Az oldal érdekessége, hogy nem üzleti kérdőívek vannak benne, hanem tudományos, általában pszichológiai vizsgálatokon lehet részt venni, és minimum 1600 Ft-ot fizet óradíjként, de van, hogy többet. E-mailt csak néha küld, ha épp olyan kérdőív van, amire nagyon nincsenek meg az emberek - ha értesülni akarsz az új lehetőségekről, akkor folyamatosan nyitva kell hagyni az oldalt egy fülön (magától frissül, nem kell frissítgetni).
Regisztráció után érdemes kitölteni az "About You" menüpontban lévő kérdéseket. Rengeteg van, de minél többet kitöltesz, annál nagyobb esélyed van a meghívókra.
A tesztek többségében vannak olyan kérdések, amik azt hivatottak ellenőrizni, hogy valóban elolvasod-e és megérted-e a feladatot, úgyhogy nem érdemes csalni, mert akkor nem kapsz pénzt, és lehet, hogy később kérdőíveket sem. (A fenti képen nem azért kisebb az elfogadott kérdőívek száma, mert csaltam és lebuktam, hanem mert egy-egy kérdőívet abbahagytam (ezt engedi az oldal), mert nem tetszett a feladat.)
Ami a kérdőívek gyakoriságát illeti, van, hogy 5 napig nem jön egy se, aztán meg hirtelen 3-4 is, de van, hogy naponta jönnek (most a karácsonyi időszakban érthetően kevesebb).
A kifizetési limit 5 font, de minden kikéréskor fix összeget von le, ezért érdemes minél tovább gyűjteni a pénzt kikérés előtt. PayPalra fizet pár napon belül.
Regisztrálni itt tudsz. Kitöltőként az "I want to take part in studies"-t kell választani (a másik opció a kutatást végző személyeknek van).
Ha a fenti linket használod, akkor az első pénz kikérésekor én is megkapom annak 10%-át, de neked ez nem kerül semmibe, te ugyanúgy megkapod az egészet, akár alám regisztrálsz, akár nem. Köszönöm, ha ezzel támogatsz, és sok sikert! Az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok.