Ennyi bevezető után lássuk mi is lesz az új oldal. Röviden annyi, hogy a Paidverts minden jó tulajdonságát megtartják, teljesen új kóddal fog futni az oldal, lényegesen kisebbek lesznek a fenntartási költségek, gyorsabb fejlesztések, tökéletesített fenntarthatóság. Sokkal egyszerűbb lesz a hirdetések vásárlása, és kevesebb választható hirdetés, ami csak összezavarta a vásárlókat.
Frisebb fiatalosabb lesz az oldal, és nem fogja hordozni a régi emlékét, ami sokakat visszatartott a visszatéréstől. Ami marad:
Login ads/minden nap a bejelentkezésért jár ingyan BAP
Bulk ads/minden hirdetésért 118% BAP
Fixed ads
Ad grid
Daily ad issues/ napi osztás, 0 BAP pont után is lesz klikkelni való reklám
Achievement ad issues/bizonyos szintek, feladatok teljesítéséért pontok járnak, és azok alapján is van napi osztás
Referral ad issues/ napi osztás reffek után
Bulk Ad Points
Achievement Points/lsd feljebb
Super User Ads
Wagering competitions/ játékok után versenyek/ csak 5 játék lesz elérhető:CoinFlip, Slots, ShootOut Champs, Keno and Roulette
Offerwallok/ nagyon jó kereseti lehetőség azoknak is akik nem akarnak pénzt áldozni. én a paidvertsen is sokat megcsináltam belőlük. Átlagosan 30-40 cent körül kaptam egy-egy kérdőív teljesítéséért/10-20 perces
Rengeteg újdonság van még, de nem akarom annyira bő lére ereszteni. Majd később folytatom. Ja még annyi, hogy BAP marketplace nem lesz, és mindenféle hirdetést BAP pontokkal is meg lehet venni.
Fizetés: Perfect Money, Payeer, SolidTrustPay, Bitcoin and Litecoin.
(A paidverts nem fog megszűnni, párhuzamosan fog működni a két oldal.)
Bármi kérdés van, megpróbálok válaszolni, linket pedig a prelaunch idején fogom beírni. Elég nagy a várakozás, sokan lefoglalták már a usernevüket is. Most, hogy végre a cryptovaluták is mozgolódnak, én nagy durranásra számítok az oldallal kapcsolatban. folyt köv.