Maria: válaszd a kifizetést, de ne az ALertPay-t, hanem a legalsót (Back to wallet) . Utána már tudod is lekötni...

Maradok az AlertPaynél, amúgy sincs jobb. Csak kicsit összeszedhetnék magukat. Igazuk van, hogy védik mindenkinek a pénzét és érdekeit, de ahogy hallom egyéb cégektől, kicsit drasztikusan dolgoznak és ez azt fogja eredményezni, hogy szép lassan el fognak válni tőlük és nem lesz használható.jani írta:...hadd ne mondjam,h gondolkozz pozitivanlabor67 írta:Megmondom őszintén, én nagyon haragszom az AlertPay-re. A bankom felé is volt problémám, elintézték 1 mondattal: menjek a bankba. Ott persze nem tudtak semmit tenni. Aztán fogtam, kivettem a Bank Account-ot, visszatettem és láss csodát: megjavult. Na ezt nem hinném, hogy nem tudták volna közölni. És minderre vártam 3 napot...en sem erztem igy az AP-el kapcsolatban.Viszont a torvenyes keretek kozott megtesznek mindent,neha nem ugy tunik.Nekunk-atlagembereknek sok tanulni valo van még befektetés ugyben-a tapasztaltabb befekteto tagoktol innen.
Szerintem,aki itt irkal,az egyikonk sem averageJoe,mivel egy befekteto eleve penzzel indul es a gondolkodas modunk is másabb,mint az átlag emberé
Ha azt nézem, hogy a PayPal a legelterjedtebb, és nem tudok olyan HYIP-ről, ami elfogad PayPal-t szerintem az AlertPay is szeretne igazi fizetőeszközzé válni, és nem csak a kaszinók és HYIP oldalakat szeretné kiszolgálni. Sőt... szerintem pont, hogy a PayPal-el akarja felvenni a versenyt, és akkor ki kell szanálnia a HYIP oldalakat.labor67 írta: Maradok az AlertPaynél, amúgy sincs jobb. Csak kicsit összeszedhetnék magukat. Igazuk van, hogy védik mindenkinek a pénzét és érdekeit, de ahogy hallom egyéb cégektől, kicsit drasztikusan dolgoznak és ez azt fogja eredményezni, hogy szép lassan el fognak válni tőlük és nem lesz használható.
már reagáltam rád. kb majd minden program biztonságosabb jelenleg, mint az EA.PTCrobi írta:Üdv. Urak és Hölgyek !
Regisztráltam az Elite Alliance-be, de nem jön meg a regisztrációt megerősítő email. (ismételt elküldére sem)
Tud valaki segíteni ? Jelenkezett már másnál is ilyen gond ?
A SPAM mappádban nézted? Amúgy szerintem hallgass sweeney todd-ra!PTCrobi írta:Üdv. Urak és Hölgyek !
Regisztráltam az Elite Alliance-be, de nem jön meg a regisztrációt megerősítő email. (ismételt elküldére sem)
PTCrobi írta:Üdv. Urak és Hölgyek !
Én ezt ajánlanám az Elite helyett:PTCrobi írta:Üdv. Urak és Hölgyek !
Nekem EA-ban több mint 200 dolcsi figyel, Earn-ba pedig 53 dolcsi csücsül.sweeney todd írta:jajjj, de rossz nézni, hogy a HUSM-ben ott integet a 90 $-om és nem tudok hozzányúlni.
mondjuk az EA-ban meg jóval több figyel, de talán azt karácsonyig megkapom.
pont délután írta vk, hogy a 2 hónap az városi legenda.jani írta:RelaxMaxsweeney todd írta:de hova a f*****ba fejlesztik már több, mint egy hónapja?!azaz Todd,2 honapot irtak
Én egyszer azt olvastam valahol, hogy az indiaiak a világon a legjobb programozók. Most rácáfolnak.jani írta:RelaxMaxsweeney todd írta:de hova a f*****ba fejlesztik már több, mint egy hónapja?!azaz Todd,2 honapot irtak es nagyon nehez feladat ez egy gyengen ragzoinglisul programozonak from India,foleg még a forexen is be kell feccolnie a visszafogott penzecskéket s aztán majd kifizetodunk 2134-es évben
![]()
![]()
![]()
De gondolkozzunk pozitivan,mert ugye a pozitiv agyhullamok vonzzak a pozitiv dolgokat
Oldalak jönnek mennek, nálam most a toplistás a Primfix, Opulentia, SafeDepositary.sweeney todd írta:ki itt a legrégebbi hobbi-befektető és melyik programot futtatja legtöbb ideje?
miben vagy a legrégebb óta?hoparduc írta:Oldalak jönnek mennek, nálam most a toplistás a Primfix, Opulentia, SafeDepositary.sweeney todd írta:ki itt a legrégebbi hobbi-befektető és melyik programot futtatja legtöbb ideje?![]()
Persze buktam már egy-két progin sajna.
Ez a három, de persze van még máshol is befektetésem.sweeney todd írta:miben vagy a legrégebb óta?hoparduc írta:Oldalak jönnek mennek, nálam most a toplistás a Primfix, Opulentia, SafeDepositary.sweeney todd írta:ki itt a legrégebbi hobbi-befektető és melyik programot futtatja legtöbb ideje?![]()
miben vagy a legrégebb óta?[/quote]hoparduc írta:
Oldalak jönnek mennek, nálam most a toplistás a Primfix, Opulentia, SafeDepositary.![]()
Ezeket inkább itt kérdezd, vagy pm-ben:sweeney todd írta: ezekben hány hete? és akkor itt van a legtöbb tőkéd is? (csak okosodni szeretnék, azért kérdezősködöm)
sweeney todd írta:ki itt a legrégebbi hobbi-befektető és melyik programot futtatja legtöbb ideje?
ok, ott folytatjuk.hoparduc írta:Ezeket inkább itt kérdezd, vagy pm-ben:sweeney todd írta: ezekben hány hete? és akkor itt van a legtöbb tőkéd is? (csak okosodni szeretnék, azért kérdezősködöm)
http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=1150
patric22 esküszik rá.szabol írta: most EG-zek bízok benne hogy tovább él
sweeney todd írta:patric22 esküszik rá.szabol írta: most EG-zek bízok benne hogy tovább él
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég