Videónézés napi 1$

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
NcmK
Új tag
Új tag
Kapcsolat:

Videónézés napi 1$

Hozzászólás Szerző: NcmK »

Sziasztok!

Szerintem ez most jelenleg az egyik legjobb és legkönnyebb netes pénzkeresés, mert itt tényleg nem kell csinálni szinte semmit.

Lefogom írni lépésről lépésre. Amiről szó van az egy nagyon rövid, kb 3-5 perces folyamat. Én is használom, ezért merem ajánlani, és tényleg baromi egyszerű. Freecash oldalt ami mint tudjuk megbízható, összekötjük a loot.tv -vel ahol a videókat nézzük. Loot.tv-ről átutalod 1 gombnyomással a pontokat amiket videók nézésével kaptál a freecash oldalára és onnan utalhatod paypal, crypto stb stb. ami tetszik. Sok kifizetési lehetőség van.

A feladat: Videókat kell "nézni", 2-10 perces videók mennek folyamatosan egymás után. Nekem 0-24 megy 2 gép, nem kell hozzányúlni, nem kell következő videóra kattintani, csak hagyni hogy lejátsza a videókat egymás után magától. Monitor kikapcs, hadd szóljon. :-) Folyamatosan gyűjti a pontokat. Nekem így kb napi 1 dollárnyi pont gyúlik össze.

1. Lépés: Hozz létre egy free cash fiókot: https://freecash.com/r/107227557242626133234 (Ez az én linkem, köszönöm ha itt regisztrálsz)

2. Lépés: Ezután hozz létre egy http://www.loot.tv fiókot.

3. Lépés: Most összekapcsolod a Freecash fiókod a Loot.tv-vel: Ehhez mindkét oldalon bekell jelentkezned, majd a loot.tv oldalon, kattints a "Reedem" gombra a bal oldalon. Általában automatikusan linkeli, de ha nem, kattints a "Link Account" gombra, ott megtalálod a Freecash-t.

4. Lépés: Visszatérsz a Freecash oldalára, megnyitod az Earn fület, és kiválasztod a "Lootably" lehetőséget, megkeresed a "Loot.tv - Food" menüt, ez az egyik legjobb opció én itt "nézem" mindig. Rákattintasz, átirányít a loot.tv oldalra ahol már elindul a videó, és csak hagyni kell hadd menjen magától, gyűjti a pontokat.

Ennyi. Készen vagy. Pofonegyszerű, és jó "passzív" jövedelem.

Sok sikert mindenkinek! És mégegyszer köszönöm, aki az én linkemen regisztrál!
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Re: Videónézés napi 1$

Hozzászólás Szerző: Katimama »

Én már nagyon rég használom a loot.tv-t, napi 1 dollár az hogy jön össze?
Napi 300 pontnál több sose jön nekem össze, Freecash 300 pontért $1-t ad? Mert ahol én használom
az csak 20 centet.
vzs87
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vzs87 »

Én se értem, hogy jön ez össze. Még, hogy napi 1$ jó az ha havi 1 :D , de taníts mester.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vzs87 2023.01.13. 22:11-kor.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Alapvetően más probléma is van ezzel a topiccal. Freecashez van a reflink azt meg már más meghirdette. ( Dzsiar )
vzs87
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vzs87 »

Katimama te is taníts, hogy jön össze napi 300 pont? nekem 100-nál több nem sikerül és kb egésznap megy.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

a 300-at maxnak írtam, de olyan 220-300 között szokott nekem lenni, 0-24-ben telefonon.
Vannak bónuszpontok a reklámokon kívűl , ha 1 huzamban nézed sokáig.
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: mrarizona »

16 óra alatt jött össze 100 pont. Majdnem végig folyamatosan ment.
Első nekifutásra 81000ft-m lett belőle és lesz még folytatása: https://app.getgrass.io/register/?refer ... 0GUWXygGZ8
https://pawns.app/?r=437638 10+ fizetett, összesen 107 dollárt.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Ez teljesen változó, reklámok mennyiségétől függ. Utóbbi 1-2 nap nálam is gyalázatos, de gondolom benne van az is, hogy rengeteg ember menekül most ide hideoutról, ami hosszabb ideje szívatja már az embereket, facebook oldalon mindig "ajánlgatják", hogy jöjjenek ide, ez sokkal jobb....
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Konkrétan annyira lecsökkent nálam, hogy nem tudok ma kikérni 170 pontot 1 nap alatt, ami kellene nekem azon az oldalon ahol használom a bónuszhoz.
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Jelentés:
Ha neked napi 1 dollárt ad 0-24h futtatásért, akkor nekem a napi 8-10 óráért, miért csak most jött össze az 5000 pont? 18000+ körül kellene járnom.
Első nekifutásra 81000ft-m lett belőle és lesz még folytatása: https://app.getgrass.io/register/?refer ... 0GUWXygGZ8
Aymonerry
Támogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Aymonerry »

A félig alvó és éber tagoknak infó a Loot tv helyzetéről:
Át nyergelt új weboldalra.
E-mailben is küldte az infót.
Cheddar.tv az új oldal. Ugyanúgy addolni kell az adott oldalhoz. Számol korrekten. :)
TimeBucks - nekem bejött:https://timebucks.com/?refID=216211233
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Napi 1-t akkor se ad, ha egész nap megy. De az a kevés is jó, amit ad. Akkor megy, amikor nem vagyok gépnél.
Aymonerry
Támogató
Kapcsolat:

A Loot nem is fog 1 dollárt adni szerintem. Soha nem volt jobb mint a HideOut. Nekem olyan 40% szokott lenni a bevételem a HO-hoz képest.
Nem is lehet a kettőt egy szinten említeni. A számolási rendszer is teljesen eltérő. Míg HO a megjelenített videóreklámokért számol adott kreditet, a loot jelenlét alapú. (volt eddig) De ott van az engagedhits is például. Fix idővel (általában 1 perc YT) fix összeget számol. Azért kerülik sokan mert maximalizált a napi megtekintés. (20video - max 10cent/24h)
frank26
Új tag
Új tag
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: frank26 »

Sziasztok!
Segítenétek nekem hogyan lehet ténylegesen elkezdeni a videónézéseket?
Sajnos tényleg buta vagyok hozzá, nekem ha rámegyek a videónézére valami feladatokat ír ki.
Pl töltsek le a play áruházból egy játékot és jussak el a 3.ik negyedik szintre.
mrarizona
Érdeklődő
Érdeklődő
Kapcsolat:

Böngészőben simán csak rámész a videóra, pl mint youtuben. Aztán mennek egymás után. Ez a Cheddar.tv, a loot-ra már be se lépek.
Aymonerry
Támogató
Kapcsolat:

frank26 írta: 2024.08.11. 11:22 Sziasztok!
Segítenétek nekem hogyan lehet ténylegesen elkezdeni a videónézéseket?
Sajnos tényleg buta vagyok hozzá, nekem ha rámegyek a videónézére valami feladatokat ír ki.
Pl töltsek le a play áruházból egy játékot és jussak el a 3.ik negyedik szintre.
Részletesen leírni lenne egy órányi olvasmány. :?
Lényeg:
kiválasztassz egy oldalt. Lehet Ptc vagy Survey, vagy híbrid. Amelyik szimpatikus. Figyelembe veszed hogy milyen számlára fizet (PayPal, Crypto, Payeer, AirTm) ami Neked megfelelő.
Ha ez megvan, körbejárod hogy melyik mennyi váltja a pontokat. Itt mindenki másra esküszik. Van aki bónuszokba gondolkodik (daily, acchievement, leaderboard, ptc érdekel-e, vagy surveys, vagy micro task)
Megnézed ami nagyon fontos, hogy a Lootably és az AdscendMedia parnere legyen!
A Lootably jelenleg Cheddar aloldalon fut.
Az AdscendMedia (Pixelpoint) jelenleg Hideout oldalról nyílik meg.
Szal... kiválasztott "Kifizető" oldalról megnyitva az offerseket megjelennek a video néző oldalak új lapon. Itt HO (hideout) Signup, majd újra kifizető oldal, és addolja a videónéző accountodat. Hasolnóképp Cheddar is.
(mint említettem sok infó kimarad, de az egy regény lenne)
Nah, Ha sikerül az összekapcsolás, megjelenik a requiest (kikérés/átváltás) részen az adott kifizető oldal hivatkozása.
Ami még fontos! No adblock, No uBlock, No blocker, No Adguard, No Privacy Badger, és sorolhatnám. Letisztult minden reklámot átengedő böngésző kell... vírussal még nem találkoztam egyiknél sem. Több mint 20 év alatt ezeket kitapasztalja az ember, hogy melyik oldal mennyire safe.
Nyah. ez Basic. Van advanced és professional szint. (utóbbi sor csak poén) :D
Valaki még fűz hozzá vmit?
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

prof szinthez fuznek majd Andi , de az csak poen :)
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

nah, az a baj , hogy "MI" ezt ertjuk, de egy teljesen kezdo nem erti meg amit irtal, ha beleteszel olyan szavakat, ami egy "nem lenezve kezdonek" sok.
total nyersen kell leirni.
- be kell regisztralni valamelyik fizeto oldalra, jelenleg 2 van:
cheddar.tv ( ez az egy oldaluk van )
vagy
pixelpoint.tv ( tobb oldaluk van amire ugyanazzal a felhasznalonev/jelszoval tudsz belepni
az osszesre:
lmaoden.tv
jetsetlive.tv
cozycrafts.tv
groovehub.tv
puppybear.tv
gamersden.tv
recipepanda.tv )

Ezeken az oldalakon tudsz pontokat elerni videonezesert ahogy Mau irta full tiszta bongeszo
hasznalataval )
Mivel utobbi jelenleg haldoklik ( ez sokszor van, de ha megy sokkal tobbet fizet ),
a cheddar.tv-t ajanlom kiprobalasra.

Ahhoz hogy az elert pontokat valodi "penzre" tudd valtani, ossze kell kapcsolni valamelyik masik oldallal, ami lehet barmi, ptc, survey, stb, csak megtalalhato legyen az oldalan, hogy ossze tudd kapcsolni.
Most egy konkret peldat mondok, hogy ertheto legyen.
Beregisztralsz a coinpayu-ra,
Legyel belepve a coinpayun es a cheddaron is egyidoben, es a coinpayu/offers/Lootably
linken kattints a cheddar.tv.re, ezzel elvileg ossze is kapcsoltad a coinpayut a cheddarral,
es innentol kezdve, a cheddaron szerzett pontjaidat ki tudod kerni Coinpayura,
onnan meg ahova szeretned.
Ha mas oldalal szeretned osszekapcsolni, ugyanez a menet, lehet cheddarra akar tobb oldal is
"belinkelve" oda kered ki ahova szeretned ahova Neked jobb.
Ezt mint Mau irta mindenki maga donti el, neki mi a megfelelobb.

na a 2-bol egyutt talan mar ertheto mindenkinek, csak azert irtam Mau, mert tenyleg nem biztos, hogy a Te szavaiddal minden kezdo megerti, de majd megbeszeljuk ma :)

meg 1-2 segito kep:

igy nez ki cheedaron a kikeres resz, ha sikeres az osszekapcsolas:

Kép

es igy latod coinpayun pld. amikor kikered:

Kép

Pókeres szlenggel, good luck :)
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

1 napja nincs ads, szoval aki most probalna ne idegeskedjen.
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: patrasz »

A pixelpoint kb egy hónapja teljesen 0, semmilyen reklám, semmilyen pont nem gyűjthető. Hiába írsz a supportnak csak ígérgetés van, szóval nem néz ki túl jól. :angry: :argue: :spam:
frank26
Új tag
Új tag
Kapcsolat:

Sziasztok!

Sajnos tényleg nagyon butának fogtok nézni engem de sajnos tényleg nem értem pedig alaposan leírtatok nekem mindent!
Regisztráltam a coinpayu.com oldalra és a cheddar.tv oldalra is ugyanazzal az email címmel.
A gondom az hogy a coinpayu.com oladon az offers alatt én semmiféle lootably menüt nem találok így a cheddar.tv oldalon hiába próbálok videót nézni nem számol nekem utána pontokat!
Bocsánat tényleg én vagyok nagyon buta!
frank26
Új tag
Új tag
Kapcsolat:

Amúgy nektek működik a loot.tv?
Nekem nem hozza be azt az oldalt.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

loot.tv mar nem is fog, az teljesen megszunt.
helyette van a cheddar.tv, de napok ota azon sincs ads.
Legalabbis nekem :)
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Igen, már nem számol semmit sem megint, gyakorlatilag az összes videónézős oldal halott több mint egy hónapja.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

frank26 írta: 2024.08.18. 11:33 Sziasztok!

Sajnos tényleg nagyon butának fogtok nézni engem de sajnos tényleg nem értem pedig alaposan leírtatok nekem mindent!
Regisztráltam a coinpayu.com oldalra és a cheddar.tv oldalra is ugyanazzal az email címmel.
A gondom az hogy a coinpayu.com oladon az offers alatt én semmiféle lootably menüt nem találok így a cheddar.tv oldalon hiába próbálok videót nézni nem számol nekem utána pontokat!
Bocsánat tényleg én vagyok nagyon buta!
az offers/offerswallon belul keresd, a kepernyo jobb oldalan van alig lathatoan a jobbra
gordito nyil a tovabbi offerswallok megjelenitesehez.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Esetleg valaki, valahol, valamelyik oldal akarmelyik csatornajan latott akar
egyetlen reklamot is a napokban?
akkor irja mar le , melyiken.
mert en face stb helyekrol ugy veszem le, hogy mas orszagoknal azert van reklam....
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Nálam 1,5 hónapja sehol sincs reklám
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Valakinél van esetleg változás? Nálam továbbra sincs reklám.
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Sehol semmi, minimum 5-6 levelet írtam a pixelpoint supportra, de csak sablonos válaszok jönnek, nincs értelme.
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

patrasz írta: 2024.09.12. 20:35 Sehol semmi, minimum 5-6 levelet írtam a pixelpoint supportra, de csak sablonos válaszok jönnek, nincs értelme.
Én már próbálkoztam hátulról is, ( azon Adminon keresztül ahova reedemelem ),
megvédte őket, hogy én vagyok valószínűleg a csaló... :)
Szelektíven tiltják az accocat a hirdetések megjelenítésétől.
ÉS nem országokra gondolok, mert van olyan magyar facen "( Top fun" ranggal ), akinek az a baja,
hogy pár hirdetés után nem kap többet..... én konkrétan írni se tudok facen, mert előttem zárt a csoport,amint belépek facere. :)
Support nem is fog sablonon kívűl mást adni, sose adtak mást, mondom ezt több éves tapasztalattal.
Csak azért én napi szinten lesem a facet is, és amikor olyan panaszt látok, hogy múlt héten minden nap min. 1000 pont, most ma meg pár óra és semmi, azért az bicskanyitogató.
( Jelzem, én is napi szinten $1-et kerestem ,amíg nem lettem "tiltott" )
Ma volt ugye kód. 70 pont, volt vagy fél óra, ahogy nézem, utána fully reedemed....
Mindenki gondoljon amit akar.....

Évek alatt én már annyi féle "blokkal " találkoztam velük kapcsolatban, hogy csak nah...
kezdve hálókártya MAC address blokktól amit csak el tudtok képzelni...
Amik eddig segítettek most nem segítenek.
1 hónapot adok még nekik max....
Aztán lehet gondolkozni az alternatív megoldásokon.... ( új acc, új helyre reedemelve,
mert nem akarunk mi csalni, de ez mégis mi a fasz amit ők csinálnak, na az a csalás ).
Válasz küldése