N1adz.com - Megszünt
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Re: N1adz.com
2 x 10 centes jött griden! Na ilyen még nem volt! 

A kifizu, szokás szerint órák alatt megjött.
Egyre kevesebbet kattintok, már a nano hirdetéseket nem kattintom.
Kérdés ... Account balance-ból nem lehet már purchase balance-ba átteni pénzt?
Szeretnék hírdetést vásárolni, de nem tudom áttenni az összeget a purchase balance-ra.
Megváltozott ez az utóbbi 2 hónapban?
Szeretnék hírdetést vásárolni, de nem tudom áttenni az összeget a purchase balance-ra.
Megváltozott ez az utóbbi 2 hónapban?
Köszönöm!
Én edig ezt nem néztem, de ahogy látom tényleg nem lehet.
Szerk: a fórumban van, hogy kell egy support tickettet nyitni, gondolom manuálisan átrakják.
Szerk: a fórumban van, hogy kell egy support tickettet nyitni, gondolom manuálisan átrakják.

Azt írtam nem kattolom a nano-kat. De néha csak kellett, hogy legalább kapjak 1$-t a Contest végén.
Lassan teljesen abba kellene hagyni, már csak ez az 1 PTC van amit csinálok.
Sajnos nem modnhatni hogy kereset szempontjából egy atom oldal... és ha tényleg nem csak 1-2$ akar az ember össze kattolni havonta hanem jóval többet... akkor igen melós egy oldal... 
De kitartó munkával, azért lehet rajta keresni
Itt elsősorban nem is csak a PTC reklámokra gondolok (vagyis annak értékére) hanem amit te is írtál Dzsiar hogy a reklámok kattintása beszámít a contestbe ahol el lehet csípni 1-2$ helyeztést... vagy a Gridre, ahol 98%-ban minden nap nyerek legalább 1* 0.01$-t, nem mellesleg a Grid is beszámít a contestbe... és megemlíthetném még a pontrendszert és ezáltal a Rotate-t is. Én magam amióta kattolom az oldalt már több mint 45.000 ptc reklámot néztem meg
Ennek a pont értéke 80.000 pont. Ez mellett kb ugyan ennyi Gridet is megnéztem... aminek pont értéke szintén kb 80.000 pont (és még a befizetéseim után járó pontokat nem is említettem).
Mivel van pontbeváltás az oldalon 8000 pont - 1$ így ezeknek a pontoknak az értéke körülbelül 20$. 50.000 ptc credit pedig 5$-ba kerül az oldalon. Igaz nem túl sok kattintás jön rotatera naponta... de ahogy eddig néztem... körülbelül naponta 0.04$ simán meg van Rotaten, 1 reklámmal (ha többe rotate hírdetést adok fel akkor ez a 0.04$ inkább 0.06-0.07$ naponta! És ez az 50.000 credit azért igen sok ideig elég
Szóval mondhatni hogy rotatera Fix bevételt lehet generálni minden nap. És ez csak rotate... van még sok hasonló hírdetni való oldal 
Nem mellesleg eléggé stabil és 1 max 2 napos belül mindig fizet az Admin!
Én már nem is tudom hanyadik 10$+ kifizetésem kaptam
Persze ebbe benne van a Contest nyereményem is ahol mindig a top 10ben vagyok... de voltam már 2. és rengetegszer 5-ben is
Nyílván tagságom is van az is számít és mellette jó pár aktív DR-t is gyűjtöttem.
De a Gridet minden nap érdemes lenyomni... nem egyszer votl hogy egy nap 6* nyertem összesen 0.10$ értéket... de általában mindig nyerek 2 alakalommal 0.01$-t (nekem a tagság miatt 50 lehetőségem van)
Sajnálom hogy így vélekedsz és rossz tapasztalatod lehet a PTC odlalak terén Dzsiar...
Vhol megértem én magam is többször abba hagytam majdnem a PTC-t 4 éves "pályafutásom" alatt... de szerencsére mindig akkor jött össze egy siekres befektetésem vagy egy nagyobb kifizetés több oldaltól is egyszerre...
Én azt tanácsolom hogy ne add fel... és nézz kőrbe a PTC piacon. Vannak nagyon jó időben fizető és megbízható oldalak jelenleg is (még mindig)
Akár free kattolás akár befektetés terén is (tagság + RR)

De kitartó munkával, azért lehet rajta keresni

Mivel van pontbeváltás az oldalon 8000 pont - 1$ így ezeknek a pontoknak az értéke körülbelül 20$. 50.000 ptc credit pedig 5$-ba kerül az oldalon. Igaz nem túl sok kattintás jön rotatera naponta... de ahogy eddig néztem... körülbelül naponta 0.04$ simán meg van Rotaten, 1 reklámmal (ha többe rotate hírdetést adok fel akkor ez a 0.04$ inkább 0.06-0.07$ naponta! És ez az 50.000 credit azért igen sok ideig elég

Nem mellesleg eléggé stabil és 1 max 2 napos belül mindig fizet az Admin!

Én már nem is tudom hanyadik 10$+ kifizetésem kaptam

Persze ebbe benne van a Contest nyereményem is ahol mindig a top 10ben vagyok... de voltam már 2. és rengetegszer 5-ben is

Nyílván tagságom is van az is számít és mellette jó pár aktív DR-t is gyűjtöttem.
De a Gridet minden nap érdemes lenyomni... nem egyszer votl hogy egy nap 6* nyertem összesen 0.10$ értéket... de általában mindig nyerek 2 alakalommal 0.01$-t (nekem a tagság miatt 50 lehetőségem van)
Sajnálom hogy így vélekedsz és rossz tapasztalatod lehet a PTC odlalak terén Dzsiar...

Vhol megértem én magam is többször abba hagytam majdnem a PTC-t 4 éves "pályafutásom" alatt... de szerencsére mindig akkor jött össze egy siekres befektetésem vagy egy nagyobb kifizetés több oldaltól is egyszerre...
Én azt tanácsolom hogy ne add fel... és nézz kőrbe a PTC piacon. Vannak nagyon jó időben fizető és megbízható oldalak jelenleg is (még mindig)

Akár free kattolás akár befektetés terén is (tagság + RR)

Én 43000 ptc-t kattintottam.
Nem ezzel az oldallal van bajom, mert ez stabilan fizet, nekem szinte mindig 1-2 órán belül. Egyszerűen nem nagyon van időm kattintgatni,nézegetni,hogy itt kattintok ott hirdetek, hol mennyit lehet vele keresni.
Van ugye a dogeto.me oldalam, azzal is mindig van mókolni való. Talán most már kezd beindulni. Inkább azzal foglalkozom.
Nem ezzel az oldallal van bajom, mert ez stabilan fizet, nekem szinte mindig 1-2 órán belül. Egyszerűen nem nagyon van időm kattintgatni,nézegetni,hogy itt kattintok ott hirdetek, hol mennyit lehet vele keresni.
Van ugye a dogeto.me oldalam, azzal is mindig van mókolni való. Talán most már kezd beindulni. Inkább azzal foglalkozom.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Account Suspended: Lehet ennek is befellegzett? 

Ezt kicsit sem tudom elkézelni...
Persze semmi sem biztos...
Persze semmi sem biztos...
Szerintem feltörték.
Éppen kattintottam tegnap este, mikor kiírta, "your account hacked, pay 500$ to btc ....."
Éppen kattintottam tegnap este, mikor kiírta, "your account hacked, pay 500$ to btc ....."
Az ugy meleg...
Akkor lehet hogy tényleg ennyi volt...
Az adminba bízok... főeg hogy N1 rotator adminjáé... alaphelyzetben nem tudnám elképzelni hogy így szó nélkül lelépne...
De ha lerabolták... az már más dolog
Akkor lehet hogy tényleg ennyi volt...

Az adminba bízok... főeg hogy N1 rotator adminjáé... alaphelyzetben nem tudnám elképzelni hogy így szó nélkül lelépne...
De ha lerabolták... az már más dolog

Reménykedtem benne, hogy nem így lesz, de úgy néz ki, az 500 dollár kifizetését már nem vállalta be....
End of the story
Sajnos tényleg úgy néz ki vége.
(Az N1 rotator is akadozik nálam.)
Bár amióta nem jön be az oldal, mindennap kapok N1 rotatoros reklámot egy MariusGraphics.com-os román email címről.
(Az N1 rotator is akadozik nálam.)
Bár amióta nem jön be az oldal, mindennap kapok N1 rotatoros reklámot egy MariusGraphics.com-os román email címről.
Re: N1adz.com - Megszünt
Áthelyezem a scam-ba. Ha visszatér egyszer, visszakerül a régi helyére.
Sajnálom az oldalt, mert az elmúlt 1-2 évben indultak közül, ez sokáig bírta.
Sajnálom az oldalt, mert az elmúlt 1-2 évben indultak közül, ez sokáig bírta.
StarToshi
https://startoshi.com
https://startoshi.com
Re: N1adz.com - Megszünt
Nem fogok hazudni, én már január 1-én tudtam, hogy ez lesz
Akkor fizettem ugyanis be először az oldalba egy nagyobb összeget............
Akkor fizettem ugyanis be először az oldalba egy nagyobb összeget............

End of the story