Earngroups.com - Eminent Investment Solutions
Re: Earngroups.com - Eminent Investment Solutions
en is írtam es kerdeztem hogy lr -Re kuldik -e
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
sleepingevil, neked ap-re küldték, vagy libertryre vissza?
Én is írtam nekik, de nincs olyan szerencsém, hogy azonnal válaszolnak és visszaküldik a pénzt.sleepingevil írta:Írjatok nekik e-mailt! Azonnal visszaküldik a pénzt. Ott a bizonyíték az előző hozzászólásom.
Kb. 2 órája én is írtam nekik, de semmi sem történt eddig.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
de idegesítő ez a várakozás.
en mar felteszem a kezeim... a legrosszabbra készülök, Ha mégsem AZ lesz CSAK örülni kell...
Ha nem tudják Alert-ra visszaküldeni, akkor miért nem írták meg, hogy mit kell tennie annak, aki nem adott meg másik számlát.
Új processort nem lehet megadni, szal akkor most mi a teendő ?
Új processort nem lehet megadni, szal akkor most mi a teendő ?

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
az egymásra mutogatás a legkönnyebb. elhiszem, hogy konfliktusuk van az alerttel, de ezt nem rajtunk kéne leverni, utalják ki, azt szevasz.
szerintetek hétvégén egyáltalán foglalkozni fognak ezzel?
szerintetek hétvégén egyáltalán foglalkozni fognak ezzel?
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Én eddig nem találtam, lehet hogy felületes voltam de most az alábbi bejegyzést vettem észre az Edit account menüben:
in order to add or edit your payment processor account details, username, or email address, please send us a support ticket to support@earngroups.com, mentioning your username, secret question, secret answer, and the details you wish to change.
in order to add or edit your payment processor account details, username, or email address, please send us a support ticket to support@earngroups.com, mentioning your username, secret question, secret answer, and the details you wish to change.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
akkor szerinted gyors liberty váltás és mél?
az remek lenne, ha lecserélhetném az alert adataimat libertyre, reggelek anyámnak is és minden menne tovább a régiben.
az remek lenne, ha lecserélhetném az alert adataimat libertyre, reggelek anyámnak is és minden menne tovább a régiben.

wahoo11994 írta:Én eddig nem találtam, lehet hogy felületes voltam de most az alábbi bejegyzést vettem észre az Edit account menüben:
Ha a Google fordító barátom nem csal,akkor ez az üzenet azt jelenti,hogy ha azt szeretném,hogy Libertyre utalják ki a pénzt,akkor írjak a supportnak egy levelet,ami tartalmazza a felhasználónevem,a regisztrációnál megadott titkos kérdést+választ,meg,h mit szeretnék szerkeszteni,akkor az összegemet át teszik Liberty Payment processzorra,ahonnan ki tudom kérni Libertyre..Legalábbis nekem így jött le a levél,javítsatok ki,ha tévedek..
De,ha mégis nekem lenne igazam,akkor viszont így lehet jobban járnánk,szemléltetem egy egyszerű példával:
Én 100$-t tettem be múlthét csütörtökön,bárhogy is számolom,jövőhét csütörtökön kéne lejárnia a befektetésemnek,s 145$-omnak kéne lennie..
HA,nem foglalkozok azzal,amit az előbb leírtam,és az EG visszafizeti nekem a tőkémet,vagyis a 100$-omat,akkor igaz,h van 100$-om,s nem buktam el,de viszont,ha a a következőt választom,akkor a kamattal együtt kapom vissza:
Tehát,csinálok egy Libertyt,írok a supportnak,hogy ami a számlámon van összeg,azt tegyék át Liberty processzorra,és amint lejár jövőhét csütörtökön a befektetés,s orr lesz a 145$-om,akkor fogom s kikérem Libertyre..Amint megérkezik,keresek itt a fórumon egy embert,aki áttudná nekem váltani,VAGY, xchangeren keresztül átváltom,mivel az Libertyről AP-re ingyen vált..Így megkapom a 145$-t Ap-re,igaz,h egy kicsit macerás,de akkor is..
Szerintetek???
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én megírtam a liberty számlaszámomat (most regisztráltam), kértem, hogy csatolják. de előtte a kikérésért is rimánkodtam, már nem akarok bekavarni, szóval ha kiküldik iks jó, ha libertyre csatolnak is oké.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a secret kérdésemnek hol tudok utánanézni? elfelejtettem, hogy mit adtam meg.
sweeney todd írta:a secret kérdésemnek hol tudok utánanézni? elfelejtettem, hogy mit adtam meg.

Ez segítségedre lehet

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Isten vagy!!!! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sweeney todd 2011.07.29. 15:19-kor.
sweeney todd írta:Isten vagy!!!!

Az egyik fórumtársunk készítette,nem én,én csak bemásoltam

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Akkor annyi lenne, hogy kérjük LR számlára a pénzt? Vagy ebbe még EG-nek is bele kell menni?
Profits-empire : http://profits-empire.com/?ref=foton100101
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hát ha nem akarnak ügyfeleket veszíteni, akkor miért ne mennének bele?
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Szerintem nem lehet LR-re kikérni. Nem tudom, hogy van-e náluk e-currency exchange funkció, de ha nincs, akkor csak AP-re adják vissza. Én is arra kaptam vissza. Ha olvastátok a levelem láthatjátok, hogy mutattam hajlandóságot, hogy másik számláról még később akarok befizetni. Ez nem feltétlenül igaz, de arra jó, hogy visszaadják a pénzem, hogy elégedett legyek, és tényleg fektessek be máshonnan. Nem akarnak ügyfeleket veszíteni higyjétek el.
Az AlertPay egyértelműen fel akarja venni a versenyt a PayPal-el, és ahhoz hogy ezt megtegyék ki kell szanálniuk azokat az ügyfeleket, akik potenciális problémát jelentenek. Egy HYIP oldal kockázatos befektetésnek minősül, tehát szerintem az AP szépen lassan ki fogja irtani a HYIP ügyfeleket.
Amúgy annyi hülyeséget összehord itt 1-2 ember, hogy nehéz kibogarászni, hogy mi a hasznos információ.
Egyszerű a képlet: Ha 14 napon belül küldtél be pénzt, akkor írj nekik egy e-mailt, hogy mikor küldik már a refundot, mert szeretnéd visszatenni liberty-ről!
Ha 14 napon kívül vagy, akkor dispute.
Az AlertPay egyértelműen fel akarja venni a versenyt a PayPal-el, és ahhoz hogy ezt megtegyék ki kell szanálniuk azokat az ügyfeleket, akik potenciális problémát jelentenek. Egy HYIP oldal kockázatos befektetésnek minősül, tehát szerintem az AP szépen lassan ki fogja irtani a HYIP ügyfeleket.
Amúgy annyi hülyeséget összehord itt 1-2 ember, hogy nehéz kibogarászni, hogy mi a hasznos információ.
Egyszerű a képlet: Ha 14 napon belül küldtél be pénzt, akkor írj nekik egy e-mailt, hogy mikor küldik már a refundot, mert szeretnéd visszatenni liberty-ről!
Ha 14 napon kívül vagy, akkor dispute.
Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ja igen... EG-nél ne várjátok, hogy hétvégén visszaküldik a pénzeteket. Ha ma nem jön meg, akkor csak hétfőn fogják visszaküldeni. Amúgy a korrektségük miatt lehet, hogy LR-ről be fogok fizetni hozzájuk mégis.
Az instabil helyzetük miatt jelenleg nem ajánlom a HYIP oldalakba való befektetést.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
most küldte vissza a cég a 105 dodómat, de nem tudok képet küldeni mert nem tom hogy kell.
egyébként AP-re küldte. írtam egy Christian please refundot, és küldték!
most küldte vissza a cég a 105 dodómat, de nem tudok képet küldeni mert nem tom hogy kell.

Szia!jancsika írta:Sziasztok!
most küldte vissza a cég a 105 dodómat, de nem tudok képet küldeni mert nem tom hogy kell.![]()
Mikor írtál neki?
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Délben írtam, 3-kor jött a lóvé. nálunk délben ott reggel 6 óra van nem?
az új befektetésnél meg lehet adni LR procit?
az új befektetésnél meg lehet adni LR procit?
- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nekem is visszaküldtek 160 dolcsit. 10 perccel a levélírás után megjött.
Weblapom: http://sokpenztakarok.lapra.hu/
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nekem is most jött meg, sajnos csak ennyi, a többi bent ragadt. 
Date: July 29, 2011 10:14:35 AM
Amount: $23.07 USD
Reference Number: 749C2-B1646-xxxxx
Item Description: Deposit to earngroups.com User miyoku: ----------
anyámé, pasimé is megjött!

Date: July 29, 2011 10:14:35 AM
Amount: $23.07 USD
Reference Number: 749C2-B1646-xxxxx
Item Description: Deposit to earngroups.com User miyoku: ----------
anyámé, pasimé is megjött!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sweeney todd 2011.07.29. 16:36-kor.
+ 7/29/2011 Refund Received earngroups.com@gmail.com Completed $10.00 USD
+ 7/29/2011 Refund Received earngroups.com@gmail.com Completed $100.00 USD
+ 7/29/2011 Refund Received earngroups.com@gmail.com Completed $100.00 USD
én ezt írtam, fordítóval de valószínű, hogy erre jött meg:
Dear Krisztián
EarnGroups.com!
I have money earngroups, I cannot withdraw it, please help how, what to make i, my money alertpay onto an account to do.
I have money earngroups, I cannot withdraw it, please help how, what to make i, my money alertpay onto an account to do.
You arrange it, you are me what should I do?
Thank you,
Aláírásod, neved
Dear Krisztián
EarnGroups.com!
You arrange it, you are me what should I do?
Thank you,
Aláírásod, neved
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
találtam egy goldux.com nevű bankközi átváltót, 1.9-3.9 %+2.5 usd között melóznak.
jó lessz AP ről LR-re átváltani a pénzt. Az AP meg tehet egy jó méééééély szivességet

Számoljatok: ha a EG 2.1-szerezi a pénzt havonta, akkor szerintem ez bagatell....
jó lessz AP ről LR-re átváltani a pénzt. Az AP meg tehet egy jó méééééély szivességet

Számoljatok: ha a EG 2.1-szerezi a pénzt havonta, akkor szerintem ez bagatell....
Hello
your Principal has been Refunded
Please Try to take out your money from this scam payment Processor
ezt kaptam és megkaptam a 15 dolláromat
ezt kaptam és megkaptam a 15 dolláromat

Írtál nekik ? Ha igen, honnan ? Saját mail vagy support ?FZolee írta:Hello