mar.
Azert van Neked heti 2 nap, mert ahogy a support is irja, idokozonkent gyere vissza low demand miatt.
Ezen segit a napi uj mac,mert az alapjan szurnek.
Ami miatt nekem leallt az meg az volt, hogy kombinalni kell az elotte postolt F5-tel.
Szoval ami nalam muxik idezve az elozoeket, igy inditod:
"
"
ES
"
Legyél min 10-20 percig türelmes, ha nincs reklám, vagy esetleg nem magyart látsz, nyomj rá egy manualis F5-t.
"
Celeben speciel ha elejerol nezed, akkor az 50-es gondorhaju nonel updateli magat az oldal, azt 2x fogja igy lejatszani, es utana mikor mar fut a kovetkezo Tar kopasz uriember, mehet ra a manualis F5. Aztan ha mindent igy csinaltal, jonni fog a reklam, utana altalaban a kovetkezo update utan amikor is a citromsarga hatter elott van hosszu gondorhaju fiatalabb csaj.
Remelem segit.

Hja es eros gep is szamit, mert ha elkezdi , beakarja tolteni a Yettelt pld. , de nem megy vegig a reklam,
mert nem birja a gep, akkor biza le fog allni, es nem fogja beadogatni.
( Nalam van meg pluszban pont ezek miatt, 2 dolog a feladatutemezoben, de azt itt nem tudom leirni, hosszu, erteni is kell hozza:
- egy ami 5 percenkent uriti a RAM standbycachet.
- egy ami 5 percenkent magas pioritasura allitja azt a bongeszot amiben futtatod. )
elsorol lehet talalni youtube videot a neten, a masodik meg 1 soros powershell script,
mindketto futtathato exe-ben van berakva a feladatutemezobe.
( Ez utobbi 2 dolog nem letfontossagu, de segit )
mert nem birja a gep, akkor biza le fog allni, es nem fogja beadogatni.
( Nalam van meg pluszban pont ezek miatt, 2 dolog a feladatutemezoben, de azt itt nem tudom leirni, hosszu, erteni is kell hozza:
- egy ami 5 percenkent uriti a RAM standbycachet.
- egy ami 5 percenkent magas pioritasura allitja azt a bongeszot amiben futtatod. )
elsorol lehet talalni youtube videot a neten, a masodik meg 1 soros powershell script,
mindketto futtathato exe-ben van berakva a feladatutemezobe.
( Ez utobbi 2 dolog nem letfontossagu, de segit )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Katimama 2024.11.09. 21:10-kor.
Ez a mai, mondom en nem adom fel:

Annyi kimaradt, hogy edgeben a manuális F5 lenémítja a hangot, ott kell még 1 katt a hang ikonra a videóablak bal alsó sarkában az F5 után.
Amire meg nalam ra lett kerdezve kimaradas miatt mailben:
nalam librewolfban fut.
Amire meg nalam ra lett kerdezve kimaradas miatt mailben:
nalam librewolfban fut.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát nálam így sem megy, vagy ha igen kemény 20 pont, azért meg nem érdemes kínlódni, hátha jövőre normális lesz, én elengedtem egy időre.
Sőt még ha reklám is van, nem ad érte pontot sem, valószínű ez szolgáltató függő is, digit nem szereti vagy az nem szereti ezeket az idiótákat lényegtelen, kicsit elköszönünk egymástól.
Sőt még ha reklám is van, nem ad érte pontot sem, valószínű ez szolgáltató függő is, digit nem szereti vagy az nem szereti ezeket az idiótákat lényegtelen, kicsit elköszönünk egymástól.
Én is digin nyomom, csak cloudflare van beállítva dnsnek.
Ma is már 200 felett a leírt módszerrel.
Ma is már 200 felett a leírt módszerrel.
Na mára kivették úgy néz ki celeb alól a Yettelt, ha valaki előbb megtalálja, most éppen hol van reklám, szóljon, köszi.
Proofok:
Nov 11, 2024 + 360.00 coins
Nov 10, 2024 + 207.00 coins
Nov 09, 2024 + 297.00 coins
Nov 08, 2024 + 315.00 coins
Nov 07, 2024 + 153.00 coins
Proofok:
Nov 11, 2024 + 360.00 coins
Nov 10, 2024 + 207.00 coins
Nov 09, 2024 + 297.00 coins
Nov 08, 2024 + 315.00 coins
Nov 07, 2024 + 153.00 coins
Ha esetleg ez valakinek segit, tudjatok en sose adom fel.Masnak epp elobb irtam mailben:
"
irnom kellett csak... nem tudom , hogy dolgoznak valamin, vagy mi...
most kezdtek el megjelenni celeben a yettelek.
UGYANAZON IP delutan 13-tol, 3. mac address.
"
"
irnom kellett csak... nem tudom , hogy dolgoznak valamin, vagy mi...
most kezdtek el megjelenni celeben a yettelek.
UGYANAZON IP delutan 13-tol, 3. mac address.
"
Nálam, ismerősömnél is megy a celeben, a már leírt módon. Ha elindult akkor jelenleg most nem áll le. 200 pont körül járok. F5 kellett , hogy elinduljon a leírás alapján.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam edgen semmi továbbra sem,de én már csak megszokásból indítom el, aztán egy órával később már ki is kapcsolom.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Nagyon nem ajánlom senkinek ezt a módszert, ha nem ad be rendszeresen reklámokat akkor max 20 centet kapsz vele naponta(valószinüleg több lesz a villanyszámla ha egésznap bevan kapcsolva a gép, szóval nemhogy ingyen pénzed lesz ebből hanem inkább passzivan bukod el a pénzedet!)
Ennéll sokkal jobb módszerek vannak, meg is osztom veletek a legjobbat az ingyen pénzszerzéshez.
1. Regisztrálj egy freecash fiókot, itt megteheted: https://freecash.com/r/259503480614e845084a
2. Megkeresed a timewall parnert, regisztálj!
3. A tasks menüpont alatt tudsz csinálni különböző feladatokat amikért pénzt kapsz, nagyon egyszerü feladatok vannak, egy 8-10 perces munkáért kapsz simán 20 centet. Pár óra alatt simán meglehet keresni napi 5 dollárt!
Ennéll sokkal jobb módszerek vannak, meg is osztom veletek a legjobbat az ingyen pénzszerzéshez.
1. Regisztrálj egy freecash fiókot, itt megteheted: https://freecash.com/r/259503480614e845084a
2. Megkeresed a timewall parnert, regisztálj!
3. A tasks menüpont alatt tudsz csinálni különböző feladatokat amikért pénzt kapsz, nagyon egyszerü feladatok vannak, egy 8-10 perces munkáért kapsz simán 20 centet. Pár óra alatt simán meglehet keresni napi 5 dollárt!
most látom, hogy ide is szemeteltél, már ezért bannolni kellene...
Patrasz: nálam megy, tegnap is 450 pont körül volt....ma így állok eddig:

Patrasz: nálam megy, tegnap is 450 pont körül volt....ma így állok eddig:

-
- Új tag
- Kapcsolat:
Pár centért biztosan megéri egész nap futtatni a gépet, szép munka Katimama, szép megélhetést biztositott a nyugdijas éveire, gratulálok minden tisztelettel tényeg! 

jol van pihenjel le szerintem, min 20-30 oldalt csinalok aktivan, abbol ez 1.
Minden nagykepuseg nelkul mondom, sokkal nagyobb tudassal rendelkezem , mint Te.
Minden nagykepuseg nelkul mondom, sokkal nagyobb tudassal rendelkezem , mint Te.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Tisztelettel Katimama de ehhez a centes kinlódásokhoz mégis milyenfajta tudás szükséges? Ezt komolyan kérdezem, kérem fejtse ki bővebben a kedvemért!
Nyilvan belem szorult annyi esz, hoogy nem etetek tovabb egy HAZUG trollt....kivarom mig bannolnak.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Sajnálom Katimama, kérem vegye fel velem a kapcsolatot privát üzenetben, amint megosztotta velem a tudását azonnal felmondok a munkahelyemen, az ön tudásával elvileg ha 20-30 oldal megy egyszerre, mindenhonnan jön pár cent az már egy igazi kincsesbánya, nem is kell többet dolgozni, thanks Katimama, ön a megmentőm!
Akkor see you later in private, webcam is mehet, puszi

Akkor see you later in private, webcam is mehet, puszi

tegnap keállították celebesen a hirdetést, tudja valaki esetleg most hol van?
Vissza a tetejére
Vissza a tetejére
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Most mintha újra lenne reklám a celeben, samsung galaxy.
Igen nekem is megjelent reggel, de német nyelvű hirdetés... Nálad is német?
úgy kb. 8-10 db reklám után amúgy nekem le is áll...párx azért újraindítottam.
úgy kb. 8-10 db reklám után amúgy nekem le is áll...párx azért újraindítottam.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igen,német, de most már pontokat se ad hiába van reklám, szóval nálam ennyi. Szépen leamortizálódott ez a lehetőség is.
szerintem ez annyi volt, hogy elcseszték az országot...nemrég néztem rá, nálam már a hirdetés sincs.