Ha már így dicséritek Leventét, megmondaná valaki miért nem válaszol a kérdésemre? Már több alkalommal próbáltam kapcsolatba lépni vele (az oldalon lévő contakt gomb)-on keresztül, de semmilyen választ nem kapok. Esetleg van más lehetőség az elérésére?
Azt nem tudom megmondani Neked miért nem válaszol, nekem általában kb. 3-6 órán belül szokott jönni válasz a megkeresésemre (normál emberi időben küldött megkeresésre).
Az oldalon ismét bővülni fog a Blacklisted site-ok rész, kérem majd mindenki nézzen rá, s az ott található oldalakon a hírdetéseket szüneteltessétek, vagy tegyétek át más oldalra/oldalakra!
Amit én most észrevettem az az Ekoclix és a Croclix oldal átkerülése a Blacklisted site-ok közé.
Igen, leblokkolta, de nem kerültek fel a listára, az a vicc, hogy croclixen nem is tudom törölni a hirdetést, több böngészőből is beléptem, egyikkel sem engedi, írtam supportot, kíváncsi leszek...
CashTravel-en hirdeti mostanában valaki az oldalt? Érdekelne, hogy a kattok hány %-a hoz unique visit-et. Vagyis megéri-e innen venni PTC kredit csomagot?
Én a manual szörf részt használom, ott kb. 50 kreditből 25 az ami R4All-on meg is jelenik, s abból 20 unique visit lesz, lett. Nagyságrendileg. Az hogy a PTC résszel mi van, ott nem tudok nyilatkozni, ott nincs tapasztalatom.
Értem. Ez is hasznos infó, köszi.
Akkor valószínűleg a PTC-nél is hasonló arány lehet. Főleg, hogy azok sem fókuszosak. Ez elég szomorú. Akkor szerintem nem éri meg a vásárlás.
A dolog max. úgy éri meg (szerintem) ha az oldalon összegyűjtött pénzmagot beváltod kreditre, az áttranszformálódik R4All oldalra, ott meg kikéred. Így akkor "csak" 1 kikérésért fizetsz a bank felé. Én sok oldalamnál használom ezt ... majdhogynem közös kasszának használva R4All-t.
Igen, ezt a taktikát már én is csinálom egy ideje más oldalaknál. De a CashTravel-nél szerintem túl sokáig tartana összeszedni annyit, hogy el lehessen hirdetni, pláne némi haszonnal. Így a magam részéről itt marad a manual surf.