Ennyire kaka lett Neo???
Pedig msot agyaltam rajta hogy lehet elkellene kezdeni??? Életemben nem kattoltam rendesen 1 hétnél tovább...

De akkor off kösz a zinfót
Ha kell Optimálról stat szólj... itt is 1000 RRem van mint Scarleten.
És az lehet hogy nem olyan erős mint GPT és Scarlet... de jó pár hónapos tapasztalatom alapján stabilabb!! A kereset jó 20 centel kevesebb... viszont én havonta 3-5 RR-t cserélgettem összesen, mert nem álltak le!!! Ellenben Scarlettel vagy GPTvel ahol havonta 50-100RR-t azért cseréltem és ha nagyon szigorú lettem volna lehet 150-t is mondhatnék
Szóval lehet Scarleten és GPT-n nagyobb a kereset de az vissza jön Optin a megspórólt cseréken! Ezt mondom úgy hogy az elmult 1 hétben tényleg vmi gebasz volt Optin mert most 1 hét alatt nekem is cserélnem kellett vagy 30 RR-t... de hónapokon át tényleg havi max 5ben megálltam
Na nekem pont ez a bajom Admin... az idő!!! Sajnos nekem nincs időm se a kérdőívekre... illetve vhogy szerencsétlen vagyok ezekben, míg más havi szinten kap 5 ívet én évente kapok 2-3 sikeres ívet

... A rotatera meg főlegnem lenne...
Nekem tökéletes ez a PTC jellegű dolog... ha van kicsit több időm akkor lekattolom majdnem az összes rekit... ha nincs akkor elég a köt. 4-et, ami kemény 2 perc
Bár amennyi odlalt felvettem már... és amennyit kattolok mellette csak hírdetésre... abból simán átmehetnék rotaten lehet 2* is
De ez mellékes...
Amúgy gondolkodtam azon... hogy pár régebbi stabil oldal topickját átvenném ha nem gond, és a "nyitója" is inaktív vagy megengedi... mert vannak még egész jó régi stabil oldalak, amik fizetnek mint a kis angyal, és még az RR-ken is van profit (még ha nem is 50-70-90cent mint Scarleten) Ne porosodjanak itt feleslegesen
De azokat majd átnézem mennyire is inaktívak itt